Veckans plus och minus

 
 
- Det är väldigt påfrestande att jobba på förskola dyngförskyld med en väldigt ond och hes röst.
- Det är sjukt pinsamt och gör sjukt ont då ens skor bestämmer sig för att haka fast i varandra så jag faller pladask ner på asfalten och skrapar upp händerna.
- HATAR rusningstrafiken vid 16.00!!!
-Har inte träffat Marcus nästan nåt i veckan
-Har inte träffat Adina på länge
-Har inte fått träna alls på en vecka 
 
+Köpte en apelsinkrokant och ballerina precis innan fallet
+Har träffat halva syjuntan i veckan
+Bakade lussebullar med Nanny och Evve och lyckades!!
+Har fått hem mina nya glasögon dvs. mitt nya jag. Försöker vänja mig genom att gå förbi spegeln så ofta jag kan.
+Man får ääntligen julpynta och lyssna på julmusik!!
+Första adventsfika hos min andra familj väntar på söndag!
+Film hos Evve och Jon ikväll
+Äntligen helg!!!

Emellanåt föll havet ner från himlen


Typ idag. Måndag 24 november och regnet har smattrat mot Umeås rutor hela dagen. Inte kul att va ute med barnen som leker, har askul och geggar ner sig tills dom inser hur blöta och kalla dom egentligen är och börjar gråta och vill in, typ alla samtidigt också. Men jag har iaf jobb hela veckan och det är näjs förutom att jag inte träffar favvopojken på riktigt förrän på fredagkväll :'(.

Vi hade väärldens lugnaste helg, åkte på förkylning och spiralsmärta så vi har bara latat oss i soffan, plöjt några filmer, ätit ooch börjat smygfixa lite i lägenheten inför första advent!!!!

Annars önskar jag att jag var en driven människa som hade mål och. drömmar. Sla bli en sån i mitt nästa liv.

Vi blåser bort ibland

Idag är en grå novemberdag utan snö och jag saknar Volvo och längtar hem. Har jobb hela den här veckan så det är bra, behöver cashen men klockan går så långsamt och efter jag slutar kl.16 så vill jag både hinna träna, handla, hämta bilen, laga mat och äta innan klockan blir 19 så vi får ha en låång myskväll i soffan! Håller tummarna för att vi får ihop det. Och det där om volvo, ja jag vet inte varför men hade gärna suttit i Dörrbanans fikaruta och väntat på robotlarm just idag. Dom nya volvostegarna har sin första vecka nu, tänk att det var ett helt år sen jag satt där och skulle svetsa på seg.2, stört vad detta år gick snabbt! Men nu ska jag avsluta vilostunden för barna mina och sen väntar lunch, yaaaaaaay!! Jag är fett hungrig!

Att göra ett vi



Vi hat köpt en sängram och ett skoskåp så det blir lite vitare och lite finare i vår lägga. Vi har firat vår gode vän Magnus 29 hela år med förkrök och en sväng på Olles. Vi har varit barnvakt åt Adina och hundvakt åt Mozart. Vi har marinerat kött över natten som vi snart ska stoppa in i ugnen och göra ett långkok på 3 timmar. Vi har köpt nya glasögon båda två för ett hyfsat pris. Vi har sett filmer, tennis och jag har matat Beverly Hills. Sen har vi säkert gjort mkt mer jag inte kommer ihåg, men vi sitter som ihop Marcus och jag, särskilt efter en vecka halvt utan varandra. Men jag klagar inte utan tvärtom så saknar jag typ honom nu även fast han bara är iväg och spelar tennis i 2h, haha skärpning! Själv ska jag göra en guacamole till ikväll och sen dra iväg på Sh'bam och core :) Häärrrååå

Vi lyxar och håller igång

Fredag - Step Xpress & core, Oxfilémiddag, Bio (Interstellar) och tillsist en ett glas vatten med Syjuntan på Pipes (körde).

Lördag - Låååång sovmorgon, stan, paltmiddag hos föräldrarna och sen film och Wii med Evve & Jon :)

Söndag - Städa, skura fönster, rensa superäckliga avlopp, luncha med Nanny & Oskar samt gå på lite möbeljakt på Mio och Myrorna. Ikväll blir det köttsoppemiddag hos föräldrarna med väldigt färskt älgkött (lyx) och sen bara soffmys för imorgon startar en ny vecka då vi jobbar om varandra och bara ses en snabbis på morgonen :( Ah det va min helg det, hoppas eran va kanon. Hadeeee

Vinter och strömavbrott


Första snön har fallit och stannat kvar. Det är kallt men fint, särskilt när solen lyser! Vi gick en vintrig promenad med hela dagisavdelningen idag, det var rätt kaos men väldigt mysigt! Och nyss satt vi och såg Lejonkungen och precis då Simba ska gå in i den där läskiga grottan och träffar Hyenorna så bah BAM dog all ström i hela Umeå samt byar utanför. Kolsvart i hela stan, fett läskigt men samtidigt mäktigt och sjukt hur strömberoende vi är! Galet alltså!

Årets Halloween

Firades i vår lokal med ca.25 underbara personer som sedan drog ut på krogen och levde loppan. Sjukt grym kväll! Dock inte lika grymt att måsta gå upp dagen efter och städa men vi gjorde bort det värsta då vi kom hem från krogen så det hade vi oss själva att tacka för dagen efter :) Har börjat jobba som förskolevikarie nu och den innebär jobb i princip varje dag om man så vill så det är ju bra för plånkan :). Här kommer bilder:






RSS 2.0