Nyckeln till frihet

Ännu en dag i huset ett kvarter bort med pysen som idag var lite krångligare än igår men vi löste det rätt bra ändå. Om en halvtimme ska jag tbx och käka fredagsmiddag där trots att Nanny är borta.. haha är dom min andra familj eller är dom!? ;O. Titta så sööt. Detta mina vänner... är Ben 10. Hahahaha (A) Filmen suger och han är typ 13 år... men titta så söt!! gullefjomp!


Ajja, nog med nördigheter...idag är dagen jag fick nyckeln till frihet (lägenheten) av Sture. TAGGA! Men eftersom min rumskompis/lillasyster hänger i London så blire inget flytta in förrns hon är tbx. Men hoppas på att få börja mäta och shit imorgon =) Party ju! Och på tal om party.... igår hade jag asparty i mitt vardagsrum igen... pumpade fjortisdunk och brände fett, jag lovar... det är mkt jobbigare än att vara ute och springa i en halvtimme! "NU ÄR VI HÄR MED CARAMELLDANSEN!" parteey. Men nu ska jag gå tbx till huset ett kvarter bort och ikväll blire till att träffa brudsen, coolt. jao jao.

I surf to the sunset

Jag lever, tog ut mina aggressioner och allt var det var på msn igår så idag är jag glad =D. Och Denna dag var "helt fantastisk" som Johannes skulle ha sagt, han var glad hela tiden och gick med på det jag bestämde. Vi började dagen med Lilo & Stitch och jag ska banne mig åka till Hawaii och surfa!! Sen gick vi ut  i solen och uppfann saker efter en väldigt fin planering (den ni ser på första bilden x)) När vi satt ute på gräset och åt glass efter lite poolbadning så kom vi fram till att "det här är livet", fast hade vi varit på en strand hade det varit snäppet bättre xD. Vi sjunger Ben10 låten, leker det och spelar det, när sommaren är slut kommer jag vara en Ben10-nörd!!! Annars har Emy idag landat i London (hon ringde för ett tag sen och sa att det såg ut som att hon var med i en film!) och Nanny på Urkult(som oxå ringde och bor i en kohage)... och här sitter jag ännu en ledig kväll, ensam i huset med en pollypåse och pratar med Amanda som befinner sig i Halmstad i en fåtölj. så NEJ., det är inte många hemma i umeå just nu.. fast jag jobbar ju så det kanske är lika bra. UFF startar imorgon... ett år sen vi träffade Norskarna... fint. Godnatt





"Om jag dör, går du på min begravning då?"

Jag fick en ledig kväll och gjorde absolut inget av den. Jag ville inte. Eller först ville jag. Sen fick jag dissen av jesper och marcus, sen stack mamma, pappa och Mozart, sen blev det kolsvart och sen kom spökena. INTE KUL. Jag tröståt popcorn och tittade på sex and the city. Jag borde gå ner till den kolsvarta tysta undervångingen och hänga tvätten innan den ruttnar, men jag vill intee. Det ränner faktiskt omkring massa mördare, rånare och psykopater här i trakten. Om jag dör, går ni på min begravning då?  Kom ihåg How to save a life, Westlife osså lägger jag till Caramelldansen så ni kan ha lite party också. Det är det enda jag kräver! Nu går jag.... ha ett bra liv mina vänner (om jag inte skulle komma tbx alltså)

"du är min handlangare"






Mina vänner lämnar Umeå för resten av veckan så det blir jag och Johannes mot dagarna. Han är bäst i världen men han är också en 7årig lite pöjk som ofta vill ha sin vilja igenom, trots att han ibland inte riktigt är säker på vad han vill och det kan bli lite krångligt, men vi är polers och löser det ändå. Som ni kan se så har vi dagen till ära lekt på en filt, blåst upp och fyllt en pool, haft liten vattenkrig, gått till konsum och typ...ätit. Party. Ikväll är jag tydligen ledig så vi får se vart den leder =)  "Ingenting kan stoppa vatten....utom brunnar"

Jag är fortfarande vaken

Ingen skada skedd... jag dog inte av för lite sömn, det var bara 24 timmar ju. Eller faktiskt så hade jag så galet tråkigt där efter 5-tiden då Nanny sov och ingen var inloggad så att jag dvalade till i de 2 timmar som var kvar. Så riktigt hela natten blev det inte, men ändå... det var ganska bra gjort, utan kaffe och allt xD. Sen var ju tanken att fara till Leos Lekland som jag taggat i veckor, men den idén sprack under de första 10 minuterna på abetsdagen, men det gjorde ärligt talat ingenting. Vi var sjuukt trötta allihopa och även Johannes visade det sig som bestämde sig för att ha en pyjamasdag. En sådan dag innebär att ha pyjamas på sig hela dagen, ligga i soffan med täcket och mysa, se film, äta, spela lite, kittlas lite, leka lite och mysa lite till. Den dagen passade oss som handen i handsken och vi latade oss nästan exakt hela dagen. Som sagt så gillar jag mitt jobb ;) Har nu jobbat i 8h och ska om en timme tbx och jobba 3 till, sen ska jag SOOOVA och förhoppninsvis vända tillbaka mitt dygn en aning. Så taggar vi leos lekland en annan gång då vi är pigga och kan ge mer är järnet! pussbajs

from dusk to dawn

klockan är 04.40... visst jag brukar vara vaken vid den här tiden men då brukar jag få sova ut hur länge jag vill... i det här fallet så ska jag upp igen om 3 timmar för att sedan jobba till 21.00. Jag känner verkligen taggen! Nanny kom för att göra mig sällskap men gav upp 03.30 och ligger nu och snarkar på en madrass här brevid :P. Själv ligger jag och tittar på The Holiday men det börjar typ bränna bakom ögonlocken.... inte ett bra tecken! Jag som hade tänkt klara åtminstone 17 timmar till inklusive att kunna ge allt på Leos Lekland. Har inte särksilt party just nu alltså... ingen är online, är det värt att sova i 3h?.. det är frågan. Vi får se hur det blir.... adjö

Som alla dina killar kan

Det känns som riktig höst utomhus... och kolsvart är det också. Inte kul. När tog de fina och varma sommarnätterna slut? Jag saknar dom... hann nog inte riktigt njuta av dom när de fortfarande fanns. "YOU DON'T KNOW WHAT YOU GOT TILL YOU'RE MISSING IT ALOT" det är typ mitt citat i livet... stämmer så 100 procentigt bra.

