2014

Januari
Invigde 2014 i vår gårdslokal med 25 fantastiska människor som åt, drack och dansade tills nån kissade i tvättstugan,då körde vi hem alla ;P. Vi byggde pussel, var förkylda, bytte ut Segment 2 mot Dörrbanan and I loved it. Jag fyllde 22 och blev uppvaktad av släkt och vänner, vi åkte till Bodbysund och hälsade på morfar och tapetserade om vardagsrummet från gulrandigt till vitt. Den 24e kl.09.03 kom världens underbaraste lilla älsklingsAdina till världen och jag blev den stoltaste mostern man kan vara. 
 
Februari
Vi åkte snowboard, gick på bio, jobbade på, började ha teoriveckor på Draggen och firade Alla Hjärtans Dag, åt lyxmiddag och såg kärleksfilmer. Jag blev sjuk igen, började se Gossip Girl från början, träffade Adina, såg skräckfilm och OS. Vi inspirerades och drog på oss längdskidorna själva, höll dock på att dö efter typ 2km, sjukt jobbigt! 
 
Mars
Dansade på krogen, fortsatte ha sköna teoriveckor, hittade det perfekta vardagsrumsbordet på rea och testade åka skridskor på i princip smält is. Sedan bar det av mot Kittelfjäll där målet var att åka bräda men vädret och föret ville annat så det blev inte så mycket sånt utan mer fest, bastu och chill! Vi firade Emy och Nanny, jag hade shoppingsug, vi åt våfflor och drömde om att vara rika.
 
April
Startade denna månad med att premiärgrilla, festa, köpa en ny bil samt rotera från Dörrbanan till Mainline. Vi myste med Adina, festade lite till och sedan bar det av till Klimpfjäll. Där gjorde vi allt som vi alltid gör när vi är där, sola, basta, köra skoter, pimpla, grilla korv, åka snowboard, spela plump, äta för mkt, se skräckfilm och bara mysa! Sista dagen i april, dvs valborg så började det snöa igen, men jag var instängd på volvo och jobbade till 00.00.
 
Maj
De första dagarna i maj spenderade vi i Polen på Paulina och Tomeks bröllop. Det var crazy med 8 varmrätter och 200 liter vodka, massa polskt folk, ett gäng svenskar och bara kärlek i luften. När vi kom hem höll jag på att dö då jag insåg vad automation innebar som jag hade valt som fördjupning, trodde lätt att min tid på volvosteget var körd! Vi gick ut och åt, var förkyld igen, träffade syjuntan, försökte få in hjärnan på träningsmode, läste En man som heter Ove och blev helt kär. Vi kolla på Toughest, festade oooch solade för sista dagarna i Maj bjöd på riktigt pangväder!
 
Juni
Flashade mig på jobbet av misstag, Nanny och Oskar kom hem från sin tågluff, vi var i Vindeln och grejade på och bebismyste. Den 14e döptes lilltjejen till Adina Signe Margareta, vi spelade brännboll, firade middsommar med ett härligt gäng och började räkna ned veckorna till semestern.
 
Juli
Denna månad bjöd på pangväder utan dess like, det låg väl aldrig under 25 grader skulle jag tro. Vi jobbade de sista veckorna, grillade, solade, gymmade på vårt nya gym (USM).  spelade minigolf och fick semester. Vi firade Marcus som fyllde 25 med utgång, restaurang och gokart. Han och jag bilade i varsin bil ner till Sundsvall för att gå på IKEA och sälja Bmw'n, vi åkte gummibåtar längs umeälven, bokade vår Turkietresa och hängde på standen både dag och kväll. Vi grillade lite till, åkte till Bodbysund och LD3AD styrde klassreunion. Vi for till Norrbyskär, festade och nattbadade i älven, hade kvällsaktiviteter och hälsade självklart på familjen i Vindeln. 
 
Augusti
vi åkte till Höga Kusten och chillade, hängde vid havet, drog en sista utgång, en bio, en stranddejt med syjuntan och tillsist satte jobbet igång igen. Jag blev utlånad till Mainline och slogs med plåtarna, vi började gå på gruppass och blev fast, vi blev bjudna på fredagsmiddag, vädret gjorde en vädning och bjöd på moln och kallare grader. Marcus och jag bokade en Paris-resa och jag blev robotskötare.
 
