wake me up, when september ends

HEJ HALLÅ. Jag höll typ på att glömma, men sen blandade ödet sig i och titta nu:


Säger det er något?? Idag är de 4 fucking hela år sedan syjuntan var på bräntisdisco och sedan styrde sleepover i Frida's garage och moffade feeeetmkt onyttigheter. haha visst, det låter inte så stort för världen, men det är stort för oss...det är ett såntdär minne som betyder lite extra... och ett sånt som knäppa jag är tvungen att ta upp. Och nu äre gjort... så nu ska jag gå och moffa lite chokladbollar och köra hårt en sista gång med fridas mammas hantlar, yeeeeah xD

The power to be strong

Började dagen med att vakna 07.50...BRA ANNA, 40 minuter senare var jag på plats i noliaparken för att köra 4x4minuters intervaller och sjuukt så inte kul det var!! Jädra kallluft som man drar ner i lungorna och orskar hostattacker, snuvan rinner inte dåligt och på det så ska jag såklat springa och typ vricka foten. Det var iaf dagens motion, dagens styrkepass är redan igång eftersom jag nu har kört hårt med Fridas hantlar i typ nån timme...allt för att inte behöva sätta mig in i juridikens alla konstiga ord och meningar. Vill inte. vill inte. vill inte. Nu ska jag tvätta i huset.... see yaa

Mamma i telefon - "Gå nu ner och försök se efter hur man bokar en tvättid, du måste testa dina gränser Anna." Nä hon får det inte alls att låta som att jag är extremt efterbliven, IQ-ifskmås och allt vare är..

Nu står det still

BAAAAH, motivationen till plugg existerar inte ens, har typ legat på min kudde och glott på väggen ett tag nu, och innan dess var det middag och äh,-jag-har-mkt-tid-kvar-tankar som gällde, alltså nästan ingen pluggning. Jag bor typ i min säng också, pluggar, äter, sover, pratar i telefon, eggar dator, allt och ännu mer görs endast I SÄNGEN, det var typ längesen som jag satt vid köksbordet xD. Vart är anna påväg?

Dagens bästa var iaf när jag imorse cyklade upp för en kant och hela väskan med datorn i på riktigt voltade upp och ur korgen och landade i min famn. Alldeles helparty!

"skaffa dig den nya sexiga S-kurvan"
Vad det nu än är, ska vi sattsa??? :O ;) ;) :O


lite guts och lite go

jag kan, jag vill, jag ska.....SOOVA!tänk er sängen...jag tänker och jag ser... underbart!!!
Jag taggar idrott, bah yeaaah. Kände att det inte riktigt gick ihop... sova och idrott... 2 helt olika saker. Men bara jag får sova efteråt så äre lugnt :D I'll be baaaack.

Left brain, right brain osv..

3 jävla grader och snöblandat regn i slutet av september är inte normalt! Och att cykla hem barfota i ballerinaskor, få iskallt vattenstänk på fötterna och sen få den iskalla vinden på är inte direkt någon höjdare. JAG FRYSER ÄN!!! INTE KUL. Annars var dagen inget speciellt... vad äre här med måndagar? är verkligen inget fan av dom. Vet inte riktigt hur, men på nåt sätt lyckades jag ta mig ur sängen och till skolan... leva 2 lektioner, moffa potatisbullar, cykla till stan med amanda, köpa mig ett par träningsbyxor, duskutera i en timme och sedan överleva stresshanteringen då lärarn typ började rap:a en jättelång låt om våran hjärna, rätt läskigt men sjukt komiskt. Nu taggar jag lasagne hemma i huseeet, riktigt mat, HOH!

"Är det inte bra att dricka alkohol ibland?"
"Sa du varmkorv???"
(ahaha underbar hörsel lärarn..)

Nalle Puh-väder

MAAAH. Varför vill ingen vara ute och typ leka i löven hela dagen? eller flyga drake, hoppa hopprep, spela fotboll, spela bakset, stå på händer, ligga på marken, kasta kottar, VAD SOM HEEELST, bara man är ute i naturen och tar reda på vädret.

För första gången sen sommarlovet tog slut sov jag iaf till 11.00 utan problem vilket var hur skönt som helst, vill göra det igen och igen... sen dess har jag inte lyckats med så mkt, men det är ju söndag... jag hatar söndagar! Nu ska jag vidare till huset för att se på OTH och kanske plugga lite juridik, har man ingen dator så kan man inte använda internet, så jag hoppas på att lyckas lite xP. pussbajs


Faunen - fånen


Det finns inte klockrenare fånar!