Annars träffades cykelgänget (NANNY ÄR TBX) i 2h och hann få skrattkramper i magen... iaf jag då Emy typ va en man. Sen hann vi äta glass,jordgubbar och chokladsås och samtidigt se slutet av Beck. Vi är så kung.

Och nu överväger jag och Nanny att vara uppe hela natten istället för att gå och lägga sig och sedan vakna klockan 7.00 och vara huuur trött som helst. Det är lika bra att vara övertrött när man väl går till jobbet och skratta sig igenom dagen... (säger jag nu ja...) haha. Hon är  påväg... snart blire laaaaan! Undra egentligen vad vi ger oss in på... vi jobbar typ till 21.00 imorgon kväll. haha fyyfaaaaan. Men det är sommarlov, man ska passa på! HOOH

I play my music in the sun

Gud gillar att kissa i umeå...

Jag har sjuuk träningsvärk i ryggen från igår, hahah fattar hur jag lyckas, men det är ju ba bra och tyder på att jag tränat ställen jag inte trodde att man använde när man hoppar omkring. Men där ser man xD

Annars försökte jag gå upp klockan 11 idag också men nej det gick verkligen inte, ögonen kunde typ inte öppnas. 7.30 imorgon kommer inte heller gå, eller jag kommer säkert komma ur sängen på något sätt och sen jobba i dvala utan att vara medveten om vad jag gör... det låter ju inte alltför lockande. Men jag taggar ändå Leos Lekland! =D

NANNY.... hon fattas mig! Kom tillbaka till sverige!
"Kom ge mig solen, kom ge mig hiv, kom ge mig glädje och livsmotiv, kom ge mig humor kom ge mig allt som du har och jag ska stanna kvar"  /hennes egna verson av ted gärdestads låt.

En dag kommer jag råka slå sönder våran gitarr... varenda gång jag ska ta den lyckas jag på något sätt alltid slå in den någonstans. Typ i väggen, skrivbordet, stolen, sängen osv.... fast den suger så kan jag inte hjälpa att tyckas lite synd om den.

5,5 km på rödberget idag.... HOH!

Emy kom hem. Emy drog dagens bästa. Emy konkar en stor resväska nerför trappen sen säger hon "Men jag sover ju på mage". Haha, underbart!

nattuppdatering

  • De flesta på msn är upptagna... 
  • jag har asont under mina fötter från mitt party i vardagsrummet... har hoppat för mkt och typ fått något liknande brännsår. Det gör iaf ont att gå... bra gjort!
  • Jag hade det superduperjättetrevligt med chipsen, såsen, osten och tvn. Ska lätt göras om!
  • klockan är "endast" 03.00 och jag är redan trött, ovanligt. Fast det är nog bara bra eftersom jag ska upp 7.30 på tisdag. kul..  
  • Imorgon är min sista lediga dag på 2 veckor... nästan.
  • Det ligger dimma över taken
  • mörkret är borta, gryningen är påväg.
  • nu ska jag sova

PARTY


"Dansa med oss
Klappa era händer
Gör som vi gör
Ta några steg åt vänster
Lyssna och lär
Missa inte chansen
Nu är vi här med
Caramelldansen!!"

Har jag party eller har jag party? Haha, jag har fan party! Har aldrig haft såhär party sen eftersläppet med Waldorfbarnen. (ja, jag missburkar ordet party ;))Ensam, javisst men det är sjukt kul och sjuukt krävande. "Fläsket brinner" beskriver det hela väldigt bra xD. Har gått lös till Emys partyplatta som bjuder på en massa härlig fjortisdunk och våran bas i vardagsrummet är inte att leka med alltså! Om man bortser från kassörskan på Konsum så har inte jag pratat face to face med någon under denna dag. Det var typ skönt.. det tomma huset och jag förenar oss så fint =) Men nu närmar sig klockan 23 och jag ska duscha för att sedan mysa ner mig i soffan, käka taco-chips och titta på Sex and the City.  God kväll mina vänner


12 timmar senare..

.. så sitter jag här igen. Hade ställt klockan på 11 men knappast att jag kom upp då, en timme senare ringde den igen men inget hände då heller, det var inte förrs pappa ringde som jag kom upp på riktigt... galet vare är skönt att sova! Under de två klockringningarna så hann jag få den där känslan av en vardagsmorgon då klockan ringer 7.00 och det enda man vill göra är att somna om och sova i miljoner timmar till och usch.... jag längtar verkligen inte dit!

Jag ska aldrig igen plocka hallon i endast bh, mjukisbyxor och stövlar... blev typ bombaderad av gröna djur. blä! Men fick iaf ihop 3 liter jordgubbar och 1 liter hallon, sen orkade jag inte leta mer.

Det var ett år och 15 dagar sedan jag fick äta det sist.... men jag har stått ut och idag, ensam hemma som jag är så firar jag åter igen och lyxar till det med... Kööpt köttsoppa!! weeeii!! Mat Mat mat!

tidig morgon

Vaknade vid 12.30, sa hejdå till mamma och pappa och firade att äntligen vara ensam hemma genom att fara ut och springa ett par helvettesvarv runt rödberget. Efter det flöt dagen på, dock inte så mkt tid ensam i mitt tomma hus utan höll till hos Amanda tsm med henne &  Alma till klockan 01.00 då vi cyklade hem i den mörka natten som nu, 2,5h senare har blivit ljus. Hos Stael hann vi iaf med att basta som män, äta och prata. Väl hemma har jag gjort huset = pumpa musik, sjunga högt och äta nattmat (jag tar väl vara på min ensamma tid xD). PARTY. Nu är klockan 04.48.. jag borde sova även fast jag inte vill, jagmenar, det är ju en dag imorgon också... och den ska vi ju inte sova bort. God morgon kära vänner, än så länge är dagen ung


vi bastar...


