Fjällen, here we come

Nanny i telefonen:
- Ånej,, jag har tandborstskum i munnen,  jag kan inte skratta, Hahahaha.
ahah, så skön... :)




Idag snubblade jag på mina egna fötter när vi spelade fotboll och sen fick jag flashbacks från när en dörr gick in i Krille vilket orskade ett galet litet skrattanfall.... ibland är man lättroad. Vi hade redovisning om barnkonventionen för söta 5-åringar, vi hade kul men jag undrar hur mkt de förstod. Efter det  tog jag och Amanda en sväng förbi gamla skolan där precis allting är sig likt...utom AK som hade klippt sig....men jag fick iallafall se honom. =)


Hursomhelst så sticker cykelgänget iväg bort från Umeå imorgon och iväg till Klimpfjäl vilket startar med en 8h bussresa som jag typ tagggar råmkt. Tänk att bara få ...håå, sen komma fram, packa in sig i lillstugan, gå upp till storstugan, se på bolibompa med pysen, käka gómiddag, titta på isen som såhärårs är vatten, alltså titta på vattnet, spela plump/maxi yatzy, memory osv. MAHAA, jag taggar lagom =) Och om folk vill vara så vänliga att sma så taggar jag ännu lite mer. Så imorgon sticker jag och kommer inte hem förrns torsdag. Ha nu ett bra lov, det ska iallafall jag ha =) pusselipuss


shut the fuck up, you want me

Min lampa höll just på att brinna upp...så jag släckte den, smart drag tänker ni, nej tänker jag, för nu blev det alldeles jättemörkt och deprimerand, kanske jag borde byta låt så blir det lite gladare stämning här i rummet jag tillbringar alla mina timmar i. Dagen finns det inte så mkt att säga om, jag var trött som ett as, ja faktiskt tröttare än när jag bara sovit 3h. Därför sov jag på Angelica och William på långrasten mellan Spanskan och Nkn där jag direkt efter skulle få jogga runt i 5min för att folk skulle ta min puls och skriva en labrapport, så piggare blev jag då inte plus att en viss huvudvärk också valt att plåga mig denna torsdagseftermiddag. Men jag stod ut, pratade lite för mkt och blev lite elak..men jag kan säga förlåt imorgon. Våran packning är nu packad, klar och överlämnad till huset som åker upp redan imorgon och min väska svämmar över av kläder jag säkert inte ens kommer att använda, men ajja....alltid bra att ha där.

Alma, Frida, Sofia, Amanda, Nicke och jag var och såg High school musical 3 igår (a) och den överraskade oss faktiskt positivt och charmknutten var ju bah skönast. haha, den var typ härlig att se, inte lika nördig som vanlig och man kunde inget annat än att sitta och le ungefär hela filmen. =) Men nu har har suttit här allt för länge och inte gjort någonting...så sängen, here I come. Rubriken har jag bara för att jag går runt och säger det där för mig själv hela tiden, den är ju som inte så fin men jag har iaf kul när jag säger det. nu vet ni.. xD

en premiärkväll

Hej onsdag, jag ligger just nu i min fåtölj och typ tränar ryggmysklerna samtididgt som jag faktiskt lyssnar på min allra första jullåt, fast det är inte direkt världens stämning så det gills inte riktigt. Tänk dig stämningen om man skulle stå uppe i på ett fjäll och sjunga jullåtar. Det ska jag lätt göra. =D Det blev inte någon hiphop idag så vi fick sluta 13.00 vilket var just precis vad jag behövde. Så när jag kom hem till ett tomt hus så satte jag mig framför Mamma Mia filmen och räknad matte, sen kom rörmokarna så jag fick stänga av och förflytta mig uppåt där jag nu ordnat musik och massa sånt till fjällen och framtiden. Läsloggen är nu inskickad och klar så det enda som egentligen är kvar av den här kvällen är middag, biopremiär (tagga jue xD ) och sist av allt ska jag kila över till lägenheten och låna duschen. Men nu ska vi fara om 10 min och jag har inte ens käkat :O bäst att snabba sig.

