Saturday night live

Lördag idag, veckorna bara springer fram! Igår fylle världens bästa pappa Gubbe, alltså 60år. Det va trevligt med en massa folk, massa mat och framförallt massa onyttigheter, farligt för en sån som jag. Efter att ha varit hemma hela eftermiddagen så körde jag till Peter som jobbade specialkväll på Umevatoriet och satan i gatan så mkt folk det var där. 600 pers på en inte alls så stor yta.. var inte lätt att ta sig fram som diskplockare kan jag tala om. Efter det körde vi vidare till Huset ett kvarter bort där det vankades Pictionarykväll och tro det eller ej men Peter och jag gick därifrån som vinnare! 
 
Imorse väntade jobb på Hemtjänsten från 7-12.30 men efter att jag tvingat mig själv dit så får jag reda på att det inte finns nåt schema gjort till mig. Wheeey. Fick istället ta några få pass från den andra personalen och tillverka ett eget litet schema så lite fick jag och göra men kändes fortfarande ovärt. Och nu sitter jag här i soffan med tända ljus, Harry potter, mat och en Peter, mer orkar jag inte denna kväll. Hejs

Gubben höst tänk nu målar han

Idag är en rå dag sådär rent allmänt. Ingen är pigg, ingen är asglad, ingen är varm och ingen är frisk! Jag skulle egentligen bara vilja krypa ner under täcket i soffan och kolla på mitt mysarprogram "En plats på landet". Jag mår så bra när man får se alla supermysiga hus på Englands landsbygd och alla pratar med fin brittisk dialekt! Haha random jag vet men jag äskar det xD. Igår fick jag iallafall höstmysa med Megha och ikväll kommer Amanda och Frida och hälsar på. Större syjuntaträff än så går inte att fixa då vi 3 är dom enda som är kvar i landet. Nu ska jag återgå till jobb, adjö :)


Leeeesss

Asså vet ni vad!? I tre månader har jag haft nåt mystiskt virus i mig men för några veckor sen började det ge med sig. Och jag som längtat supermegamycket efter att få träna tänkte att "jag väntar en extra vecka så att jag vet att jag är bombfrisk." Den veckans sista dag var i söndags och jag mådde tiptop tills klockan 21.00 då jag fick ont i halsen och nu, 4 dagar senare ligger jag kraschad i soffan bajsförskyld! Just My luck.... Jävla skit!! Ajja, förhoppningsvis äre ba en normal förkylning och kanske kan jag börja mitt nya liv på gymmet inom en snar framtid. Jag håller alla tummar jag har!!


Kön, ös och efterfest!

Så fint felstavat av Marcus kl. 02.30 i fredags. Men det är väldigt innehållsrika ord.
 
Fredag: Inflyttningsfest hos mig och Peter som blev väldigt lyckad med 17 vänner från bådas sidor som trängdes runt vårt soffbord och hade det alldeles utmärkt trevligt! Sen blev det All Star och nattmat på Max.
 


Lördag: Vaknade upp till en lägenhet som luktade öl men det skurade vi bort och mötte sen upp grabbarna för bakismat och efter det blev det filmmys hos Marcus. Vi stängde in oss där mitt i dagen, såg 2 filmer, sen var det plötsligt kväll och vi åkte på kinareastaurang i mjukisbyxor och sen tillbaka för en film till. Vi somnade 00.00 mycket mer slitna än kvällen innan.
 
Söndag: Vaknade, sprang till bussen, missade bussen och sen väntade en mysig lunch hos Peters mamma.Resten av dagen spenderade vi med soffan. Jaa... nu vet ni min helg, hejs

Sommaren bara kom och gick..

 
Men en sommarkväll i klänning och klackar med min röda racercykel hann jag iallafall med. Snart är det jul... tänk vad mysigt!!

En helg i september


Har haft en riktigt mysig helg. På fredagen var vi i huset ett kvarter bort tillsammans med Nanny, Oskar,Emy och Johannes och grillade,såg film och spelade spel.. riktigt supermysigt må jag säga. Igår lördag, var en mycket slö dag tills där vid 19-tiden då det var dags för Almas avskedsfest. Det blev en väldigt trevlig kväll med Almaquiz, musiktävling, lite dans, alkohol och massa prat.Vid 2.30 pussade vi vår vän hejdå för minst 6 månader framåt och sen åkte jag hem och var dryg med nyktra Peter xD. Idag låg jag i soffan tills middagstid då vi cyklade till mamma och pappa och åt och nu är jag tillbaka här igen men snart väntar sängen. Häärrå
 

Flyttlass och Barskåpstömning



Igår var en fysiskt tuff dag då vi hjälpte Peters mormor att flytta. Trots många personer till hjälp så var det ett x antal fler saker att bära fram och tillbaka, upp och ner och in och ut. Åkte nog hiss fler gånger igår än vad jag gjort allt som allt under mina 20,5 år. Men det var trevligt, pizzan var god, man fick känna att musklerna fanns och på armen pryder ett blåmärke. Sen var det hem i 2h innan det bar av till Robin och Maria för barskåpstömning. Det här med att blanda drinkar av allt som finns i ett barskåp är nog inte det bästa sättet att få en bra fylla... men några av oss lyckades iaf hyfsat och avslutade kvällen på TC men det var tråkigt så jag drog hem rätt tidigt. Idag har vi bakisätit MAXmat med Peters mamma och resten av dagen finns vi i soffan om ni vill nåt.

RSS 2.0