Säg hej till vårt nya crib

 
 

Just sign the contract

Chaaba folket! Vad har hänt med blogg.se? Hatar dessa uppdateringar, allt ser stört ut! Hatar att vara sjuk också.. har ingen ork alls och febern som var borta i 2 dagar har kommit tillbaka. DÖÖÖ! Jag vill ju jobba och träna och orka gå upp för trappen. MEN mitt i allt sjukande så finns faktiskt en FET höjdpunkt för kan ni gissa vad!? Vi har fått lägenhet!! WHAAT UUUP! Igår när vi satt och hoppasdes på en helt annan lägenhet från ett helt annat fastighetsföretag så helt plötsligt ringer Lerstenen och frågar om vi vill åka och kolla på en 2a. Sååå najs, idag skrev vi kontrakt och den 1/8 smäller det. Annars har vi snart sett klart säsong 2 av Game of Thrones och jag längtar redan till middagen med Megha imorgon. Ja... det var väl allt för nu, adjöss

Midsommar

Midsommar var kanon om man bortser från att jag var dyngförkyld med feber och inte kände nån smak alls av varken mat eller dricka. Vi började ett gäng hos Sara och Simon på Haga med grillning, kubb och mys innan jag och Peter drog vidare till stan på nåt kollektiv där det var en jädra massa ungdomar både kända och okända. Där festades det vidare, dansades, kastades pil, körde dubbel/trippelkubb och såklart fajtades med alla jävla mygg. Men pga. av min förkylning drog vi hem vid 2 och idag mår jag ännu sämre med högre feber men det var nog värt det :).

Medan jag kvällsjobbar på hemtjänsten


Vi säger väl så

Jag blir så less på min kropp. I tron om att jag blivit frisk från min minibihålsinflammation powerwalkar jag en gång och badar i kallt vatten 2 gånger (var i Almas stuga igår) och idag vaknade jag upp med fett ont i halsen. Jävla skit. Jag riktigt känner hur musklerna försvinner från kroppen som inte orkar göra nåt och har nog aldrig velat träna så mycket som sist bihålorna var drabbade vilket var 2 år sen. Imorgon kl 8.00 ska jag ringa och ta reda på vad felet är!! Annars har ljudnivån och tempot varit maxat på jobbet idag då familjen fått besök.. inte lugnt nånstans! Men nu ska jag kurera mig med min pojke och halstabletter. Adjöken


Ett dygn i en stuga

I lördags var vi 5 killar och 3 tjejer som tog oss sex mil härifrån för att spendera ett dygn i en stuga. Vi solade, var akrobatiska, grillade, blev bitna av alla miljarders myggor. Vi bastade, badade, spelade spel, åt godis, nattgrillade krov, hade allsång och dödade ännu fler myggor. Och efter några få timmars sömn i en väldigt liten säng bakisvaknade vi till regn, åt lite godis, skrattade åt ingenting och sen for vi hem. Grymt kul, här kommer bilder.. dock inte så många då de flesta inte bör synas offentligt!






Shampooattack

De senaste månaderna tror jag inte att jag duschat själv en endaste gång utan att få shampoo i ögonen. Det svider så förbannat och jag hatar det. Men ikväll klarade jag mig äntligen...trodde jag. Hade precis tagit sista omgången shampoo och tänkte "YES, jag klarade mig" och sen BAM, stor fet klick mitt emellan ögonen. Men det träffade ju faktiskt inte mitt i prick så glad blev jag och skulle torka bort det men vad tror ni att jag gör? Jo såklart lyckas jag på nåt sätt, trots att jag fokuserade väldigt noga på att inte göra det, dra in massa shampoo i ena ögat och det svider jättemycket fortfarande :(. Och sen råkade jag även.. vet faktiskt inte varför jag skriver detta så folk kan läsa men ah... på nåt sätt fick jag in det i näsan och helvette det var ju ännu värre.. satan vad det brände. Ska aldrig göra om det igen!! Men den smärtan gick iaf bort ganska direkt.

