Sommaren är kort

                             På sommaren sjungen sången sig själv

Nu har allting regnat bort. Men vi minns dagarna med sol, dagarna då värmen tog över och vi lekte barfotabarn mot världen och siste men inte minst, de där underbaraste av underbara sommarnätterna! Vi ses snart igen sommaren!

Annars börjar lärarna ge oss läxor så jag ska ta och läsa några sidor om Freud och skriva om mitt "favourite place" (haha vadå lågstadiet). Jag har även gymmat för första ggn på 4 månader, starkt gjort tkr jag.. så efter en "jobbig" dag som denna tänkte jag unna mig en film, chokladbollar och lite gitarrspelande, bra plan! 


Lägenhetskänslan



Jag minns känslan av att ha någon men samtidigt inte ha det.
Jag minns känslan av att cykla lite längre och slå en kod för att komma in.
Jag minns känslan av att äta det man ville men inte kunna njuta av det.
Jag minns känslan av att sitta i sängen och torka disk.
Jag minns känslan av att allting var förvirrat.
Jag minns känslan av att få sova bredvid någon i en 80cm säng.
Jag minns känslan av att bli lämnad på morgonen och inte vara lycklig.
Jag minns känslan av att glo in i en vägg.
Jag minns känslan av en stor dusch med blått golv.
Jag minns känslan av att leva på skorpor och se höstlöv.
Jag minns känslan av att sitta och plugga stresshantering.
Jag minns känslan av hur vi kämpade med det där handtaget.
Jag minns känslan av att ha ngt att se fram emot varje lördagskväll.
Jag minns känslan av att känna höstkylan tränga sig på.
Jag minns känslan av att lyssna på de fina låtar som inte går att lyssna på idag för att de påminner om hela den där jävla lägenhetskänslan som endast var en förvirrad tid.
Jag minns känslan av att flytta hem igen och inte sakna någonting..


En söndag som denna



Jag saknar Alanya, vill dit igen som svettas lös inne på The Doors med fulla skandinavier!! Istället har jag spenderat dagen hos kusinerna samt övningskört en firmabil och nu sitter jag här i huset som fylls av en stinkande surströmmingslukt.. jobbigt läge. Nu ska jag drömma mig tillbaka till 11 juli kl. 02.00 :).


I walk a lonely road

Dåligt slut på en bra kväll. Och idag är jag ensam, inte ens Mozart är hemma och sällskapar mig. Vet inte vars jag ska ta vägen. Vet inte vad jag ska göra. Ensam med min hjärna, ensam med kylskåpet.. hjälp mig världen!

Faller, faller, faller


Orkar inte. Vill inte. Hatar. Tappar. Brottas. Glömmer. Saknar. Vill..


ikväll


Vi trotsar kylan, taggar till och ikv slår klackarna i taket på sista sommardroskan!


Vi fryser ihjäl, det är så kallt


Jag vägrar tro att kylan är här för att stanna, vinter i augusti är inte okej!! Ser ett norskt program på tv och det kanske är det härligaste språket någonsin. Ska fortfarande bli norsk när jag blir stor, så det så! Annars så ska vi ut i skogen och leka med teknikettorna imorgon... det lär bli intressant och kallt. Hoppas vi överlever..


Jag såg solen titta fram

Tja hela världen, här är jag. Andra dagen i en totalt folktom skola är nu över och den var ganska långtråkig men vi lyste upp den med våra fina skratt som fick fylla korridorerna istället för alla elever som nu har lämnat oss ensamma kvar :/.  Är iaf hemma nu och med vitlökssmak i munnen sitter jag och fixar mitt cv som ser ut lite som en katastrof... men det blir bättre. Sen hade jag tänkt ta tag i de första sidorna av Linas Kvällsbok men det första jag såg när jag öppnade boken var "15 augusti", hah...det jävla datumet! Kan inte bestämma mig för om det är bra eller dåligt, men det lutar åt bra så snart kör vi! Måste ju tidsfördriva sig med något annat än dator nu när man är läxfri och känner jag mig själv rätt så lär ni säkert höra av mig ikväll igen trots att detta inlägg blev onödigt långt.. men vad ska man göra!?