Under my umbrella

 
Var ute och gick med Mozart i regnet och var otroligt het, fråga inte ens varför leggingsarna sticker upp... Sen kom jag hem och hoppade i de djupa vattenpölarna på gården och sjöng samtidigt "å det va en korv didididi...", det var asparty tills jag märkte att mamma stod och tittade på genom fönstret, då slutade jag xD.

Fick också sms av Beethoven (nanny) som just nu befinner sig i Polen där det tydligen är hur varmt som helst och att det igår hade åskat så det luktade svavel i luften. Coolt. JAG VILL OCKSÅ! En dag ska vi dra dit, Emy, Nanny, Paulina och jag... undra bara när det blir.

Annars har dagen ba sprungit fram, var uppe till 5  igår, sov till 13.00, gjorde ingenting, åt middag, hoppade i vattenpölar, for med Alma för att hälsade på Amanda och Oskar och nu är klockan typ midnatt och jag skulle tro att det är dags för ännu en vaken natt. Är iaf pigg men har inte bestämt mig för vilken film det blir men det lutar åt Hairspray eller typ Pirates of the caribbean för en liten nördfilm ska det iaf vara, och till det kokas nudlar för nattmat är typ.... helt underbart! det är något jag kommit fram till under dessa nätter xD. Godnatt mina vänner.

Goo tur og lykke til,
hahah Norska är ju partyspråk

förra året

Detta skrev jag i ett diraium på apbreget för exakt ett år sedan och det känns typ som att jag lika gärna kunde ha skrivit det idag. Låt se vad som fortfarande stämmer och som jag kan cheka av...

2008-07-24 17.31
döda mig lite

* jag saknar revyn (gör jag fortfarande ibland)
* jag gör bort mig! (händer fortfarande allt för ofta)
* jag gillar havet (som om jag någonsin skulle sluta!?)
* jag vill åka till nå bushställe och käka varmkorv!! (hahah? men det skulle väl säkert va fint)
* jag måste smaka sushi (CHECK, det har jag gjort iår. yeeey)
* jag borde göra nåt vettigt (sant)
* jag vill gå och se Lars Winnerbäck! (händer förhoppningsvis i november!)
* jag vill se världen (har utforskat umeå detta år... alltid en början)
* jag vill träffa massa människor! (börjar utvecklas, men lite mer skulle inte skada)
* jag måste se en Bondfilm (a) (har ännu inte skett, haha)
* jag saknar vintern... (typ sant)
* ...och hösten?? (typ sant det också)
* jag har sjukt tråkigt (Stämmer!)
* jag måste få lära mig att surfa! (Oja, fortfarande min dröm!)
* jag är sjukt trött av ingenting (just idag vet jag faktiskt vad det beror på)
*jag kommer ju gå under!! åhh.... (hm... inte riktigt på negativ)

Ja... vad kan man få ut av det här då? Att jag inte har utvecklats särskilt mkt på et år och som vanligt håller kvar vid det som varit och önskar/vill en massa saker. Men vore det inte på det viset så skulle det ju inte vara jag, det är ett som är säkert. Anna i ett nötskal. Nu ska jag lära mig Hotel California på gitarr, städa och se Sex and the City god eftermiddag.

Dreamhurt..

..ett ord made by Kevin Jonas... haha min lilla tönt. Har just suttit och tittat på serien i någon timme och ja... det är så nördigt att det blir bra =P.
 
Ikväll var vi hos Amanda, käkade chokladpudding och tittade på Mamma Mia, det satt fint. Det är en såndär skön sommarnatt ute igen, skulle gärna gå på en nattlig promenad men nej, det finns typ ingen att fråga och som ensam tjej  vågar man inte gå i dessa  våldtäcktskryllande områden. Vart är världen påväg egentligen.... :O. Jag har iaf inatt fått reda på varför killar spelar samtidigt som de är inne på msn utan att bli störda (ngt jag typ alltid undrat över xP) och det är tydligen för att de är så bra att det kan gör så, iaf enligt jerry, Har inga riktiga komentarer till det svaret xD. Själv hatar jag när man vet att de gör det... dom borde istället dra en vit lögn när man frågar vad dom gör, eller bara hoppa över den där "jag spelar" delen och istället bara säga att de "chattar, lyssnar på musik och hoppar upp och ner" eller nåt, det skulle va mkt bättre! haha, Anna löser problemet, great. Nu kan vi gå vidare....

Jag ska, vad ska jag göra? Jo jag ska sätta mig framför High School Musical 3 och nörda ännu lite mer. Partyy. Det är dom här små ensamma sommarnattsnätterna uppe på mitt rum som jag kommer sakna om en månad då helvettet drar igång igen och man har 0,0 liv. Så jag ska ta jättereda på dom och ha jättetrevligt.... för mig själv. Haha, underbart underbart.

Slit dig och kom loss



Efter att ha somnat 5 kvällen/morgonen innan så var jag förvånadsvärt pigg hela gårdagen. Jag hängde med Stael, välkommnade mamma och kvällen/natten/morgonen avslutades inte förrän klockan 4 då jag sa hejdå till Alma, Frida och Jennelie efter att ha suttit och pratat, skrattat och nattätit. Myspys är ordet. Och nu efter att ha träffat Megha några timmar så blire till att cykla tbx till Amanda och typ käka bullar, partyy! haha... Idag sticker Nanny till polen... sorgligt, vi är inte så bra på att vara utan varanadra en längre tid... hon är nog min lilla flickvän skulle jag tro (A). det är torsdag... jag taggar redan tisdag och Leos Lekland, är det normalt? haha äh, jag har väl aldrig varit normal så det jag tror nog det kan vara normalt för att vara jag. Nu väntar aif min röda racercykel....pussbajs

Lite Bildparty








Vi började vår resa med en skruv i däcket..

