Tight jeans dubble d's makin me go, wohoo

Min lördag blev inte riktigt lika effktiv som jag hade tänkt men helt okej ändå. Senare på kvällen blev det Krogen där jag mest sprang omkring/tappade bort mina pojkar och dansade lös med lite randoms. Riktigt trevligt! På nattbussen hem fann jag Megha och vi vandrade vidare till McDonalds och nättkäkade sen hemma i hennes soffa innan vi stängde ögonen efter en kväll full av äventyr xD. Bakissöndagen startade vi med en gólunch framför Harry Potter och nu väntar plugg och firande av syrrans 22-årsdag...

Effektiva Lördag

Efter en fredagskväll med kinamat med Nanny, Jonte och Prison Break och myspys med Alma, Frida och fyndiga pakter så är det nu dags för ännu en lördag. Och idag ska jag minnsan vara effektiv, det ska gorvstädas, störtpluggas, rensas tvätt, testas kläder, rakas ben, småpackas, upptaggas osv. :) Let's go lördag


Det finns en dag då man kan andas ut

Dessa veckor börjar bara speeda allt mer, snart är jag död utan att ha hunnit med någonting, INTE OKEJ! Min kväll är lite trasig, hade planerat en myskväll med restaurang och fredagsmys tsm med Nanny men hon verkar överge mig! INTE OKEJ det heller.. nu måste jag hitta andra planer. Psykologiprovet gick tydligen inte åt helvette som jag trodde utan snarare tvärtom, ett MVG till mig, yeeaay. Där satt dagens första höjdpunkt så nu måste jag leta nästa... let's gå ut på fredagsäventyr :).


Måste ba

"Vi som skrattar när folk ramlar och får ett kylskåp i ögat"

Ahhahahahah, sjukt så dålig underbar humor!! hahahah. Tänk er synen!
Nä nu är jag för trött och ni har fått 3 inlägg idag så G-natt gangstas!

Why don't you come over here?

Igårkvälls blev det bokat och klart och i Juli drar Amanda, Jennie, Marica och jag iväg till Alanya för en vecka i paradiset. AWESOME, dom får ta min flygplansoskuld! :] haha, Taaaggaaaa!!!

Torsdagar är galna dagar, efter lunch blir hela klassen antingen sjukt lam eller överspeedad. Idag var det överspeedad på matten som gällde, vi ritade oss själva i sträckgubbar bli jagade/påsatta av turkar, skrattade åt "Vi har träffat Winther, varit i vinter och varit i Afrika" eller hure nu var... sjukaste torsdag! Är iaf fett trött i huvudet nu men har varit duktig och pluggat PDL riktigt koncentrerat i typ en hel timme (sånt händer aldrig mig). Så jag är stolt och ska belöna mig med en dusch... bajs påer :)


MorgonHockey

G-Morgon gangstas, whaatup en kall torsdagsmorgon som denna?
Själv sitter jag fullt påklädd och käkar frukost sämtidigt som jag
nördar dator och glor ishockey. Jag är alltså uppe i tid, rätr bra
gjort för att vara jag. Har iaf lugnat ned mig sen gårdagens
aggroutfall och har lovat mig själv att inte göra ngt förhastat
så att jag sjunker till hans nivå, trots att det lockar
 extremt mkt. Men nu ska jag kleta på mig smink och
hejja några sista minuter på Sverige som borde vinna så
jag lugnt kan ta åka til skolan och leva en torsdag.
HEJJA SVERIGE!!


VILL KNYCKLA TILL EN LITEN NOLLA

Har ett serriöst aggretionsutbrott på extremt omogna män, glömde ngn uppfostra dom ELLER? Eller snarare EN man för att vara exakt och det är inte min pappa.  Fast kan man kalla killen för en man? Nä icke, en liten pojke i en tonårings snygga kropp beskriver det rätt okej. FAN TA KILLEN. Omogen är hans förnamn, utnyttjad är mitt..jävla svin. Bussen förstörde min stabilitet, visst att det bara är för tillfället men ändå... jävla buss. Man ska väl fan ändå va mot andra som man själv vill bli behandlad!? Fast juste, han bryr sig ju inte, Egoistjävel! Fick jag en chans skulle jag ställa mig och skrika ren vett och etikett rakt i ansiktet på honom så kanske han fattar lite. Frågan är vad jag någonsin gjort honom? Gett han min oskuld, köpt popcorn, blivit sjuk pg.a han, offrat extremt mkt sömn, lagat mat, cyklat vilse osv? Ja, det kanske var dumt av mig, vad vet jag.. men fan heller att man behandlar mig sådär som nån annan jävla tant som ingen bryr sig om. Nu är jag pisst, Märks det? Ska ta ut min aggretion på Megha om ngn timme xD.