Cause I'm right here at home

"Hallo, Mijn naam is Anna en ik hou van kaas en ik ben lekker!
 Hej, mitt namn är Anna och jag gillar ost och jag är het!

Igårkväll satt jag och skrev på 3,5 olika språk. Svenska, engelska och norska samtidigt som jag lärde mig lite holländska.... väldigt förvirrande var det.

Skola idag ... kände inte ens att jag lämnat den i 10 veckor. Usch.

Nu mår jag illa, allt blod försvann typ och jag vill lägga mig i sängen och drömma en fin dröm som sedan kan gå i uppfyllelse när en stjärna faller.

Har fått sår på mina fingerspetsar av allt gitarrspelande, ändå blir jag inte bättre!

Jag har för tajta byxor och för trånga klackar på mig... skulle bara testa lite. Kanske därför blodet försvann :S, bäst att dra på mjukisdressen!

Somliga ljus brinner aldrig ut

'
Internationell Teknik kom tillbaka och jag fick ett lyckligt slut på mitt underbara sommarlov!! Nu kan jag somna med ett leende på läpparna och ta skolstarten med en klackspark :)


See the sky about to rain

Det är ett faktum. Vårt sista sommarlov är nu över och kommer aldrig mer igen! Aldrig igen 10 veckors ångestfri ledighet! Nu är det tillbaka till frukost,lunch & middags-rutinerna, Det eviga "välja kläder inför morgondagen-projektet", läxor i massor, no life, leva för helgerna, söndagsångest osv osv... Orkar inte!

1. Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förut?
... i en lekstuga, reste utomlands, var på trästock, fick penicillin osv.

2. Vilka länder besökte du? 
Turkiet

3. Vilket datum från sommaren kommer du alltid att minnas?
7-14 juli samt 11 juli

4. Har du varit sjuk eller skadat dig?
oja, både och..

5. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om sommaren 2010?
Waka Waka, Sex on the beach, We no speak americano, Country roads

6. Vad fick dig att må bra?
sommaren i allmänhet

7. Vem saknade du?
Då: inte en kotte. Nu: en norrman

8. De bästa nya människorna du träffade?
alla de 11 norrmännen och såklart turkgubbarna x)


På en parkbänk i stan

På en parkbänk i stan vill jag sitta hela dan. Men helst inte i Umeå...


Time passes by, direction unknown

Har fördrivit de senaste 3 timmarna hos Nanny & Simon där vi sett Star Wars 3 och käkat chips. Nu är jag hemma och ska sätta mig framför några avsnitt av Desperate Housewives och käka salsa! Funderar även på dö lite på spikmattan eller att städa mitt tak.... allt för att få dessa långsamma timmar att gå..


söndagens tidsfördriv

Senaste

Låt du hörde: Unwritten

Film du såg: Taken

Mat du åt:
grillat

Kram: Nanny

Puss: Johannes

Känslan: uttråkad

Resa:
 Turkiet!

Glädje: Det finns chokladbollar i frysen!!

Dröm: Drömde ngt äckligt om en skog osv…

Person du träffade:
Pappa

Personen du pratade i telefon med: Mamma

Personen du fick sms av: Emy

Gången du var utomhus:
Inatt

Gången hela din familj åt middag tillsammans:
några veckor sen tror jag..

Saken du köpte:
Minns inte

Allmänt


Ska bli skoj: vet inte..

Ska inte bli skoj: Skolstarten

Sparar till:
resor

Önskar att jag var bättre på:
Mycket..

Dagens dryck: Vatten

Vad saknar du:
 En hela massa... tror jag

Vad har du gjort idag:
Vaknat

Hur tidigt stiger du upp:
Det beror på… men idag, 14.30

Vad ska du göra ikväll: Förhoppningsvis ngt roligare än just nu

Vad är det för veckodag:
Söndag

Längd
: 160,5 !!!