En avstängd mobil och vi fick gå hem i 1,5 h jagade av brämsar

Såna här kort hör till

kvällsdopp, hela stranden för oss själva

Florence Valentin

En av våra fina cyklar som cykelgänget gör byn med =)

Ett försök till en "favorit i repris" dock lite misslyckat

Älskade ställe. fler bilder kommer skulle jag tro..

Hungry eyes

Det blir ingen bilduppdatering i natt, är helt enkelt för pigg, speead och partisk för det. Haha, nej inte det sistnämnda men vafan, att jag ens sitter inomhus vid datorn när världens underbaraste sommarnatt håller på att existera där ute just i det här ögonblicket. Har ni varit ute de senaste timmarna? SJUUUKT UNDERBART! Nanny och jag vandrade hem med våra cyklar från bion(som förövrigt var riktigt bra, helt klart bästa Harry Potterfilmen genom tiderna) bara för att få känna av den ljumma, härliga sommarluften som just nu fyller hela Umeå stad. Vore det inte blött på gräset och trottoaren så hade jag lätt lagt mig ute och legat där tills jag somnade. Det är såna här nätter som gör den där känslan av lov och frihet till riktigt äkta. Märks det att jag älskar det, haha? Haha. AnnaNatt i ett nötskal! Skulle kunna hålla på och tjata om det ännu lite till, men jag ska skona er från det och istället gå ut en sista gång och förenas med natten innan jag sätter mig på mitt rum och tittar på Dirty Dancing. Nej inte ska man sova, ta vara på lovet, natten och morgondagen. CARPE DIEM mina vänner. PUSS


En bod en by och ett sund

Våran årliga Bobdysundvecka är över och vi är tillbaka i stan. Vi har haft det primaballerina, ätit jordgubbar och kex i massor, klippt gräs, badat dag som natt, i sol och i regn. Jag har en miljon bett över hela mig och mer än hälften av dom är stora och goa brämsbett. Jag, Nanny och pappa tog en tur till Skelefteå där vi tjockade "SALT :O", gick lite vilse, fyndade osv. och sen vidare till Trästockfestivalen där vi satt i gräset och lyssnade på Florence Valentin innan vi for och hälsade på campingen där alla festivalmänniskor bodde och hade det partyparty! Det var en skön härlig vecka och cykelgänget har som vanligt mest kul tsm och många skrattkramper i magen har vi fått smaka på under dessa dagar. Bilder får ni inatt efter att jag varit på bio med Nanny. 5h, längre än så kunde vi tydligen inte vara ifrån varandra, haha :P nä men det blir iaf Harry Potter 6 och jag har sjukt låga förvätningar eftersom filmerna brukar suga bajs, men det blir bra :) gokväll..

La-la-latiino lover

Ja, en dag med sol, städ, Mozart (han och jag är snart bästa vänner) och faktiskt även en liten joggingtur ute i värmen. Det var bara äckligt och gick sjukt sakta men det var nog värt det. Nu är jag iaf nyduschad och fräsh, borde egentligen packa klart men väljer hellre att sitta här och lyssna på fina gamla godingar sen 6:an och 7:an, "peek-a-boo-peek-a-boo". Söött. Och på riktigt så kan inte jag packa normalt. Ska vara borta i 4 dagar men har typ med mig hela sommargarberoben, högst onödigt... Men om de blir fint väder lär man väl ändå spendera dagarna i bikini så jag kan kanske lämna den andra tjocktröjan xP. Ajja, vi sticker iallfall om en timme... och sen ska cykelgänget göra både Byn, Burträsk, Skelefteå och Trästock! Partyyy. Jag taggar råmkt och vi ska leva och njuta av frihet, sommarlov och social begränsning i 4 dagar. Kommer tillbaka på tisdag, vi höres då. Hejdå Umeå


"Sen klev jag på bollen"



Ja, att sova tidigt när jag är ledig är inte direkt min grej, man måste ju leva då man kan. Sitter här vi den gigantiska hemmadatorn eftersom min lilla laptop är inlämnad hos pappas kompis dataexperten, hoppas den har det bra. Mozart ligger på golvet brevid mig och är nog rätt trött, tycker synd om hundar som typ aldrig sover på riktigt, de är alltid på vakt även fast de blundar och minsta lilla ljud så hoppar de upp och är beredd på att skälla. Så gör iallfall Mozart. Annars var denna kväll/natt var fin... Nanny och jag lagade middag och vi allmänt bäst bara... sen har jag suttit här i några timmar, lyssnat på musik och chattat med massa sötisar. Ungefär lite som förra sommaren, bara det att Aneglica och Marica nu finns i mitt liv vilket jag inte sörjer för en sekund. Angelica och jag bestämde dessutom att vi ska finnas i vanadras liv om 10 år, jag lovar att uppdatera er då om vi lyckats eller inte ;). Ajja, nu ska jag "börja tänka på refrängen" och för Mozarts skull gå och lägga mig. Amanda min lilla tå stiger om 3 timmar upp och jobbar, hahah.. ibland är livet allt bra orättvist. Godnatt världen

vanligt önsketänkande

Dagarna kommer och dagarna gå, här i Annas hus i stan... snart har en hel ledig vecka gått och hon har typ inte gjort något alls. Jo, grovstädat sin övervåning, men det räknas knappt. Solat, det räknas inte heller, läst ut en bok på 2 dagar räknas kanske lite men är ett tecken på NO LIFE, blivlit av med sin bärbara dator, tomglott flera avsnitt av Sex and the city osv osv... som sagt så saknar jag typ att jobba. Eller iaf ha någon att umgås med. Vill ha tbx min nattpratarkompis,det vore nåt det!