one day out of time

Klockan är alldeles för mycket för att jag ska lcykas hinna med allt jag tänkte hinna med. Läsloggen går i en- mening-varje-kvart-farten och den blir inge bra heller.  Tagga 2 läsloggar under lovet!! fast då har jag iallafall tid att läsa och påriktigt förstå boken. Så nu sitter jag här, "skriver läslogg"  och lyssnar på gamla Jonas-låtar som väcker söta minnen från rasterna/franskalektionerna från nian. För ett år sedan fanns det ett tunt litet lager av vit snö på våra gator och jag proade på bageriet...då gick vi i mordernt och min blåa cykel blev stulen. Minnen är ju bah livet....synd bara att jag börjar få minnesförlust....snart fårt jag säkert vitt hår och kryper ihop 7 cm. "/  Förövrigt så var dagen en dag en tisdag som jag kommer glömma, inget spec. att komma ihåg...det kommer bli en dag i mängden. Vi bröt arm utanför aulan eftersom hon från ensamheten...Heidi var där och....jag vet inte vad hon gjorde....men hon lärde säkert ut armbrytning. Och våra fina allsånger innan och efter idrotten i omklädningsrummet måste ju vara de finaste. Idag blev det en härlig blandning av Miss fatty, belly dancer, big big girl och backstreetsboys "I want it that way". Sjukt snyggt. Sedan på ULS:en så avslutade Jonas och Anton med Spice girls "If you wanna be my lover" och fick sig tillsut en liten kör som vandrade mot skåpen. Nu ska jag återgå till denna dumma läslogg och försöka få ihop några "en-mening-i-minuten-meningar" istället.  Osså taggar vi Bio imorgon jue!! xP

gummi tummar

Jag ska verkligen aldrig sova länge på söndagsmorgnar, det går ju inte att somna på kvällen då...igår satt jag uppe och klonka på gitarren till typ 01.00...sen vet jag inte riktigt hur timmarna gick men 2½ - 3 var timmarna jag fick ihop till sömn eftersom jag typ vaknade hela tiden. Så idag var/är jag trött, men på dåligt humör blev jag inte utan tvärt om, så skratta gjorde jag alldeles lagomt mycket...eller okej, kanske lite för mkt, men det var kul. =) Och Kristoffer stängde in mig i mitt eget skåp och försökte sedan gå in själv, jag har finfina bildbevis =) Och Williams "brutna" gummitumme var det äckligaste jag sett på ett tag....det såg bara helt äckligt sjukt ut!!! Men nu är den utelåsta Nannny här och tar skydd mot regnet... vi har just käkat min nya favvoritglass och nu ska jag bli så mkt osocial mot henne som det bara går...jag ska läsa...haha. stackars sate...men hon unerhåller sej med gitarren =) och sist av allt så här har ni en bild av Kristoffer halvvägs in ett skåp.
.

en söt söndag

Jadå dagen var söt men den började alldeles alldeles för sent vilket kommer göra min måndag till en hell of a day eftersom jag inte lär somna i normal tid. Men men, veckan är ju trots allt inte den viktigaste, engelskaglosorna kan jag redan och svenskan och ARL:en är bara att ta tag i så blir nog det klart tillsut också.
Helgen då? Den va lugn och bra. Fredag blev somsagt filmkvälll (High school musical 2,för att vara exakt) och bara mys med brudsen. "freaking fab"

lördagen va bra den också. Vi drog till med Brännboll ute på konstgräset och efter en timme gav vi upp och gick in till värmen för att titta på en beckfilm, fast det blev mer prat än film skulle jag tro. Efter filmen hade alma och hanna också dykt upp och vi beslöt oss för att gå tillbaka till konstgräsplanen och frysa lite mer. Nicke skaffade sig ännu en bilbeundrare när vi mötte föräldararna mina på uppfarten,  pappa satt redan inuti bilen och beundrade den när jag kom ut =P. Sen for vi iväg och körde lite smått olika gulliga bollekar på den upplysta konstgräsplanen. Lite senare gick Jejja och lämnade Foppa vid busshållsplatsen och medan hon var borta så hörde vi ett: Poff, och kvällens äventyr var igång. Killen med vit jacka och fel på moppen var läskigast av alla! Skurkarna togs aldrig fast men vi överlevde ändå kvällen och frös faktiskt inte ihjäl...men det var närapå.