I'm a free bitch baby!

Älskar, älskar inte? Det är frågan. Frågan är ägnad åt livet som just nu spelar tonåringen Anna ett riktigt tonårsspratt och Anna hänger inte riktigt med. Pendlar sådär fint hela tiden, busknackar på dörren och gömmer sig sedan under sängen. Är inte riktigt på humör för sånt men ibland kan det ju vara skojsigt, så frågan är ju... älskar eller älskar inte? 

Satt nyss och läste nån minimal text typ 1cm från skärmen då nån plötsligt skriver på msn, tror ni jag blev rädd eller!!?? Hjärtat hoppade typ ut på golvet!! farliga saker..

Jag är fukkad i huvvet idag, kan bero på lite sömn/mat-brist (har glömt käka middag!?!), snackar just nu sug och svälj med nanny på msn, Moooooget Anna, moooooget, men ändå såå mkt mer intressant än Matte-B. Är man fukkad i huvet får man vara omogen, det sa mamma när jag föddes! SÅ DET SÅ

Det är slut på fredagsmys

Igår fick jag ngt deppanfall, idag skrattar jag åt det. Men det hjälpte mig iaf ännu en bit i planväg och snart tycker jag att vi får slå till. KODSPRÅK, bara jag som fattar...nästan. HA HA

Ursäkta, men det är måndag, det säger väl allt hoppas jag. Efter en tråkig skoldag så stack jag till Megha och satt där och snackade om allt och inget i 3h. Så nu har jag vart hemma i snart halvtimme och planerar att ta tag i lite skolarbeten, men matte-B lockar verkligen inte ens pyttelite, inte PDL eller trafikant heller. Fast det är väl alltid värt ett försök, kan ju belöna mig själv med någonting ätbart efteråt :]..

Långa nätter


Jag längtar bort ifrån hans
kyla och hans famn, till långa nätter

 


En stormande stad

"Jag har saknat dig, föraktat dig och saknat dig igen"

Förskylningen vill inte ge sig så det var nog bara bra att jag blev hemma igår och däckade i sängen 00.00, men ack så sjukt tråkigt det var, nästa helg vill jag ha kul!

Idag;  Ute är det -20 graders snöstorm och här inne är det Söndag. Vill egentligen inte befinna mig någonstans men jag tror det lutar åt att gömma mig i duschen lr ngt. Men faktiskt så har denna söndag en höjdpunkt, PLUMSO KOMMER JU HEM från huvudstadens omtumlande gator!! yeeey, en en vecka åtkilda är för lång tid för sånna som vi..

 


Morgon Morgon Morgon

Vaknade av en näsblodsattack, typ det mysigaste man kan vakna av, naaaaat. Fuck förskylning! Sen gick jag ner och åt lite kladdkaka till frukost, tyckte att jag förtjänade det :). Ligger fortfarande i sängen och latar mig, men snart bär det av till Amanda där det ska pluggas, äta chokladmuffins och leka med bebisar, min gentleman kommer nämligen och hälsar på hela vägen från England :D Sen håller jag fortfarande tummarna för att det blir Krogen ikväll för annars måste jag typ sitta hemma och glo På spåret lr ngt med mamma och pappa vilket inte lockar mig nånstans, så.. hoppas hoppas hoppas.

Jag kör upp din bensin

Grattis på Internationella Knäppskalledagen.

Jag vet en som kan vinna pris i den kategorin, "träffade" människan fler ggr idag än vad jag gjort på 3 månader men det fanns tyvärr inget positivt i det. Själv kallar jag det endast höjden av töntighet, omogenhet och egoism fast innerst inne så skrattar jag bara.

Men åt mitt halsont som kommer från jag vet inte vad/vem skrattar jag inte, jag småler inte ens. Jag hade ju just blivit 100% frisk. Jävla baciller! Och Jag tycker Stockholmbruttan kan pallra sig tbx till Incest-Umeå och vara spontan med mig. Hade behövt mkt av det den här veckan, men bara för det så är hon inte tillgänglig, onödigt!