Vaknade hemma hos Tomas redo för en lördag som kändes som en söndag. Vid 13.00-tiden bar det av hemåt direkt till huset där det kalasades med tårta + släkten. Stannade och var social i 30min sen stack jag iväg med Nanny till stan och vi gjorde Subway på ett sätt som ingen annan någonsin har. haha oj så sjukt, det gjorde min helg gånger 1000!! Och folket som bor i umeå och går förbi i kungspassagen är ju inte att leka med alltså, haha faunen, helt underbart! Sen blev jag instängd i gallerian och fick lov att kamma vakten för att ta mig ut, SMUGG

Egentligen vill jag bara ligga på ett hustak, se på Ice Ages och moffa godis, meeen den idén får jag spara till en annan gång för ikväll äre bowling med syjuntan+tillägg som gäller. HOH..

 


LD-tagg

Idag är det prick ett år sedan jag var hos ostreopaten för första gången och kom tbx till skolan helt jättegroggy, borde egentligen beställa en ny tid där eftersom min rygg är allt utom okej just nu xP.

Annars hade vi sovmorgon till 11.30 vilket var helt underbart och bidrog till att min fredag också blev helt underbar. Vi har taggat runt hela dagen, skrattat, busat, dansat, sjungit, rivit papper, gjort en väldigt god gärning, överspeedat, lekt osv osv. LD2AD på hög fredag-taggnivå, Asparty :). Och nu inför kvällen så taggar jag ner en aning redo för en chillkväll hos tomas the man. Lev helgen!!!


vi överspeedar under trappan

en helt vanlig PDL-lektion ;D


ALL BY MY SEEEELF

Don't wanna be, ALL BY MY SELF
But I am, ALL BY MY SELF.

Jajjemen, den stora lillastystern har nu flugit ur vårt delade näste tbx till ett tryggt hus med normal mat och föräldrar. Och kvar är jag ensam i en väldigt liten lägenhet som som nu för stunden känns väldigt stor. NGT SAKNAS!

Amanda och jag hade chokladbollsparty som vi festade med framför idol, och jag har nu blitt kär i en liten fredrik/erik... han va sööt.

Men nu måste jag göra samhällskunskap för att inte få IG på redovisningen och samtidigt få sova ut en underbar sovmorgon enda till 11.30. NÄÄÄJS. Godnatt mina små puckon :*

you're words felt like a knife

Snart är det ett år sedan det var jullov och vinter och jag hoppade omkring på snöhögar med min "nya idoler" i öronen. Sjukt vad tiden springer fram.


Idag var en helvettestorsdag igen (känns som att dom är heela tiden), det mest random som hände under dagen var vår stresshanteringslektion då vi skulle gå en liten promenad, ta djupa andetag, plocka ett fint löv och sätta upp dom på en vägg(?). Jag och Frida gick 10m, sen satte vi oss inne i ishallens ingång och väntade i en kvart, weii. Efter skolan har jag hunnit med att träffa Nanny, vara ute och springa och letat pastagrädde på lilla konsum i evigheter, och nu sitter jag här med hicka och väntar på att amanda ska komma så vi kan slå till med chokladbollsbak. Party :)

 


We made you


Dagen började med en lite vinglig cykeltur med Marica på pakethållaren till Hagaskolan där vi intervjuade vårat intervjuoffer på 10min och cyklade sedan tbx till skolan. D flöt dagen på precis som en vanlig onsdag som slutade där vid 14.00 och sen bar det av hem till Amanda där vi hade tänkt plugga men snacket tog över och vi lyckades som vanligt inte särskilt bra. Och nu då... ensam i lägenheten med datorn i knät, hjärnan säger:  "PLUUUGA ANNA PLUGGA" Anna gör: chattar, bloggar, tänker på mat osv.. IG IG IG.

 


Dagens slut

Som sagt så var det en grå tisdag men vi klarade oss igenom den ändå. Dagens bästa var helt klart när jag och Amanda gjorde matsalen med tjafs, gröt och vatten ,"ANNA SPILLDE DU!??". Haha ojoj, det är inte mkt som slår oss när vi är på topp! Annars sprang jag 3km idag och överlevde utan hostattack, alltså borde jag räknas som 100% frisk nu. Yeeeeeeeay. Nu minsann, nu ska jag börja träna, HOH! Annars måste ju Nanny och Megha vara det härligaste personerna på jorden, 1h med dom och man kan typ va lycklig i en vecka, underbart :P Men nu mina vänner ska jag krypa ner i min 80cm säng och sova ut min sovmorgon en halvtimme längre, wihoo.