Dagen till ära sov jag alldeles för länge, vaknade, gjorde engelskan, åt 2 degistivekex, for ut och sprang, lånade duschen borta i huset och blev sedan kvar där på pizzamiddag vilket resulterade till att jag missade OTH men det tar jag igen imorgon. Men jag har saknat dom som helfamilj, och lille pysen ser man ju nästan aldrig. Så nu taggar jag fjällen ännu mer då vi får ta ikapp lite förlorad tid med dom. Just nu sitter jag här och försöker spela gitarr men jag hittar ingen låt att spela så jag har lite problem, Ge mig en låt!


I want fabulous

  

Snart har det gått 3 lediga dagar och jag har inte gjort ett fnatt...kanske lite lite lite lite lite ARL men det tog typ 3h så det gills inte.Inte ens engelska glosorna har jag skrivit upp...fast det är enkelt så det ska jag göra snart, sen måste jag städa mitt extremt äckliga rum också om vi skulle får för oss att gå hit ikväll. Igår kvälls blev en mysig liten filmkväll med tjejorna... vi hade bara sådär allmänt kul som vi brukar ha. Jag sprang ikapp med Lucas the dog, det borde vi göra oftare...kul ju =D  För 1 år sedan om 2 dagar kom första snön, och idag är det meningen att vi ska spela brännboll på konstgräsplanen, fatta iskallt!! Vi kommer typ frysa ihjäl efter någon timme sådär, men det blir kul. Jag vill att det ska bli söndag så att det kan bli måndag så att veckan kan ta slut så att vi kan åka till fjällen! punkt slut.


"I know this tapeter, it's Borås tapeter"

Varför valde jag gröna tapeter när jag kunde valt svarta??

Mitt liv är defenitivt ingenting att leka med....det är nog mestadels därför att det itne finns något ha kul med. Hur lyckas man göra en helt ledig fredag till en kass ingentingdag? Eller början dög faktiskt,.Då cyklade jag iväg i regnet bort till Waldrof för att hälsa på min kära vän och hennes klass vilket jag trodde skulle ta 20 min men inte förrns 2 hela timmar senare cyklade jag tillbaka hem för att sen kunne åka till den tomma skolan och ha utvecklingssamtal sist av alla. Det sög. Sen dess har denna gamla skruttiga grej varit min ovän, liksom allt annat... jag längtar till fjällen....bah en vecka bort ju!!!! Ha nu en bättre dag en mig.

den jävligaste stunden i livet var den när du gick

Idag var bara en gódag med mig själv och delvis mamma och pappa. Jag började den med att ha en trevlig liten workout för mig själv uppe på mitt rum....sen fick jag typ duscha i handfatet. Efter det lagade till mej världens sattsarmat, nämligen nudelsoppa bara fö att jag inte orkade att göra något annat. Sen så bar det av ner på stan där jag gick omkring i höstregnet och hittade faktiskt nästan allt som jag skulle ha. Det är rätt så bra gjort. Sen for jag hem och busade lite med Amadeus tills vi skulle iväg och titta på kakel,, weiii...haha nämen jag måste ju vara med och bestämma lite nu när vi byter upp oss och blir lite mordenare.... efter kakeltittningen så bar det av upp till coo , eller Coop Forum för att vara exakt, fast jag kallar det fortfarande för Obs. aja hursomheslt, där uppe hade jag en trevlig stund med mamma och pappa som har sina söta små stunder, haha ibalnd ärdom ju bah för goa...och jag fick dom att köpa hem en massa grejer vi aldrig brukar köpa... så emy får tacka mig.

 
 Klimpfjäll på sommaren

Och gissa vad? dagens bästa var JA:et som kom ur mammas mun när jag mkt snällt frågdade om Fjällen till höstlovet. Så nu taggar jag jävel... min dröm gick ju som i uppfyllelse, Jag får åka bort, vi får fly....bort bort...älskade bort. Och det är inte sådär länge kvar som det brukar vara, utan bara vi kan överleva den kommande veckan så får vi sticka sen. maahaaa! Nu ska jag somna med ett leende på läpparna. Tänk er fjällen på hösten.... haha hå, underbar tanke =)
 

på-låtsas-helg!!!