Vi fryser i kylan

En ledig dag mitt i veckan satt som nagelklister på Patriks öra! Galet skönt med sovmorgon och fallande glittersnö utanför fönstret, synd bara att det blivit fett kallt igen. Mina planer för dagen sket sig lite och gymträningen ersattes av en fika på Waynes tsm med Frida vilket dock var mkt trevligare :). Får dra en workout här hemma med bra musik på hög volym istället xD. Ska kanske träffa Megha ikväll, osså jag måste jag plugga lite innan dagen är slut, men det ska nog hinnas med, många timmar kvar ju. Pussbajs

once in awhile I choose to look at you

Berg och dalbana. Jag har alltid hatat karuseller. Jag är ett tivoli men har inte särskilt kul. Till månen och tillbaka. "Upp och ner, ner och upp, grisen gal i granens topp." Borde kanske lägga mig i min säng dra täcket över huvudet och sova i 100år tills jag blir väckt av en sjukt het hunk som säger: "jag vill ha dig här och nu!!" och då kan jag svara "njaa jag vet inte riktigt, kanske om några minuter." Det är typ min drömkonversation♥♥♥ verkligen. Nä men asså, jag ska ta tag i mitt liv.. snart.. på helgerna kanske? Ja, det låter bra, på helgerna får det bli!

Annars så vare den drygaste dagen jag varit med om på länge. Och jag saknar Nanny som lämnat staden :(. Sad sad sad. Men vi är lediga imorgon, underbart!

Yttre rymden hälsar på

Idag gav mina sömnlösa timmar igen och mitt huvud har varit som en sten från yttre rymden hela dagen. Jag cyklade upp för en backe, 1sek senare började jag fundera på hur och när jag kom upp för backen, weird.. ändå att min hjärna har gjort ett prov idag, undra hur det gick, jag kommer inte ihåg! Sen är det tydligen meningen att jag ska plugga ännu lite till ikväll, vet inte riktigt hur de kommer gå. Vill egentligen bara fortsätta ligga på sängen och deppa jävel, menmen skolan kallar...

party in the u.m.e.å

Wazzuup homiees?  Anna har äntligen landat i sitt hus för 1h vila innan det bär av igen. Gårdagskvällen kan beskrivas som väldigt trevlig med förfest, en lite lam och tom krog men som vi gjorde det bästa av ändå, en nattbussfärd, nattligt sällskap och 30min sömn. Jag må vara trött men sömnen var helt klart värd att offra för att slippa bakfylla och att slippa vakna upp ensam på Alla Hjärtans Dag :). Sedan följde dagen med en köttbullslunch med Megha, olivmys med Amanda och snart popcorntajm tsm med Nanny :) Vädret har varit på topp och denna Alla hjärtans dag finner jag faktiskt ingenting att klaga på.. awesooome!


Tonight gonna be a good night

Dagstimmarna är avkalare och jag har hunnit hänga med Nanny och varit på släktkalas hos kusinen. Men det var bara början, nyligen hemkommen så entrar jag snart duschen och sen så sätter taggningen, sminkningen, middagen, kläderna och förfesten igång! Citerar Megha: "Du ska känna dig snygg, vara taggad på kvällen, du ska få en jävligt rolig utekväll, allt som är dystert tar vi en annan dag." Sant så sant, ikväll ska jag leva livet på krogen för allra första ggn och ska helt klart göra det till en minnesvärd första-gången-upplevelse xD. Så mina vänner... (känner bara att jag måste få avsluta mitt inlägg med denna kända töntiga mening): ..."Vi ses i dimman!"


Stanna, gå sedan rakt fram

Ge mig ett H, ge mig ett E, ge mig ett L, ge mig ett G, vad blir det?
HELG!!!

Det tog sin tid men nu, efter en dryg men mysig fredag med massa Mimer-kärlek så fick vi äntligen helg och jag taggar järnet. Har för en gångs skull en fullspäckad helg med någonting planerat i princip hela tiden :). Ikväll t.ex så har syjuntan bokat plats på andra raden för en biofilm full med kärlek, pysmys juu! Men nu ska jag vandra till min säng och leva lite framför tvn ett tag :). pussbajs

Dra mig... på en vagn

Johannes min snart 8årige vän är bäst i världen och jag saknar honom hela tiden!

Anna:
Vad har du gjort mer då?
Johannes: Jag har åkt bobb
Anna: Åh vad kul, gick det snabbt?
Johannes: Jaa, det gick så fort att man kunde säga....Yeah!!

Skoldagen spårade rejält! Patrik limmade ihop sina öron och kallade sig för Yoda, vi fick äntligen en ny mattelärare (hejdå matte-Anders), alla grät av skratt, kunde inte andas på en minut pg.a skrattattack osv osv. Våra torsdagseftermiddagar är inte att leka med alltså! Drog en fika på Station med Amanda efteråt och kirrade biobiljetter till imorgon. Ikväll står plugg och Plumsen på schemat och imorgon vaknar vi upp till fredag :D

Ida min lilla storasyster, gör inget dumt och håll dig vid liv!! PUSS

Make love, not war..


Kirrade för 135kr, värt jju (de är inte nån reflexklänning, lovar!)