En grå tisdag

jajjemen, idag är det en grå tisdag med gråa på moln som täcker himlen, en grå skola med ombyggnationer, en klass som är trött men försöker tagga ändå. Kombon funkar, men det kunde ju varit sol. nu fortsätter vi, tagga lunch!I'll be back

Juridiska problem

Dagen var rätt bajs, men kul ändå. Måndagar är ju inte riktigt min grej som ni vet. Vi har kommande prov i massor och jag har typ ingen koll på nånting. Jag ordnade aldrig upp mitt liv som jag sa att jag skulle göra den där dagen för typ 2 veckor sen. Allt är sig likt, Noll koll, Kaos, Ingen träning, Stökigt, Stenar, Problem, osv. Men det tar sig... snart är jag 100% frisk och då jävlar ska min kropp få sig några omgångar, jag längtaaar! Men nu, efter att ha smällt i mig kinamat med nanny så ska jag ta tag i juridiken och få in ngt i huvudet! kul..


Jag gav upp för längesen

Stenar kan sänka glashus, otroligt, det hade jag aldrig trott. Men en komentar och pang, stenen kastade sig själv rakt igenom glashuset och glashuset gick sönder. Jag borde lätt bli nya Lars Winnerbäck!

Min gårdagskväll var helmysig med syjuntan i soffan och Zac Efron på tv:n. Sen där vid 03.00-tiden kom Tomas och höll mig sällskap enda till 14.30 idag då han stack rätt snabbt efter att ha insett hur usel jag är på matte...
Jag saknar min klass, folk på min nvå, folk som nästan är lika usla som jag på matte (komplimang). Dom gillar jag!

På den här ensamma timmen som jag haft jag har inte lyckats med någonting och det känns inte som om jag kommer göra det innan dagens slut heller. Jävla söndagar! Jag vill spela basket..träna, gymma, springa, röööra på mig. Jävla hosta! Nu ska jag städa hos farfar, bajs på er :)

"Du är typ en player"

Nog blev det fredagsmys alltid men med Nanny, Anna OCH Paulina så blir det ju alltid lite party också ;P Ensamma i ett hus runt ett köksbord med musik och sugrör, det är våran grej det! Kvällen förstördes dock lite av hur sjukt trötta vi alla var och slutade halvsovandes framför Batman Begins och redan klockan 00.00 var jag hemma i mitt tomma hus redo för många långa timmars sömn. Blev dock väckt av ett nattsamtal och några nattsms ("Men kommer samla om vi sosar")haha, sådär med 2 timmars mellanrum så djupsömnen kom typ inte förrns på morgonkvisten, men de duger ju det också. Och nu sitter jag här i min gamla, goa och galet fula tröja från sexan och har tänkt göra lite läxa och vara jätteduttig :)

Det är dags för fredags mys


Veckan gick snabbt och nu efter en fredag med lite blandade rätt lugna lektioner så Poff, det är helg!! underbart! Kvällen ska jag spendera med min lilla skogsmulle plumsen och vi ska ha en riktigt Anna & Nanny helg med mysmat, mysfilm, guitar hero och en jädrans massa godis, sjukt vad vi ska moffa alltså! =D. Och jag tagggar jävel bara för att det typ var en evighet sen vi hade det sist och det måste ju vara bland det bästa man kan göra :) Men nu måste jag frakta mtt täcke till huset och sen sätter vi gång, weii. Gó helg på er

 


"Hay pluto"


Vi firade Nick 17 år väldigt fint igår med tårta/soppa, samma sak ;). lite Umeå-idol hann vi också med men låt oss säga att det inte var någon riktig höjdare.

Men nu är denna veckas helvettestorsdag på vissa sätt slut. Den var väldigt lång och väldigt dryg men trots en vääldigt sen lunch, föreläsning och en sjukt cp mattelektion (vi räknade typ prickar med hål i!?) så överlevde vi och fick gå hem om vi ville. Men det ville tydligen inte jag utan gick istället ner och hängde med tomas och skurt i gymmet 1h till. haha killkompisar tsm måste ju bara vara bland det härligaste som finns, fast det är sjukt svårt att hänga med i svängarna när de byter ämne xP. Men nu återstår ca 5 vakna timmar av detta dygn och jaa... vad ska man göra? middag vore kanske en bra start...