Man borde ha en sport att utöva, typ... fotboll, haha oväntat exempel va!? ;P, nä men på riktigt, det vorde typ asbra... om man typ hade tråkigt en dag så kunde man iaf se fram emot en match på kvällen, eller en cup i skånde nästa vecka. Haha ja, ni fattar. Det vore mkt roligare än ba... "åh jag ska ut och springa för mig själv en liten runda, Å vet ni, jag mötte värsta moppepatrullen på vägen med jättefula hjälmar, nu ska jag hem och göra några armhävningar och sen äta lite kladdkaka framför Sex & the city"... nä tacka vetja fotboll.. det skulle man ha.

Nu ska jag åka bil till Strömbäck och tillbaka, yeey..


datajävel

Ja, det är midnatt (låter väldigt vinteraktigt), kvällen spenderades med Frida min pumpa och vi ba babblade på om våra liv och kollade på gamla fina videos. "you know....stuff" Sen blev det en nattlig promenad med Mozart och tillslut kom jag hem och skulle starta min egen lilla bärbara dator, men då..... DEN STARTAR INTE. eller jo, men den kopplar typ inte in Windows och blablablabaaaajs. Jag hatar de där jävla fuckade skoldatorerna så mkt att jag älskar dom. Jag är liksom inne på min tredje dator detta läsår och eftersom det nu är sommarlov så finns det inga trötta datatekniker som jag kan vända mig till. Fetbajs. Dumma dumma dator. Aja, egentligen kanske det är bra... då slipper jag vara så nördig och istället göra viktiga saker, t.ex som att städa rummet och läsa böcker xD. Bara inte allt försvinner för då blir jag sur på riktigt! Nu ska jag iaf gå i säng tidigt och inatt delar jag den med min lilla hundvän Mozart... godnatt världen

Heaven is a place on erath

Nej mina naglar är inte blåa? Vem skulle komma på att måla dit den färgen på ett par bruna fingrar? inte då jag.... eller?

Jaja, jag och mina blå naglar är ialfall vakna och har faktiskt varit det i några timmar. Man får ju inte sova bort de dagar då Juli månad äntligen bjuder på sol. Det hade varit illa. Men jag vill fara till havet, stranden, klippor! Ni vet, sånt som hör sommaren till. Men i Bodbysund får vi iaf bada hur ofta vi vill, så det så.

Och jag har även kommit fram till att jag vill åka till Danmark. haha, och då tänker ni; Varför just till Danmark? ett land som typ ser ut som Sverige fast de istället sväljer orden då de pratar och tar sverige i fotboll!? Varför vill du åka dit Anna?
- Jo därför jag såg några bilder och det var jääääätttteeeefiiiint. Det var lite som min dröm. Ni vet, vita båtar i en fin hamn, en jättefin strand med värsta fina sanden och jätteblått vatten, lantärnor (jag gillar ordet) och fiskmåsar. Nej, det var inte som i Sverige, men det var inte heller sådär värsta paradisutomlandset, nej... det var Danmark. Dit ska jag.... kanske kan jag leta upp min Dansk också :D, fast juste.... han var ju Norsk, rackarns!

Annars är mamma påväg till Turkiet och vi är påväg ut ur huset, eller nej, inte riktigt än, men snart. Myslägenheten, snart kommer vi!!! yeeey. Och snart kommer åskan också... bäst att dra ut alla sladdar. Byee


Whats happening?

Ja nu händer det saker tamesjutton...

Anna och Emy ska typ flytta hemifrån sitt goa hus till en jättemysig liten etta inte så långt ifrån. Kommer bli pank och så men annars.... TAGGA!!!!

Och min man Lars Winnerbäck kommer till vår lilla stad igen, dock i November = vinter = inomhus men vi  är såå ändå där, jao!!

Hmm,vad händer mer då? Jo jag har vänt på dygnet men gör ändå ingenting vettigt, klippte farfars gräsmatta idag, solade (var hälsad välkommen tbx du gula runda sak), städade, sjöng och typ... Ja, jo vetni!?!? Jag var ute och sprang, hurtig som jag är xD, sen ba helt plötsligt ser jag två stora cyklar med sjukt stora framlysen som dessutom var på mitt i kvällssolen, konstigt tyckte jag och fortsatte glo. Sen uppenbarade det sig ännu fler och jag kom då fram till att det inte alls var några stora cyklar med lysen utan istället ett 20-tal små mopeder körda av gubbar i 55+ åldern med små mystiska hjälmar. Haha det såg sjukt kul ut när de kom där tuffandes på rad och ALLA glodde på en. Det var en fin syn som jag kommer skratta åt då och då... kanske i min nya lägenhet, man vet aldrig. Men nu ska jag.... jag vet inte, fortsätta göra ingenting gissar jag.


jaja

Jag sitter här och läser mina gamla inlägg. Varför tycker jag alltid att jag var mkt bättre på att skriva då än vad jag är nu? Eller bättre och bättre, bra har ja aldrig varit utan det jag gör är att ba skriva ner mitt liv i ord på ett sånt sätt så att det låter ännu konstigare än vad det är. Jag har också kommit underfund med att jag har det rätt bra, onödigt att gå back liksom... fast det kanske bara är 6 månader vi talar om och det är alltid värt ett försök :). Johannes min bästa vän är ju så söt, läste en av hans klockrena komentarer som jag skrivit upp efter ett telefonsamtal med honom i vintras:

Anna
- Vad kul du verkar ha
Johannes (kille som han är) - Ja
Anna - Men nu måste jag gå
Johannes -  Ja...jag är less på att prata med dig också.
.
Haha åh, sötbajs. Ajja, nu ska jag fortsätta att bara ligga här i sängen och titta på det allra första Sex and the City-avsnittet. Godnatt