Det passar mig alldeles lagomt bra med två extra dagars ledighet såhär mitt i alltet. Allt är verkligen allt just nu. Ingenting är lite mindre, utan allt kör på 100%...onödigt. Jag saknar nian och våra galna skoldagar, och at sjunga Jonas Brothers skulle sitta rätt fint nu, men inte själv. Och ja har kommit på att jag skulle vilja vara Nick Jonas...gud va kul ju! Då får man t.om Kevin som storebrorsa och allt...alldeles toppen. Nick Jonas vill jag vara...

Dagen då, den va inte lika trevlig som tisdagen men den dög helt klart. Mattanten var sur och eftersom jag inte stod på listan fick jag inte käka av maten jag så hon bah: "Nä, du får väl ta och äta sallad idag då"  Är hon dum eller? tror hon att jag klarar mej en hel dag på sallad? jag käkar ju som en karl. Och sen så fortsätter jag bara med att gå in i folk, i måndags var det en rullstolsåkande människa, igår en vääldigt lång kille, och idag en kortare kille som t.om besvarade mitt lilla "ojj" ;P

Läsloggen hade jag skrivt klart vi åttatiden, sen for jag iväg och duschade och när jag återvände kom min lilla hjärna på att den totalsög, så jag skrev om hela skiten och 23.00 var den inlämnad men inte direkt så klar som den kunde blivit, men jag orkade inte...en timme senare och det hade varit försent...jag måste skärpa mig lite. Klockan är 00.17 och jag är vaken? Fast jag taggar sova imorgon. =D 

Vi flyr, bort....fjällen på höstlovet? jag ska gå under jorden!

I thought it be something more

Det enda som gör att jag fortfarande har mina ögon öppna och hjärnan aktiverad är denna läslogg som jag idag kom på att man skulle skriva, och till den hör att läsa minst en femtedel av sin bok och jag hade läst ca 10 sidor...så det blev att ligga i. Men vore det inte för min sena upptäckt så skulle jag helt klart redan ligga och sova för jag är sjukt trött, sliten och grymt skabb.

Men trots det så jag jag haft en ovanligt trevlig tisdag som började hos skolsystern för hälsobesök och jag kan nu stolt säga att ja gnått mitt mål att bli över 160cm!! haha yeey. Sedan engelskan som för min del mest bestod av att lyssna när Kristoffer pratade på om en massa olika saker, jag hängde inte riktigt med hela tiden. =P Matteprovet trodde jag ibörjan att jag iallafall skrivit mig till G men när sedan alla proffs började prata om olika tal så visade sig att jag totalt varit ute och cyklat på flera tal, så tagga ig! Naturkunskapen var bah chill, vi lyssnade på våra hjärtan och spelade tetris.
Men dagens höjdpunk var ändå idrotten som bestod av volleyboll och kanske fick vi skönaste och det mest taggade laget. Hela den lektionen var bara härlig och något dagens bästa finns inte utan det blev flera styckna, som t.ex Ludvig och hans pass eller Jessica som bara helt plötsligt drattade på ändan. haha söt.  Gulleklassen vi har alltså =)

Men nu så ska jag ta och återgå till läsloggen och försöka få ihop några meningar, men jag jag hatar att tänka, det är så drygt och förstör allt ju. aja, när jag gjorrt det så ska jag minsann gå raka vägen i säng och sova många timmar.

ett snabbinkast

Jag bah poff, kastar in en snabbt kort fjuttigt litet inlägg som ingen kanske kommer fatta något av. Måndagen såg ut liksom så: 
Naturkunskap - största delen bestod av tetris.
Svenska - jag måste defenitivt läsa svenska ordboken!
Lunch - jag höll på att krocka med en rullstolsåkande människa och blev skiträdd men angelica bah garva.
ULS - Det var rätt chill, jag taggar besök på dagis.
Spanska - bara massa drygt, fast Adam drog då dagens bästa med sitt "Rabararber", haha så skön. japp det var den. rätt kort men ändå väldigt lång och såklart trevlig. Nu måste jag återgå till matten, tagga prov imorgon :'(