Här sitter jag igen

Bänkad i skolbänken med en ULS bok i knät och datorn på bortet. Samma gamla vanliga... Vad innebär detta? hur kommer det sig? Varför? bla bla bla... Skolan i ett nötskal helt enkelt. Men klassen ör söt, just nu datanördar alla framför sina skärmar, jag tror faktiskt att ganska många gör det dom ska, även jag....ibland :P. Idag ska vi fira Nick och jag astaggar, tåååååårta :D

kolla på den här. hahahah oj så underbar humor!


"Jag hoppade göt av får"

Datorn är ju den absolut sämsta prylen man kan ha brevid sig när man ska sätta sig ner och plugga. Den bara förstör och förstör, jävla internet... jävla hjärna som inte styr sig själv! Jag tar inte in någon Juridik alls, jävla domstolar! Tänkte skriva lite ULS istället men så fuckar sig word... jävla dator!

Sådärja, det var dagens små utbrott. Nu kan vi gå vidare till andra saker.. t.ex som dagens bästa vilket var Emys felstavade sms "Jag hoppade göt av får". Hahaha, oj så underbart, skrattade gott åt det ett bra tag xD. Kvällen har som vanligt spenderats vid vårat lilla köksbord, men snart närmar sig klockan åtta och jag tror min plan lutar åt att cykla hem till huset där det finns en tv och titta på idol, nivet så man hänger med i snacket på skolan imorgon ;P. Men nu ska här diskas... god kväll


Ge mig lite mer

Idag var jag astaggad på att blogga och typ skriva värsta djupa grejerna men ni känner ju mig. Jag kan varken snacka eller skriva särskilt djupt, det blir mest bara svammel och ordbajs ,så vi får väl se vad det blir av det hela xP.

Idag har if varit en måndag som innehöll lite juridik, lite Bridget Jones dagbok, lite geggiga makaroner, lite näsblod, "lite" 2 timmars hål, lite massage, lite godis, lite identitetssnack och tillsist lite pickning på sig själv. måndag måndag måndag... jag är nog inget måndagsbarn, vad nu det är. Har aldrig riktigt fattat det där. "Jag blev ett måndagsbarn, laalala..." ba jaha intressant?, och vad menar du med det? Förklara någon? :D

Och sen har jag alldeles med min egna IQ-fiskmåshjärna kommit fram till att "Jag saknar dig" borde stå i klass med "jag älskar dig". Det borde egentligen kännas ungefär lika bra.. tycker jag iallafall.

Och nu saknar jag vintern och skridskor efter mitt och Angelicas snack om en fin dejt på isbanan, men varm choklad, en film och en brasa efteråt.

Jag snackade med Nanny som befinner sig ute i skogen och kvinnan gjorde så att jag blev lite taggad på livet igen, eller varför inte helgen ;) .. hahah.

Nä men nu får det räcka med bajsord, ordbajs för ikväll... Läxorna, nu kommer jag!


Friskisss

Och vem är frisk!!?? Yeeeey! Eller okej, jag hostar fortfarande som en grottmänniska och går på astmamedicin men febern är kaputt och mitt huvud känns fullkomligt normalt. En dags vila med uppassning, en lugn kväll med musik, chatt och Tomas så PANG anna är botad. Underbart! Var dock med om det värsta näsblodsanfallet jag någonsin haft igår kvälls.. det ba vräkte ner konstant i typ.. evigheter, sjukt äckligt. Men jag slapp iaf sjukhuset som tur var, annars hade jag blitt less. Vem uppfann liksom att det helt plötsligt ska börja blöda ur näsan på en? onödigt tycker jag! Men idag är det söndag... så idag ska jag göra vad man brukar göra på söndagar nämligen städa, plugga och baka bullar med Plumsen innan hon åker. Så friska hälsningar till er från en "frisk" tjej som sitter i sin lägenhet i en stooor säng på 80cm och äter lunch bestående av ett äpple och popcorn! =D

Sjukisss

Idag övergick mitt halsont till feber och huvudvärk, men som den trogna skolelev som jag är så stannade jag inte hemma för det utan genomled hela den låånga dagen genom att frysa och svettas om vartannat. Alldeles underbart... eller inte!! Fick iallafall lov att stanna hemma ikväll istället för att hänga hos Amanda tsm med Frida och Angelica :(. Detta suger bajs... trots att jag sitter hemma i huset med en tv och godis (känner dock ingen smak) så är det sjuukt tråkigt och jag tänker typ sova! 22.30 på en fredag, det är inte så dåligt.. godnatt.