Friii som en fågel


mitt eget konstverk
.
Min första lediga måndag firades alldeles för länge i sängen (ha-ha) och sen var det stan som gällde. Jag är nu ca 800kr fattigare men mina inköp var helt klart värda det och jag är istället nu en stolt ägare till den berömda "Skolådan" som innehåller hela den underbara Sex & the City-serien och jag lyckades också hitta sulor och en enkel blå lagomt stor kofta/hood/tröja, jag lär mig aldrig vad det heter. Dock var den inte på rea, men skit samma, jag är nöjd! Dagen gjordes av en främlig som sa att Mozart var fin... hahah jag vetefan varför det var speciellt, komplimangen var ju inte ens till mej men det va ba kul att hon ens öppnade munnen =P. 2 dagars ledighet och jag saknar typ redan att jobba, är det illa? Jo jag tror nog det... men men, ska föröksa att njuta så gott det går. Nu ska jag stoorstäda mitt rum, det var längesen och lär nog behövas lite mer än vad jag tror. Så ba på med partymusiken, få in rytmerna i kroppen sen är jag redo för dansstädning, weii.

A&A hej

När man är beredd på att verkligen inte göra något alls utan bara hänga med sig själv men ändå accepterar det, det är då det händer. Alltid nåt. Stort som litet, men något oförväntat är det jämt. Och jag gillare. 

 
Annars så var jag ute och sprang och hängde sedan med Stael resten av kvällen och sammanfatta våran kväll kan man göra med orden flum, musik, promenad, gungor och rabarberpaj. party party :) I morgon har jag min allra första lediga måndag på hela sommarlovet, undra vars den ska firas, jag har mina aningar men vi får väl se hur dagen tar sig. Nu ska jag spela gitarr & läsa enda tills jag somnar! Fin plan sa Anna högt till sig själv, loggade ut och grabbade tag i gitarren och spelade så fint att grannarna dog i sina sängar. Hahah flåt... dålig humor. Godnatt

vaken

Vaknade för en timme sen av Mozart som skällde som om världen höll på att gå sönder, men det var bara farfar som hade ringt på den låsta dörren och inte kunde komma in. Men det fick iaf upp mig och jag insåg att jag typ missat solen och tajmat alla fetmoln. Underbart. Men jag har ju en veckas lediga dagar på mig att ligga ute i den utlovade solen och inte göra något alls så det var nog egentligen inte en sån stor förlust :P Ska iaf ta tag i denna dag och gå ut för att se vad man kan göra...


Ett fucking år sen!

Vid den här tiden för ett år sedan hade jag för nån timme sen kommit hem från Almas stuga, sagt förväl till syjuntan och var just nu ute och sprang min lilla runda med Westlife i öronen. Sen fortsatte kvällen med dubbla lyxmiddagar, asgarv, skräckfilm, bullar/tvättbrädor/kuddar och slutligen ett 2,5 timmars nattsamtal till klockan 06.30 med min nattpratarkompis. Så kan man sammanfatta det dygn som hittills är det bästa dygn som jag någonsin haft. Och det är bara därför det egentligen inte alls var några stora saker som hände... utan det att jag hann med att umgås med alla mina närmsta vänner på toppensätt, jag var ensam hemma och mådde som bäst!! Bara heltparty. Det skulle jag gärna uppleva igen =)

Men nu har vi slutat för dagen/veckan och jag har 2 hela långa veckor av ledighet att ta vara på och göra det jag kan av! yeeeey. Kommer nog börja med att vända på mitt "vardagsdygn" till "sommarlovsdygn"  och sen får vi se vart det leder. Men nu ska jag på konsum och sen vidare på grillmiddag i huset ett kvarter bort. Go kväll.

Under supermario smash bros:
jag - "JAG TAR GULDSAXEN, YEEEEEEEEY"
johannes -  "Anna.... det där är kaninöron"
Hahah, må inte vara så insatt i spelet men jag vann iaf matchen! xD


natt


(bilden är från 2007)

För ett år sedan vid den här tiden var hela syjuntan i Almas stuga och hade myspys med nattbad, bastu, onyttigheter och massa massa snack och imorgon skulle komma att bli det beästa dygnet i hela mitt liv. Och inatt, ett år senare sitter jag här helt jätteensam och känner mig död. "Om jag kunn vrid baks tidn, om jag kunn finn en väg.." Men "om" finns inte så jag får väl nöja med 2009, vinterjacka i Juli, 4 veckors ledighet, rutiner, sitta ensam, egga dator, käka onyttigt osv. Håller fortfarande på "om:et" men det lär ju inte inträffa så nu ska jag ist fortsätta att ligga på mitt golv i vinden av det öppna fönstret och lyssna på Lars Winnerbäck som gör en kväll som denna till vad den verkligen är. Gonatt

"Ser jag tjock ut i den här?"

Näst sista jobbdagen idag då, det blev en fet chill dag med spel, fika, Mario kart och en lite galen lunch,.. Vi har humorn! Och nu ska jag börja göra mig klar för att sedan ta på mig vinterjackan(mitt i Juli!!!!!!!) och cykla ner mot stan med Nanny och emy, käka kinamat och sedan fara vidare på party. Men vi jobbar ju fortfarande imorgon så det blir ingen repris av förra lördagen xD, ba en kul kväll med god mat och gott folk. Trevlig kväll burnos :)

När man var liten och tiden var underbar

Vi gjorde dagis mkt fint och busade jävel sen gick vi hem och såg våran älskade Kalle Blomkvist som vi inte sett på flera år. Johannes typ lekte runt medan vi satt och citerade massa repliker och snackade minnen. Vi kom också fram till att "våran barndom ägde fett!" Den var precis så bra som en barndom ska va enligt mig med alldeles lagoma saker, tv-program och lekar. Och inte var vi 3 (cykelgänget) några såndär äkta små flickor som lekte med dockor och barbie, nej vi var coola och gjorde bläck, gick förbjudna promenader, täljde osv. somsagt så ägde det fett och våra miljontals minnen är ingenting att laja med. =)

"Och om man nu var liten, tänk så bra allt skulle va.
Att vara liten det vill man vara varje dag."