hej söndag

Idag var en dag som jag inte tog tag i och gjorde någonting bra utav. Den började sent eftersom det är så otroligt sjukt skönt att bara få vakna och sen bah ligga där. Och när jag väl kommit upp så käkade jag en sen lunch och fastande framför tv där mamma satt och titta på reprisen från den där svenska buggtävligen, det såg sjukt kul ut ju, Vi börjar bugg!!? =D Efter det hade klockan typ gått assnabbt och vi skulle iväg till Idas lägenhet och käka middag, och alla dessa djur hon har, hundarna är bah söta men katterna är ju lite små äckliga. Och alla bebisar som man ser överallt, JAG VILL HA...tror ni jag kommer palla se OTH om Brooke ska gå runt och ha typ världens sötaste unge...håå.
Nyss fick jag en plötsligt massa längtan efter Nanny coh Paulina....jag vet jag är knäpp, men jag fick massa tecken, nivet typ, fjällenlukt från garderoben, låt från guitar hero, fjällenlåtar osv. så jag ringde nanny och fick ett varsegod att komma dit, så nu ska jag bädda klart min säng och sen sticka iväg. myspys ju. =)

antingen eller

    

Det är lördagseftermiddag, jag sitter här med vantar på mina bara fötter, saknar sommaren och längtar till jul, snö, fjällen och snowboard. Klockan är 17.00 och jag tvingar i mej fil och flingor vilket är lika med min lunch...jag är verkligen aldrig hungrig på helger innan klockan 17.00, hittils har jag levt på några små godisar,ett par salta nötter och vatten :) Matteboken ligger här brevid mej och bara väntar på att få driva mig till vansinne, men jag liksom väljer andra mkt roligare grejer att göra framför den...som .tex att prata 1½ timme i telefon med Amanda eller att spela tetris osv. Och sen startade jag min mp3 som jag inte använt sen jag va ute och sprang vilket var några veckor sen och världens smörigaste killband, westlife
 (a) dök upp med sina låtar vilket fick mig att börja komma ihåg och sakna sommaren ännu mkt mer. Jag vill ha tillbaka 12-13 Juli!!!  Antingen ska det vara Sommar eller December....oktober är som en onödigt fin månad som bara finns där mittemellan och stör. Fast snart är det halloween, då kan man göda alla småbarn. haha aja, nu måste jag återgå till matteboken och få ännu massa fler tal överstökade.... hittils står det ig ig ig på mitt prov!!


käpprätt åt helvette

adjö livet, nu sticker jag
snart börjar mina bättre dar
han har kommit för att hämta mig,
och äntligen, äntligen slipper jag dig.

Åh, kommer ni ihåg, den fick ett mvg...galet.
Men idag så passar den mig faktiskt. Idag var en helt jävla kass dag.
Nk-provet sög, det regnade, bilarna kör som dårar och jag taggar
 ensamsittande hemmakväll med matteboken. YEEEEY!
Dagens bästa existerade inte ens. Död dag med många offer!!
nu ska jag äntligen få duscha..





klara, färdiga, PLUGGA

Att inte sitta vi datorn sket sig, fast jag faktiskt inte suttit nå länge, bara ¨så ni vet. Men nu ska jag stänga ner den och sen ska jag minsnan plugga 2h i sträck för att sedan gå och lägga mig tidigt och dessutom få sova ut hela min älsklingssovmorgon till klockan 10.00. yeeeeey!!! Denna dags bästa går till Kristoffer som skulle spela gangster och misslyckades lite med hvuan, sjukt kul...amanda grät och jag fick kramp i magen! men nu....klara, färdigaa, PLUGGA!

dö naturkunskap dö

Alltså våran Naturkunskapslärare måste vara dum i huvet som tror att vi ska lära oss ALLLT det där tills på torsdag!!!! galna tant! Det kommer ju aldrig inträffa, iallafall inte för min del. Imorgon blire 0,0 dator för mej och 100% plugg. jag taggar inte det minsta. Och det är en tisdag dessutom...dom är jobbiga och dryga och långa, men det klarar jag med lite sömn och glada vänner.=) Ocg dagens bästa kom idag från självaste PIkke när han väldigt koncentrerad skulle vira ihop och packa ner sin datorladd i datafodralet. haha, kulkul.... nu ska de sista talen i matte få sig en omgång och sen ska jag minsann hoppa i säng och sov lite fler timmar är i natt.