September
Vi började sakta och säkert lära oss alla Robotgrejer Louisa och jag, träningen kom vi igång med riktigt bra och vi slöt en pakt om att inte festa på några helger vilket gick helt okej. Den 20nde lämnade 6 ungdomar umeå för en kanonresa till Turkiet där vi solade, badade, åt, drack och bara mådde! Amanda och jag sushi-dejtade och sedan bestod resten av månaden endast av jobb och träning.
 
Oktober
Startade denna höstmånad likadant, dvs jobb och träning, jag var glad att det faktiskt var höst, vi firade Kent med 50års-partaj och körde stenhårt på 10-passutmaningen på gymmet. Regnet föll rätt ofta, mina blogginlägg var enformiga, överraskade Marcus med en ost,vin och charkiskväll och sista veckan i oktober var även sista veckan för Volvosteget.
 
November
Startade månaden som arbetslös, vi firade Halloween i vår gårdslokal följt av en festlig utgång och jag började jobba som förskolevikarie. Nästan hela umeå drabbades av ett fett strömavbrott, första snön föll, mer träning, film&Wii-kväll, Adinamys och jag började se gamla goa Beverly Hills. Vi firade Magnus 29år, jag och Marcus började jobba om varandra varannan vecka, jag saknade volvo, blev förkyld, snubblade på mina egna skor och började planera inför december. 
 
December
Invigdes såklart med första advents-fika hos Lindehells, jobbade på olika förskolor, gick på olika julmarknader, festade, fick akupunktur, matade julfilmer, bakade julgodis, köpte julklappar, byggde pepparkakshus, bjöd in till adventsfika och blev förkyld igen.Det bakades pepparkakor och ett hemskt magsjukevirus härjade på förskolan där jag jobbade, snön som föll stannade kvar och jag fick julkänsla på riktigt. Vi firade en mysig julafton, tränade, handlade på julrean, öste på Coverclub, jobbade 2 dagar och ikväll firar vi in det nya året med fina vänner. Tack och adjö 2014 för ett superår, nu gör vi 2015 ännu bättre!! 

Gissa vilken lista!

Åren går så sjukt fort nu för tiden...


1. Hur har år 2014 varit för dig? – Jättehärligt!!
2. Bättre än förra året? – Både och måste jag nog säga
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? – Jaa, Adina och Sixten kom till oss <3
4. Dog någon som stod dig nära? – Nä, inte i år tack och lov!
5. Vilka länder besökte du? – Polen ooch Turkiet
6. Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015? – Fortfarande en framtidsdröm

7. Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas? – 24/1 och hela sommaren!
8. Vad var din största framgång 2014? –  Klarade Automationsprovet!
9. Största misstaget? – Har bränt liite för mkt pengar ;P

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? – Jadå
11. Bästa köpet? – Bilen och Turkiet

12. Vad spenderade du mest pengar på? – Kläder, mat, resor och lägenheten
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? – Kärlek, humor, mat, resor, vänner, party, Adina
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2014? – Jävligt många, men bla. Budapest, chandelier & Happy
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? – Gladare skulle jag nog tro
16. Vad önskar du att du gjort mer? – Bytt gym tidigare!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? – Grubblat så mycket

18. Hur tillbringar du nyår? – Med älskade vänner
19. Blev du kär i år? – Blir bara mer kär för varje dag :) 
20. Favoritprogram på TV? – Suits får det noig bli
21. Bästa boken du läste i år? – En man som hette Ove!
22. Största musikaliska upptäckten? – Cajsa Siik, lokalkändisar går allt först!

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? –  Ett pussel (som jag aldrig byggde)
25. Något du önskade dig men inte fick? – Minns int
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2014? – Firade med släkt och vänner

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? – Inte mycket faktiskt
28. Har du flyttat under 2014? – Nä nu vill jag bo här ett tag!
29. Vad fick dig att må bra? – Vänner, Marcus, party, mat, jobb, träning och musik
30. Vilken kändis var du mest sugen på? – Asså nää, har inte hittat nån i år heller
31. Vem saknade du? – Mormor och Adina då jag inte träffat henne på en vecka!
32. Nya människor du träffade? – Några nya arbetskollegor
33. Har du kysst en främling i år? – Nixpix

34. Har du varit ute en hel natt? – Det har jag
35. Har du sovit i samma säng som någon med motsatt kön? – Aldrig sovit ensam i år tror jag,,.
36. Har du varit full 2014 – Ett antal gånger ja..
37. Har en dröm gått i uppfyllelse? – Njaa, tvivlar på det
38. Har du blivit tagen av polisen? – Icket!
39. Ser du fram emot 2015– Verkligen, bara det inte går så jäkla fort!!  