Man, I hate you found me here

Hej världens fulaste bild, hahah


Det var ett tag sen som jag tog några dagars paus från mitt bloggande, men det kommer nog ska ni se. Men ett tag till får ni nog stå ut med min dagliga (korta) uppdatering om mitt lilla liv som just nu står väldigt stilla men jag försöker njuta ändå. Dvalade t.ex i soffan idag på jobbet... det var skönt och något man typ bara kan göra på sommlovet... eller inte, haha. Ajja, det var iaf en trevlig dag med lekpark. Och nu sitter jag här och la just undan gitarren efter att ha blivit helt typ asglad när jag rensade in inkorg och fann en borttappad gammal låt som jag kärlekade jättemkt för nåt år sen sådär. Det var fint. Men fick lov att ge upp den låten ett tag för att inte tröttna och nu eggar jag istället en annan nyfunnen kärlek som tyvärr inte erbjuder akord på min nivå så jag tog mig hit och skrev ner lite skit istället. Nu ska jag sova.


En regnig bakdag





En fin liten dag med muffinskakbak, videodans, lek, promenad i regnet till konsum osv. Och nu bär det av till bion och se Ice Ages 3 som jag hoppas lever upp till sin vanliga höga standard. Jag gillar mitt jobb xD

"Lycka är att komma först på toaletten" / Johannes 7år

jobba, jobba, joobba

Jag har nu lämnat jobbet med gamlingarna och övergått till att sitta barnvakt vilket är mkt mkt roligare. Om bara vädret kunde bli lite bättre och varmare så skulle det vara ännu bättre. Men men.... dagen började 8.00, vi jobbade till 16.00 och lekte i princip hela tiden. Nu har vi 2 timmars paus och klockan 18.00 bär det av igen för att jobba i 3 timmar till. Party! Nä men det är ju kul och tiden går fort så det enda jag klagar lite på är de tidiga mornarna xP.

Annars så ser det faktiskt ut som att vi lyckas tajma 1 dag av Trästockfestivalen med Bodbysundresan vilket lär bli party och jag taggar! Cykelgänget brukar ju göra den där byn & skelefteå så himla bra och nu kan vi utveckla det lite till och höja oss ett snäpp =).

Men nu ska jag renskriva morgonens protokoll, lata mig och sedan gå tbx till huset där det nog blir fotbollstittande ihopp om att Tomek drar hem storvinsten i pengar! Jobb is the shit ;P


"AAAAHH, TA HIT SALTET!"


Den här helgen gillade jag, den var alldeles sådär väldigt spontan och full av lagomt mkt överraskningar! Våran kväll/natt igår var asparty... och då menar jag verkligen asparty! Efter en liten sväng förbi Vera så hamnade jag ,Nanny och även Paulina ensamma i lägenheten runt köksbordet och drack upp nattens sista droppar och hade galet kul tills vi reste oss upp, då hade vi ännu roligare. Saltet användes flitigt, duken blev blöt. Vi tappade helt tidsuppfattningen men lyckades ändå somna där vid 4 och vakna vid 12, äta lunch, lata oss framför Sex and the city och tjocka lite. ba gött mos!

Nu ska jag tvinga mig själv ut på en joggingrunda och sen blir det filmkväll med mamma...myspys


I like to ride my bicycle


Det blev inget "Sätta sig framför en bok och mysa i nattregnet" för mig igår utan istället fick jag pallra mig ner på stan där vid 01.30-tiden, träffa jerry & jesper, låna bort min mobilladdare och även min röda racercykel, snacka med en full gubbe och sedan få skjuts enda fram tilll dörren av mina 2 livvakter. Haha ja, den cykelturen lär jag väl minnas ett tag framåt iaf xD. Goa killar det där.. Sen avslutade jag kvällen där vi 3-tiden med att köra en favorit i repris från förra sommaren, nämligen att fastna med foten i täcket och samtidigt ta ett baotakliv vilket resluterar till att jag i faller framstupa pladsk ner på golvet och sen asgarvar åt mig själv. Sjukt kul!

Och idag blev det en Amanda & Anna dag, vi vet inte riktigt hur sådana fungerar men vi var iaf tsm en stor del av dagen och hängde på stan, käkade en french hotdog, gjorde våfflor och satte oss framför första filmen av Narnia. haha, Det är inte mkt som behövs för at göra en grå dag lite roligare ;P. Och nu är det kväll och den ska somvanligt spenderas med Beethoven min med somvanligt 0 planer planerade. Länge leve sommarlov!

Bered er på Oordsbajs

Jag har ont på tungan av allt jag ätit, seriöst...det är inte kul. Måste tagga ner på matfronten annars kommer detta sluta med att jag sprängs innefrån och ut. Ikväll var det riktigt nära, men alltså inget går ju upp emot Annelies Fredagsmiddag... inte ens restaurang, jag lovar!  Men eftersom varken jag eller Nanny hade särksilt lätt till att röra oss så gick vi till lägenheten och landade i soffan framför 2 timmars Sex and The city. yeey. Nä men vi var höga på trötthet så kul hade vi minsann som vanligt.

Annars så funderar vi på att tajma Trästockfestivalen med vårat Bodbysudbesök....vi får väl se hur det blir med det, ba en tanke liksom en av mina partyidoler ska ju dit och vem vet, kanske få vi se ett till fall!? xD

Vetni vad jag fick reda på idag!!!???
MICHAEL JACKSON ÄR DÖD. WATTA F liksom, KUNGEN AV POP, Den FULA LEGENDEN... DÖD. nä jag kan ba inte tro det... och RIX FM är tbx i umeå, shit...vart är världen påväg!? Jag förstår att ni inte fått reda på de här nyheterna riktigt än eftersom jag är så speciell och viktig person i världen och har såkallade kontakter som meddelar mig saker i förväg och jag måste bara få säga att jag det verkligen kändes som att en person lämnade mig samtidigt som en radiokanal kom tbx till mitt liv. Fan vilka känslor som svallade upp... helt sjukt.