Vikt: 44,5

Senast utlästa bok:
hm.. det var någon för ngn månad sen

Mitt rum kan beskrivas som:
Grönt och lite galet

Mig själv med tre ord (just nu):
Trött, uttråkad, less

Jag tränar:
när jag känner för det

Jag ville bli när jag var liten:
Akrobat


There is this silence in the Badlands

Igår blev det Öl, musik och ölspel hemma hos Nanny med Simon, Hanna och Valle, mkt trevligt. Och idag ska jag försöka fördriva tiden alldeles lagom tills den inte går att fördriva längre. Är redan väldigt mycket på gång, längtar bara tillbaka till sängen och vill inte göra någonting. Ge mig ngt att se fram emot.... snälla


Jag ska fånga en ängel

För ett år sedan hade jag nattligt besök ("ska du lr jag gå och hämta papper?" hahaha), jag sov 30min och hade skolstart dagen efter, superkul! Inatt, ett år senare så sitter jag här alldeles ensam och trånar efter en bortsprungen norrman samtidigt som jag lyssnar på Ted Gärdestad och tänker på träd, superkul det också ju!

Imorgon är det fredag, då ska jag fira en hemkomst i huset ett kvarter bort, mysa med Megha, spela gitarr, sopa golvet, raka benen, äta godis, inte sitta vid datorn, titta på stjärnorna och dricka vatten. Bra plan! Godnatt folket


Look at this photograph

Igår natt satt jag och klistrarade in min fina sommar i en bok som jag aldrig någonsin ska slänga. Foton är bra för hjärtat. Jag träffade Angelica på stan och vi blev attackerade av änder och sen bakade jag även chokladbollar och hann stöka ner mitt rum så jag måste städa det igen.. onödigt. Mycket man hinner med på en dag... undra vad jag hinner med idag.. ska jag äta chokladbollar, steka en hamburgare, städa rummet, springa och jaa... vänta vid datorn. Jävla norrman.

Du ser inte, men hör hur jag frågar


Var är du ikväll?


Du kanske tror något om det du vill

Solig dag idag. Stan med Megha, fixade foton & åt glass. Fick en kick och rensade mina lådor från gammalt skit. Älskade livet lite då jag kunde slänga alla mattepapper och matteböcker i papperskorgen utan att bry mig. For ut och sprang i kvällssolen. Duschade. Ska glo tv och sedan vänta som en nörd vid datorn...

Glömt är borta

Angelica säger:
Då glömmer du vem han var och han glömmer vart han skulle, så då kommer han till umeå utan att minnnas varför och du kanske råkar se han när han stryker omkring i kungspassagen och ser glömsk ut men ni hälsar inte, för ni har glömt!

Det var typ den sorgligaste meningen jag har hört på länge och jag tänker verkligen inte låta detta bli mitt öde den närmaste månaden. Lite skandinavisk telepati, lite tur, lite gitarr och lite annat så ska de nog bli bättre än väntat :) NU: filmkväll!

15 gastar på sjömans kista



För 1 år sedan vid den här tiden var jag utklädd till sjörövare och träffade killen som jag på många sätt önskar att jag aldrig hade träffat, fast på andra sätt är glad att jag gjorde. Men det var en bra kväll... då. Nu, ett år senare har jag annat att tänka på... andra saker, andra länder, andra partyn, andra sjörövare, andra killar, andra lakan och andra problem att lösa. Så det så! Godnatt people


De bästa med havet är vattnet






   


Vad gör vi? Nu kör vi!

Har just kommit hem efter haft ett toppenhärligt dygn ute vid havet med bästaste syjuntan och snart ska jag möta upp Nanny&co och sen blir det utgång. Det är fredag den 13nde idag men inget kan hindra mig för ikv är det jag mot "1,2,3 ge mig Fanta och Rosé" så oturen kan ba slänga sig i väggen ;). Pappa ska köpa en webcam åt mig (A).