Hahah ja nu vet ni detta... oerhört intressant! Annars har jag varit på Johannes skolavslutning idag vilket blev en stor nostalgitripp tillbaka till mina skolavslutningar med just den skolan. Samma låtar var det också. Fint fint fint. Sen blev det fika ute i solen! HÄRRÅ


Jag vill åka åka åka på studentflak!!

Idag tog min stora lillasyster studenten och ÅHHHH vad jag var avundsjuk!! Var typ mer taggad än Emy själv  efter deras utspring och under flakåkningen kunde jag varken stå still eller sluta le. Tycker dock väldigt synd alla flakåkare som fick spöregn över sig men ännu mera synd tycker jag om alla (inkl mig mig och peter) som skulle ta sig genom centrum i bil, det gick typ inte och att vi hade brottom gjorde inte direkt saken bättre, hann bli några svordommar :P. Erik var även klassens chaufför så jag och Peter är nyss hemkommna från en VIP-tur runt kvarteret! Men nu ska vi bara lata oss, Adjö



Övertaggad syster...


Det är komentatorerna som gör matchen!

Sverige-Ukraina nu, hejja hejja. Och medan våra blågula män sparkar boll i EM kan jag passa på att skriva lite skit till er och framtida mig.  Helgen som tog slut igår bjöd på sällskapsspel med vårt favvopar, på lördagen bäddade jag och 5 killar ner oss i en soffa och såg filmer/roliga fails till 03.30 på natten och söndagen spenderade vi bredvid flygplatsen för att se Peters pappa och bror hoppas fallskärm, tror ni man blev sugen eller!?

 
Hans pappa                 Marcus

Annars vill jag klaga på min kropp som inte verkar vilja bli 100% frisk för jag hinner bara träna i ungefär 2 dagar innan jag får lite feber, ont i bihålorna eller nåt annat som inte vill bryta ut totalt utan som istället smyger sig på och tvingar mig att vara lat. Sjuukt frustrerande. Men om vädret fortsättter såhär krävs kanske inte nån träning inför beach 2012.. Nu ska jag heja Sverige till vinst!


"TRYGG SOM VARGEN I LYAN OCH ÖRNEN PÅ KLIPPANS TOPP"




Denna vecka försvann med ett poff. Har knappt städat något alls utan dagarna har gått åt till att planera vårt besök i klass 3A där ämnet var ilska så idag har Nanny och jag skrikit och svurit i skolkorridoren samt kastat ägg i klassrummet, det ni! Vi fick positiv respons men jag är så lycklig över att jag inte är 10 år längre. Och ikväll blir det världens lugnaste spelkväll hos Nanny och Oskar. Trevlig helg folket


Ska vi svänga lite på humöret!?



Idag innan klockan nio hade tårar fälts vid morgonfikat på jobbet. Jobbiga problem! Men sedan tog dagen fart och leenden sattes på läpparna då vi planerade vår fredag i klass 3 och mot slutet av dagen utspelades ett skrikbråk utav dess like, dock var det endast skådespeleri. Sen har vi sett min fina syster gå på röda mattan in till årets studentbal och i natt väntar venuspassagen på Umevatoriet.. spännande spännande.


Staring at the blank page before you open up the dirty window


Hallå där, idag är det 3dje juni som förr i tiden var ett speciellt datum för mig. Varför kommer jag inte riktigt ihåg men det hände nog en massa bra saker då tror jag. Idag händer inte speciellt mycket, har städat och stökat i några timmar och nu glor jag The Hills från avsnitt 1, haha fick nåt infall. Igår hängde vi hos Nanny och Oskar hela eftermiddagen och kvällen tills de drog ut och vi drog hem, blev dock ingen grillning då regnet inte tycktes tillåta det, men trevligt hade vi. Nu ska jag fortsätta titta, hörs hare, hej!

Första juni tvåtusentolv

Första sommardagen bjuder på inget mindre än 10 stackars grader. Inte så fantastiskt. Men denna vecka har varit sådär lagomt chill med arbete endast måndag och fredag och om en timme får jag helg igen, inget jag klagar på! Alltså jag saknar att ha sommarlov på typ högstadiet, tänk att snart gå ut skolan och sen få 10 långa veckor av total ledighet och ingen press alls till att jobba. VILL HA! Fast å andra sidan gillar jag pengar..


RSS 2.0