I ain't afraid of no ghost

Jo nog fick jag träningsvärk alltid, fast den var faktiskt inte lika illa som jag trodde, men sen vaknade jag även upp med fett jävla ont i halsen och det har ju inte direkt blivit bättre under dagen. Så nu sitter jag här med min tröja som halsduk och drömmer om ett badkar och te. Annars så har denna dag riktigt bra, iaf för att vara en helvettes-tosdag. Skolfoto, dock inget kalas denna gång :P, Amanda var fett brutal och 100% övertaggad, jag blev vän med Matte-Anders då han hjälpte min stackars iq-befriade matte-hjärna och amanda och jag räknade ut något tal baklänges (vi avancerar!!), vi gick i massa korridorer, upp och ner för trappor, jobbade hårt på lektionerna och förtjänar verkligen fredag imorgon. Över och ut!

Flyg till mig


vi är sötbajsar som fular oss i spegeln :)

Denna dag började LD2AD med att jogga runt i 50 min så resten av dagen var man sådär lagomt gó och fräsch som man vill vara varje dag xD. Skoldagen rullade sedan på och slutade där vid 14.00 och 2h senare var jag påväg med Tomas mot nåt random gym där jag som ensam tjej pumpade med massa biffar. Det var kul men jag lär ha träningsvärk imorgon eftersom jag inte varit gymaktiv sen april xP. Sen var det någon jävel som snodde mina skor!!!! Högst onödigt! Men nu ska jag deppa ensam inne i lägenheten med popcorn och sex and the city... JAG SAKNAR TV!


Där går någon

Under den här veckan ska jag ta tag i mitt just nu väldigt röriga liv. Träning, mat, pengar, städning,plugg, människor, musik, prylar och allt vad det är.  Sjukt jobbigt men det "här" känns inte okej och ngt måste hända innan jag blir så less att jag lägger mig ned på min madrass och skiter i världen. Mitt inre väder just nu skulle beskriver som dimma med en fet regnbåge, mystiskt men sant. Kom inte och hälsa på mej nu för jag ser sjukt emo ut, haha... nä men nu ska jag laga mig middag och sedan göra stresshantering.


hejdär

Jag trodde att jag vaknade pigg, men skenet bedrog och efter första lektionen var jag lika trött som vanligt. illa! Men dagen rullade på med 2 timmars hål osv, och den slutade sedan med hela syjuntan samlad i Amandas rum. Och nyss kom jag hem till en lägenhetet där det verkligen inte syns att jag grovstädade för knappt två dagar sen eftersom Emy har varit ensam här i ca...3h. BAAAAH. Jag orkar inte stökiga rum..då får typ jag spel, så just nu efter en liten utskällning försöker jag göra mitt allra allra bästa för att inte fortsätta... bäst jag går och lägger mig, då kan man inte säga så mkt. sova sova sova.


Let's twist again




I fredags körde jag och Nanny "mällberg" x2 och tryckte sedan i oss en stor daimstrut! haha underbart, men det var fredagsmiddag... då får man göra så. Senare på kvällen styrde syjuntan cyklarna mot amanda där vi tsm med de 4st i "bilgänget" hängde och busade på med morotsjuice, "det är dags för freedagsmyys", twister och sist av allt lite kvällsfotboll på konstgräsplanen då vädret var heelt underbart.

I lördags grovstädade jag lägenheten OCH mitt rum hemma i huset, mkt bra gjort tkr jag. Sen bar det av till Tomas (jag hittade dit!) där vi hyllade sverige, såg Forrest Gump, sov, spelade cs, gick igenom skolkatalogen osv.

Och idag cyklade jag hem, halvsov på madrassen, tvingade mig själv upp, klippte gräsmattan hos farfar, gick in i en massa brännässlor och nu sitter jag här i lägenheten med Emy och Nanny och käkar en lite mystisk middag... nu vet ni lite om min helg... kul... snart ska jag sova, TAGGA.