I can only tell you what it feels like


Önskar. Vill. Längtar. Hatar. Låtsas. Sjunker. Hoppas. Ljudlöst.


"VADAFAN"

    


Igår: Åt middag, bowlade, drack och spelade tv-spel med Nanny, Simon, Jennifer (som jag inte träffat på 4år!) och David. Senare på kvällen kom även Hanna och samtalsämnena skiftade vilt mellan djup politik, förhållanden, sex, oseriös filmning osv. mkt trevligt. Och ikväll ska jag fördriva tid i Meghas soffa tills midnatt då jag får genomföra min plan... spännande, spännande ;)...


Timmar som dessa..


..saknar jag Alanya mer än någonsin! Bilden är tagen för precis en månad sen vid den här tiden då vi satt och rökte vattenpipa, drack tequilashots och laddade upp för att få svettas ihjäl inne på the Doors, GE ME IGEN! Jag saknar även internationell teknik.. kanske borde testa skandinavisk telepati igen och se om det funkar. Annars har jag käkat lunch med Frida på stan, åkt bil med Jennie (som tagit körkort!!!), Amanda & Isak samt hängt i Meghas soffa i sisådär 8h xD Men det regnar, då får man göra sånt!


Var lite crazy


Snart är mitt "ensamma" dygn i huset slut och jag sörjer för det bev inte som det skulle vara. Men vad ska man göra? Bara le och vinka, le och vinka! Emy hade fotostund och jag är så bra på att agera modell.. borde sattsa på det känner jag. Nä nog med struntprat, nu ska här dunkas musik!


mot sommardroskan


födelsedagsbarnet




sommarnatt


Annars
*Är det prick 1 månad sedan vi flög mot Alanya helt ovetna om vad som väntade och jag saknar den veckan   varje dag!!
*Solen gick i moln bara för att jag vakande typ...
*Idag ska jag leva på resorb några timmar.
*Mitt rum ska även få sig en omgång... let's go

En dagsutflykt


07.00 var jag uppe för första ggn den här sommaren redo för några timmar i bilen, ett stopp i Ö-vik, en hel dag på IKEA, fina möbler, långa köer, varmkorv, shopping, en underbar middag på restaurang samt regn i massor! Trevligt? ja. Trött nu? ja. Sova nu? nej. Spela gitarr? ja. Vänta snällt vid msn? ja. Länge? nej! Adjö kompisar..


The touch of you hand


"When everything's made to be broken, I just want you to know who I am"
Denna sommarnatt lyssnar jag på fina pojkar som sjunger och spelar gitarr för mig


Men jag gillare


Jobb hela dagen, snart har jag även skurat alla husets fönster och imorgon kanske det blir grannens... allt för lite pengar, men jag gillare! :D Och då man börjar fascinera sig över att ens vänner förstår när man skriver svenska har man skrivit på ett annat språk liite för mkt, men wtffff, jag gillare, haha! Sen är det sol ute och kvällen ser ut att bli fin, jag gillare också! Och snart är klockan 22.30, innan dess har jag enligt min plan tagit en powerwalk, sett film med Megha och det är dags entra världen av internationell teknik, gillar gillar gillar det!


The soundtrack of my summer

"If I could write you a song and make you fall in love"
Jag kan nog lite skandinavisk telepati trots allt!


Put my feet back on ground

Ändå att vi spenderade en hel kväll med att nästan bara snacka om killar...IGEN. Det är lite tragiskt tycker jag, dom är inte värda så mkt av våran tid! Annars har det varit en fin dag med kalas hos 18åringen Jennie där det bjöds på fika och skratt. Och sen på kvällen blev det en traditionell sommarkväll med Kinamat och Skräckfilm tsm med Emy och Nanny. Nu är jag mätt och nästan belåten... synd bara att man inte kan det här med skandinavisk telepati...

RSS 2.0