Glad våffeldag

Sitter just nu i Utopia och pluggar i väntan på att få cykla till Teg för att fira Nanny på sin alldeles egna dag :) Jag har fått nåt extremt shoppingsug, vill införskaffa nya fina sommarkläder och smycken samt fixa och köpa massa nya möbler till lägenheten och balkongen. Sen när gillar jag smycken och inredning liksom?? Det är nog bara för att jag bestämt mig för att spara så mkt jag kan innan våren & sommaren drar igång med alla dess resor och aktiviteter. Tänk om man var rik som ett troll! Nu ska jag återgå till pluggandet och ikväll väntar våfflor hos Evelina och Jon :).

4 dagar i Kittelfjäll

Bjöd på storm så huset skakade, vi fick kämpa för att inte blåsa omkull och vår dörrnyckel gick av i låset :(. En helt okej halvdag i backen, 2 feta vurpor för min del och emelie ramlade i trappen och stukade tån. 1 dag utan nån åkning alls, spel, bastu, musikquiz och allsång hela natten lång! 1 dag med endadt 3åk i backen pga så mkt is, bastu, restaurang, träningsvärk, korsord, spel och en tidig kväll. Sista dagen var det bara upp och städa och sen iväg hemåt :). Helroliga dagar men rätt sugit att det blev så lite åkning, men nu taggar jag Klimpfjäll i April istället :).






Mot Kittelfjäll

Imorgon kl. 07.00 bär det av mot Kittelfjäll med 8 andra personer, det kommer bli kuul och fett skönt med 5 dagars ledighet :) Suger bara att det kostar som en halv utlandsresa att åka dit men det är ju värt det för utan längtan till fjällen vore vintern extremt kass! Helgen var annars den lugnaste på väldigt länge med lite träning, stanbesök i solen, ett tappert försök att åka skridskor på smält is men mest bara chillidill i soffan med min myspojke :).





Äntligen ett soffbord


Vi har i 2 månader varit på jakt efter det perfekta soffbordet och i lördags precis efter att vi övervägt att köpa ett vitt helt okej-bord för 2500:- så gick vi på Mios outlet och vad hittar vi där!? Jo det ultimata bordet i den ultimata storleken för ett pris på 995kr och med bra rabatt på det så åkte vi därifrån med sista exemplaret för 695kr, aweeesome :D Men nu får vi lugna oss med inredning och tapetsering på ett tag då vi bokat Fjällen, Polen och Stockholm på samma månadslön :P

Cuz im happy

Det är en skön dag då man börjar 8 och slutar 11.00, man hinner med vettiga saker som att träna och plugga men också att ligga och glo Gossip Girl/halvsova och sen åka till Megha för middag och några timmar i henne soffa. Fler såna här dagar tack! Och apropå inget så tänkte jag påväg hem att jag är superglad över att jag inte jobbar på Hemtjänten just nu och att jag inte är kvar i samla gamla gäng som för två år sen utan att jag tack vare Märcus hittat världens bästa människor i världens bästa gäng. CoverClub med dom i lördags var kung och Kittelfjäll nästa vecka med några av dom lär bli ännu kungligare :) Nä nu har Manhattans Elit väntat alldeles för länge på mig, back to Gossip Girl!

RSS 2.0