Back in the game


Skolvecka 36 är slut, weeeei. Den har både kännts sjuuukt lång men samtidigt gått väldigt snabbt. Dagen idag var underbar jämfört med igår. Jag fick min skönhetssömn i min vanliga säng, vaknade av ett skyfall utomhus, och fick skjuts till skolan där klassen var astaggad, inte minst jag. Vi sjöng, vi skrek, vi skrattade, vi skuttade, vi busade osv... LD2AD som den brukar vara. Jag har saknat det och jag gillare! We're Back in the Game, Grattis till oss :). Och nu är det helg, äntligen. Som jag har taggat! inte för att det händer ngt speciellt utan bara lite sådär allmänt. Ikväll blire iaf syjuntan + lite killtillägg.. men innan dess ska jag bjudas på middag i huset med Nanny & familj, så Glad helg mina små nissar :)

 


3dje september


Innan jag går till sängs här hemma i huset (jag stack från Emy och Elis så jag får en ordentlig sömn) så måste jag ju bara säga att det är 3dje september idag. Och för er som inte fattar så är det alltså 5 heela år sedan 6B stack iväg på klassresa till Munkviken vilket jag brukar ta upp typ varje år, varför vet jag inte, men det är ba sån jag är ;) Så för 5 år sen vid den här tiden hade vi disco och Elisa lurade alla killarna med bldgodisen... aweesoome. Men nu är äntligen denna otroligt hemska dag slut och jag ska få sova i en vanlig säng efter ett vanligt kvällsfika...underbart!


Tummen ner


Denna dag har för min del varit så genomrutten att den knappt är värd att få några komentarer. Sov typ 3 timmar inatt, sen ringde klockan och väl uppe så börjar jag dagen med en mjölkattack, underbart... eller! :O Sen vidare till skolan där vi andra lektionen hade avslappning på stresshanteringen och nej det var inte bra för mig... gick som en zombie hela dagen. Men LD2AD är iaf söta människor och vi har mognat, sånt märks. MOGET ANNA, MOGET! Nu ska jag på Ö&B med Emy och Elis... jag tycker synd om de två stackarna som måste stå ut med mig resten av kvällen. hoppas ni hade en bättre dag än mej, adjöö


ba för att



Bara för att vi har en såndär vägg i lägenheten som alla fjortisar har bakom sig när de tar kort på sig själva med "dagens outfit" i spegeln. Så jag fick ju ba lov att testa... dock inte med en systemkamera.. hahaha. Måste nog öva lite mer xD. Och förövrigt så springer min lilla muskelknutte till granne gaalet snabbt!


Frysta sprutor och vidunder

Jag glömde stänga frysen innan jag stack så den stod öppen i en timme och nu kan den typ inte sluta tjuta!!! Högst irriterande. Stackars maten. Stackars mig som ska äta maten. Stackars Emy som inget vet.

Dagen slutade 14.00 men kändes ändå galet lång. Dagens bästa var helt klart ULS-lektionen då vi fick se en film om ett fotbollslag för utvecklningsstörda och sjukt så söta och party alla var, man ville ju ba vara en av dom! Eller haha, det kanske skulle vara att gå en aning för långt, men ändå...det såg helkul ut!

Efter skolan skulle jag hitta till vårdcentralen alldeles själv och jag cyklade bara en fet omväg men annars gick det fin fint, snart hittar jag ju här i umeå! :D Vi tog våra sista Livmoderhalscancer-sprutor och ja, det gör ont i min väntra arm..

Nu sitter jag här och väntar på emy ska komma hem och koka potatis, men det lär ta 2h till så jag måste hitta nåt att tidsfördriva mig med...det ser ut som att det blir svenskan. Kul..

Och bara för att jag vet att ni vill veta så ska jag tala om att det har tagit mej 1,5h att skriva detta och jag har nu lyckats få tyst på frysen! Gó kväll

I feel the magic

Vet ej om jag skulle kalla det Magic... men just nu äre iaf inte bara våran skola som spårar om man säger så! Haha bara sjuukt och nog känns det minsann...öööverallt, heela tiden! Man kan typ inte rymma fast man vill. Jag skulle vilja rymma till Kalifornien där jag skulle lära mig att surfa!

Nanny och jag hade P A R T Y i lägenheten idag då vi bjöd varandra på skorpor och juice, det är det enda som behövs för att göra en lite deppig dag lite gladare :) haha min goa Beethoven är allt bra bäst!

Men nu ska jag tbx till mitt crib och försöka skaffa internet och förhoppningsvis gå på en höstpromenad. VÄLKOMMEN 1 SEPTEMBER = HÖST = LÖÖV = TJOCKA TRÖJOR = PARTY.


RSS 2.0