Dan' före dopparedan

Jag hade massa julkänsla fram till igår typ, idag måste jag påminna mig själv om att det är julafton imorgon. Men det blir nog supermysigt, vi börjar i Åkullsjön och slutar hemma hos mamma och pappa! 

Imorse tog vi oss upp 06.00 och sen körde vi intensivt med spinning och core, superskön start på dagen må jag säga. Marcus har dragit på jobbet (ja han jobbar till 00.00 inatt..) och jag har bänkat mig framför tvn för att se lite mysiga filmer innan det bär av till teg för uppersittarkväll med ett gäng julvänner :)

I vår vackra vita vintervärld

Ett snölager har äntligen täckt marken och är förhförhoppningsvis här för att stanna fram till julafton! 

Det enda som är positivt med den här nya appen är att texten inte blir automatiskt centrerad längre! Kanske blir den här appdissen slutet på mitt bloggande, who knows...

I veckan har jag fått min sista akupunktur och totalt missbrukat handsprit eftersom det har gått magsjuka på förskolan där jag har varit. Halva barnaskaran har varit borta och personalen har fått gå hem allt eftersom. Men igår gjorde jag min sista dag där innan jul och klarar mig troltroligtvis från skiten (peppar, peppar)...

Skjutsade Marcus till jobbet 05.30 imorse och det är så fint att vakna till en stilla stad täckt av snö och fina adventsljus i fönstren, det är riktig julkänsla det❤

senaste veckan

Adinamys, pepparkakshus, julmarknad och en helskön spelkväll hos evve och jon med shottar och varm choklad och sist men inte minst en fin bild på Marcus fina känguru :) Dom har ju förövrigt uppdaterat bloggappen så jag har ingingen aning om hur detta inlägg blir :P

En torsdag

Trodde jag slutade 16 men det visade sig att jag säger adjö 14.30 istället. Fett najs!

Lyssnade på nåt avslappningsband med barnen där dom spelade ljud av syrsor och bjällror om vartannat. Drygt tyckte jag eftersom tankarna pendlade mellan sommar och jul hela tiden... dom kunde väl spelat ett ljud i taget istället!?

Igår fick jag äntligen träffa Megha, äta middag och spendera några timmar i hennes soffa. Bästa Megis❤

Ikväll ska vi tillverka ett pepparkakshus Nanny, Evve och jag, det blir intressant. Men först ska jag jobba 2.5h till och sedan mysa i soffan några timmar. Härrå

Andra advent har passerat

Andra ljuset är tänt och vi står inför ännu en arbetsvecka. Var dock ledig idag och gjorde viktiga grejer som att handla, se på Greveholm, få akupunktur, spela minitennis och köra xplosion.

I fredags var det dags för fest och jag var barnsligt taggad enda tills alkoholen gjorde verkan och jag började känna att jag varit vaken sen 05.00 och jobbat 8h.Ville helst bara sova men man har alltid så kul med fina "gänget" så vi var hemma vid 03.00❤


I söndags fick vi äntligen hem vår sängram och gick på årets första julmarknad. Det var mysigt och Marcus och jag är riktiga matvrak som typ bara är intresserade av matstånden haha, men tur att vi är lika❤

Imorgon väntar spinning och core 06.45 och sedan jobb och syjuntaträff❤

Do they know it's christmastime?


Hallå vädergudarna?? Mer snö tack!!

Sitter i köket och dumtittar på mobilen som om det vore en kille som ska smsa men nej, det är Bemanningscentrums nummer jag kollar efter. Vill inte jobba idag, men ringer dom måste jag...

Julpynt är så fint och julmat är så gott. Allt som har med jul att göra är fint. Köpte en pepparkaksdeg i början av veckan, den är slut nu! Guud så gott det är!

Om dom inte har ringt vid 10 börjar jag planera min dag... men det är 1.5h till dess. Hoppas mobilen är tyst!!

RSS 2.0