Små cyklar som far omkring

Jobbfest i fredags med USA-tema, det var trevligt och väldigt gott! På lördagen hade vi en städ- och tvättdag innan vi på kvällen drog till Teg för lite öl och sen vidare till Olles :). I söndags sprang vi 11km på SM-spåret i gammliaskogen!!! Min andra genomförda mil in my life, sjukt nöjd!
Och nu är jag i mitten av en dryg vecka som bjuder på sluttiderna 17.30, 17, 16.30 och 16, en halvtimme tidigare för varje dag och på fredag drar vi till Paris!

Uppe med tuppen

05-nånting är klockan, Marcus har cyklat till jobbet och jag som börjar 08.00 har bestämt mig för att gå på 45 minuters spinning kl.06.45 och göra bort träningen för dagen. Just nu är jag rätt taggad men då min arbetsdag håller på till 16.30 så kommer det nog en period då jag ångrar att jag inte sov så länge som jag kunnat ;P. Förskolans dag idag ska firas med nå stationer och hatt-kalas. Jag äger ingen hatt, men jag har en ny ring som jag är lite kär i. Bilden gör den inte rättvis, den är guldig med silvrigt glitter. Bukar ogilla glitter men jag föll pladask. Och nu när ni har mött den nya kärleken i mitt liv ska jag upp och klunka vatten och sedan svettas på cykeln like theres no tomorrow! Bye lovers

Toughest, god mat & träning

Summerar helgen rätt bra! Igår körde vi backträning på Bräntberget och på fredag väntar jobbefest, det är väl det mest intressanta som lär hända den här veckan. Och juste, jag har fått förlängd anställning fram till Augusti vilket betyder cash och att jag kan ha semester med gott samvete :)

En sånhär vill jag ha

En p-mate, så man kan kissa stående! Så himla värt när man är utomhus eller utomlands!!!


Vad gör du Anna?

Har en liten tjej på förskolan som ställer den frågan konstant till mig, börja få slut på svar snart!

Min käraste ägodel mobilen är inlagd på sjukhus så jag har Marcus gamla som är ganska retarted. Den startar om sig själv stup i kvarten och laggar typ hela tiden.. sen saknar den också smajlisar vilket gör att jag känner mig rätt handikappad då jag skriver till folk. Underskatta inte dessa emojis folket!!

Annars var det en väldigt lugn, förkyld och träningsfri helg. Grillade hos mamma och pappa både fredag och lördag och fick busa med min älsklingstjej och älsklingspojke väldigt mkt♡

 Nu är min lunchrast snart slut och i eftermiddag beger jag mig åter till gymmet. Har dessutom bokat in ett spinningpass imorgon 06.45 så nu är det slut med vila och förkylning!!!

sköna maj välkommen

Vårmånaden är officiellt här!! Detta firade vi in på valborg i torsdags med grillning och vin. Fredagen var en ligga i soffan-dag, på lördagen tränade vi och på söndagen var det dop för Marcus kusin i Obbola :) 


I natt sov jag inte en sekund, var vaken från 22 då vi gick och la oss till 04.45 då klockan ringde. Inte den roligaste natten i mitt liv kan jag tala om och självklart hade jag öppningen på förskolan och då jag äntligen tagit mig genom dörren och satt mig på cykeln insåg jag att jag hade punktering och det var bara att ta bilen istället (skönt på ett sätt) men svarta pärlan bjöd naturligtvis på isiga rutor som jag fick stå och skrapa såhär fyra dagar in i Maj. Ah, då allt detta hade hänt mig var klockan bara 6.10 så jag är väldigt glad att jag slutar tidigt och att resten av dagen troligtvis inte kan bli mkt värre ;P

RSS 2.0