Hängde hos Megha med henne, Hanna och Maja till 21.45 igårkväll så blogguppdatering hanns icket med, men vi taggar lördag och krogen:). Denna vecka går sjukt sjukt jättesegt, men nu har vi överlevt 3dagar och torsdag, fredag härdar man väl ut rätt lätt hoppas jag. "Life's a bitch, then you die." NÄHÄDU, positiva tankar skare va, av positiva tankar mår man bra. "Make love, not war" osv.. PEACE DUDES

3 saker som ger mansbröst


Samtalsämnena inne i klassrum M409 växlar just nu mellan: "STÄNG FÖNSTREN DUMMA OMOGNA KILLAR!!", Borttappade nycklar, 3 saker som ger mansbröst (dvs. Ät mkt, träna inte och cancer), ögonfärger, Delfinspel och massa annat random. Man måste bara älska LD2AD♥♥♥. I'll be back efter en samhällslektion och en omgång på gymmet :D

 


Borta bra men hemma detsamma

Middag, mamma öppnar munnen och intruduserar en ny regel som lyder ungefär såhär: "Från och med nu lagar var och en sin egen middag." Whaaat tha faaakk man?? Det var den sämsta regeln jag någonsin hört. Jag flyttade ju hem igen för att slippa laga mat, vilket jag också kan meddela verkligen inte är min grej. Äta kan jag, men att laga maten.... knappast! Detta lär ju bli intressant...

Jag har även kommit fram till att jag inte alls längtar till Alla hjärtans dag eftersom den är på söndagen.. nej det är lördag jag ser fram emot hela tiden utan att veta varför, så.. tagga lördag! :D

Jag är lycklig idag

 


Jag är typ hög på vädret!! Lycklig Lycklig Lycklig. Dagen är som gjord för en hel dag på brädan och jag ångrar att jag inte följde med Jennie till vindeln. Snowboard hade varit det ultimata för denna söndag + att jag sluppit fara och träna. Men jag har smajlat hela dagen ändå :)

Dagens bästa hittills:
*
En kvinna på gymmet ramlade i trappen och gled på ändan
* En bjässehund smet in på Konsum
* En liten tant som överraskade och tog sjukt tung vikt i vadpressen
(jag gick och testade lite senare och kunde inte ens lyfta den!! :O)

Och varför varför varför sitter jag här och tänker positiva tankar om nästa helgs Alla Hjärtans Dag och typ längtar? Icke normalt beteende. Har inget planerat, är inte kär, är fett med singel så ja, de är konstigt, men jag är väl aldrig riktigt normal.. :D


Let's bring the house down

Nu äre jag som tagit över huset, mohaha. Det är jag som dansar, diskar och dunkar fjortisdunk med gangsterbas, käkar nudlar till lunch och det är jag som sjunger så fint att blommorna vissnar. Att vara ensam hemma är bland det bästa jag vet :]

 


"Galaxer i mina braxer"

Finally fredag! Känns som att det är fredag hela tiden, man jag klagar då inte. Om 20 min befinner jag mig ett kvarter bort i huset som bjuder på fredagsmiddag och just nu sitter jag och glor O.C medans Emy och hennes polers diggar fjortisdunk på högsta volym med gangsterbas på undervåningen så huset skakar. FREDAG FREDAG FREDAG.


Hej allihopa här är jag

JAG HAR INTERNET, vilket jag tagit reda på väl, har suttit här lite för många timmar...

Jag duschade, tog på mig kläder och upptäckte sen att jag har glitter över hela kroppen!!! Wattafakk!?!? Hur kan de komma sig? Jag hatar glitter!

Hur som helst så ska iaf glittriga lilla jag förflytta mig från datorn till..... DAM DAADAAMM... tvn, woooooow vilken förändring men NU KÖR VI :D

Klubb Twisted


Jag vill, Jag vill, Jag vill vara där! JAG KAN, men ingen annan kan. Högst, högst, högst ovärt! Önskar att Megha vore hemma, eller om alla mina vänner ba kunde fylla 18 på en gång vore ju helt klart det bästa. Men men, nu äre som de är och jag har ju väntat i 17 år så nån vecka till borde väl gå som en dans :P. Men man kan ju ändå få drömma... (A) Annars så drömmer jag även om middag, fjällen, snowboard och sommaren, men nu äre nu och nu ska jag plugga vägmärken och vägmarkeringar, över och ut duuudes.

 


The beauty and simplicity


Dålig dag rakt igenom.
Förkyld, tjock hals, -25 grader, snälla kompisar (förtjänar inte sånt dagar som dessa), dryga lektioner, kalla skolor, saknad, ingen bra musik, rätt nära glasögon, längtan, tröja som kliar osv.
Plussen görs av Mat, sängen och Paradise hotel.

RSS 2.0