Ha-ha-ha..
Här sitter jag med No lajjf och leker extremt sen nöjesuppdaterad men jag hoppas ni förstod att jag var 100% oseriös och inte fick veta det idag utan samma dag som alla andra fick veta det... Är också inne på apberget och slöglor på massa fjortisbilder på massa fjortisar...måste helt seriöst ta radera den min användare på den där sidan och det är inom en snar framtid!

Och jag älskar nattregnet...så fint, ska sätta mig med en bok och mysa och sen ska jag sova asjävlalänge enda tills jag vaknar! HELG! Osså hoppas vi på sol imorgon :) Närå...ba inget nattliv...så jag ordbajsade, men vem gör inte sånt. Tack för att ni tog er tiden, inga träd växer vilse få vi hoppas.

Done and done


Anna städar och poserar framför spegeln med moppen i högsta hugg.

Anna jobbar och bygger med gamlingarna

Så var det slut... no more arbete at Hemgården med gamlingarna. Skönt. Men eftersom jag är som jag är så kommer jag sakna det. Inte allt kanske, inte de där många tysta stillasittande timmarna men typ resten :P Dagens bästa var helt klart lunchen på F&F med Hanna, Pontus, deras personal och deras tanter. Vi skulle lika gärna kunna ha suttit på en fest där alla är dyngfulla, fyllesnackar, "sjunger" och säger det första man kommer på. Sjukt kul... jag fick en fet hyllning och applåder för mitt namn och utseende och då och då kom det random meningar som "ja...det är ju julafton då" och massa andra helt urspårade grejer, party på hög nivå!! Dom tanterna for lajjf, jao! Sen har jag också spelat memory med de dementa tanterna på min avdelning, det var ju....kul. Bästa spelvalet I know xD
Nu väntar en fri ledig helg då jag kan göra exakt vad jag vill och sova hur länge som helst...och sen på måndag börjar jag mitt andra jobb i huset ett kvarter bort då det blir till att leka dag ut och dag in =) Sommarlovet har startat, yeeey!

snabba drag

Jag vaknade, tog mig nästan inte upp, for till jobbet, gjorde 0,0, i några timmar, blev utskälld av en liten tant som alltid brukar vara så snäll, Läskigt!, höll på sömna och passa in i gänget av sovande tanter, fick sluta, matade fiskar, åt glass, däckde på sängen för första gången i mitt, då kan ni fatta hur trött jag var! sen drömde jag en massa konstiga drömmar och blev tillslut väckt av Maricas sms och nu ska jag iväg och möta den lilla flickan. sen ikväll blire stan ikväll :) hej dag...värdelös dag... jag längtar till imorgon!

årsdag

 
länkebo                         konfan                    

Idag var det 3 år sedan vi var på Länkebo hela högen och hade just slutat sjuan.
Idag är det 2 år sedan vi konfirmerade oss i backen kyrkan.
Idag är det 1 år sedan jag blev officielt inskriven på Dragonskolans ledarskapsprogram.
Och idag är det 40 minuter sen jag gjorde något som jag aldrig ska göra om, nämligen att springa intervaller i stekhetsol med hög luftfuktighet och på grusvägen där nere där det typ aldrig blåser. Vilket jävla helvette det var!!! Aldrig igen! men nu är det gjort och jag ska vidare till Beethoven och käka middag.

Och bara för att jag håller på så kan jag nämna att det igår också var ett år sedan jag gjorde bort mig fetmkt på stan och som jag ångrade men som också gav mig början på en hel massa lärdom och hjärnanalysering. Årsdagar in my heart ;)

Bring on the thunder

Dagen är sommarkänsla till tuuuusen. LEV.


Att vakna mitt i natten av massa muller, se rummet lysas upp och sedan PANG och regnet öser ner....det är härligt. Det är sommar. Det är mysigt. Det är party. Och att sen får sluta en halvtimme tidigare och cykla hem i varmt sommarregn med endast shorts och t-shirt är också grymt härligt och så sommar det kan bli ungefär. Jag fick mitt regn&åsk-väder!!! Nu är jag glad. Sol, varmt, åska, regn på en och samma dag, askalas. Och bara för jag idag känner mig generös så ska jag pallra mig över till huset ett kvarter bort där mina bästaste busisar håller till och sen ska jag skänka min stora lillayster en fin liten gåva, busa med Johannes och ge Beethoven (Nannys nya smeknamn) en puss på kinden. hihihi....  idag är jag övertaggad på livet, men det gör inget.... bara att leva.


Puss på melonen

Alma, Frida, Amanda och jag stack i fredags med taxi( bussen var full, vi var sist in och fick spec. skjuts) till Ö-vik och sedan vidare till bölesjön, Fridas lilla stuga utan el och rinnande vatten som ligger vid en liten sjö som vi i princip var ensamma vid. Under de dagarna vi var där och hade FF så fetstekte vi på bryggan/surfingbrädan/däcket, badade, lagade mat, fiskade, spelade spel, pumpade musik, skrattade och tog det allmänt lugnt. Vi gjorde egentligen ingenting men hade det hur härligt som helst. Att bada i 22 grader varmt vatten i kvällssolen och lyssna på  "I'm yours" och "free fallin"  på hög volym var en galet härlig frihetskänsla och vi njöt till tusen!! Asparty! Jag har fortfarande kvar koda på armen som inte vill gå bort och myggbetten kan man inte räkna på fingrarna men det var helt klart värt det och vi hade inte en tråkig minut. Puss på syjuntan och frihetslivet!






 


RSS 2.0