söndag

Lördagskvällen blev en lugn och bra kväll. En av våra två gäster skrämde upp mej så jag funderar ¨på att ta bort apberget, fast vi får väl se hur det blir med det. Sen bar det av med Nanny till lägenheten där och vi bestämde oss för att baka, men alla ingredienser fanns såklart inte hemma så vi fck hetsa till Konsum 10min innan stängning, men det gick bra det också. Sen blev vi sockerhöga vilket beskriver ungefär resten av kvällen/natten som avslutades med Beck och massage. Söndagen har jag spenderat framför datorn ihopp om att få lite Naturkunskap gjord... lite har jag väl lyckats med men jag hade såå mkt hellre gått på Mates of mine, fast vädret suger ju ändå och jag hade aldrig pallat cykla, ett varv runt kvarteret med Mozart blev blött och blåsigt så det räckte. Nu ska jag försöka slita mej från datorn och läxan/tetris/internet/musiken och istället baka bullar, käka middag och titta på gó-tv som One Three Hill och Gossip Girl..
Skäääärm freeeeeeak!


helgpelg


Här sitter jag igen, väntar på mat och borde göra läxa....en lördagskväll. Gästerna har kommit, jag var ner och sa 'hej' sen gick jag upp igen. Socialt värre. Fredagen var en alldeles vanlig fredag, idag har jag träningsvärk i rumpan från innebandyn, haha hejja mej, ULS:en blev typ känslomässigt jobbig ara för att vi skulle ha en liten mystimme där man
inte fick prata och lärarn spela nån lign musik som jag förvrängde till julmusik och sen kom titanic på nåt mystiskt språk. Fatta kombinationen av jul och titanic, underbart ju, jag gick typ runt och drömde mej bort normalt jag vet (a). Kvällen blev alldeles lagomt bra, Camp rock var precis som jag minns den, jag skaffade mej en ny leksakskompis(den på bilden), Alma och jag cyklade till skylten och tbx, vi fick träffa sötSofia, hennes kompisar och Nicke och Lelle. =) Fast kvällens hjödpunkt var ändå när Alma, Frida och jag cyklade hem på cykelvägen nära en mörk äcklig skog och det plötsligt stod 2 män där, en snackade i telefon och sa "hej", Alma, som aldrig hann uppfatta mobilen skrek som en stucken gris, ökade fatren och typ reste sig i sadeln. Hur kul som helst!!! =D Jag skrattar fortfarande åt hur förvånade de där 2 männen borde blivit, plötsligt dyker de liksom upp 3 cyklande tjejer från ingenstans varav en och en halv (jag skrek lite också) av dom plötlsigt skriker som en galning. Ajja, nu börjar detta linlägg bli alldeles för långt så jag ska ta och avsluta med att säga att jag inte tror på min dator som säger att det är 5+ grader ute, aldrig! det måste ju bara vara minusgrader. Sen ska jag också säga att Tetris är helt fucked up! det ger mig aldrig de bitar jag behöver och jag slår aldrig mitt rekord trots att jag all min egentliga pluggtid går åt till det...det suger att bli beroende. Men nu väntar gomat och en lugn kväll med Plumsen.

naturkunskapspaus

Jag skriver nu istället satt jag slipper att ens skänka en tanke åt det när jag kommer hem eftersom jag måste hetsplugga spanska och dessutom ska vi iväg med hela Lindehellsfirman och spela laserdome, haha tagga. Det blir vi 3 mot "gubbarna" xP Jag ser knappt vad jag skriver så det är säkert en massa stavfel och konstiga ord, men det gör inget!! Just nu har vi naturkunskap och det suger...jag borde typ plugga till provet men ingnting fastnar ju ändå satt det är ingen idé..... det är bra att jag är positiv. =) Och jag är på god väg att bli en av alla klassens tetrisnördar....inte bra. Fast än så länge suger jag. Och ARL:en...jag hade inte bättre fantasi så Den globala uppvärmingen, nu kommer jag, wihoo!!!

haha nu har jag babblat klart i korta små meningar, tagga matte!


RSS 2.0