Om man ändå vore såhär taggad


Det hade vart grejer det, men istället ligger jag hemma i feber och imorgon blir nog en ledig dag det också. Suuug! Det enda positiva är väl att Peter också är smittad så sällskap har jag iallafall. Hoppas ni är friskare och gör vardagen askalas.


Euphoria, forever ’till the end of time

Helgen vecka 21 är över och det är nu åter måndag igen. Men det var en bra helg som började helt oplanerad men som sakta och säkert tog sig. På fredagen var jag så taggad att jag kunde dö, men antingen var alla upptagna på annat håll eller inte ens taggade och efter att vi besökt Emys lag på yran och fram till 21.00 satt jag ensam och hade tråkigt. Men så tänkte jag att såhär kan det inte vara när det är löningshelg och sommarkväll så jag tvingade med mig Peter från grabbkvällen och fick med mig Marcus och Matte på köpet... dock hann vi vara ute på smockfyllda TC endast en timme innan jag kände att det inte var så superkul trots allt då folk var öööverallat och musiken var dålig! Så vi drog hem, hann sova 4h innan det var upp och iväg för att jobba 7-12 och sen åkte vi till sjukhuset och kollade på Paulina och Tomeks supersöta lilla pojke. Somnade 21.30 på lördagskvällen men tydligen så vann sverige eurovision song contest, kul för oss.

Den här veckan hade jag faktiskt tänkt skriva ett väldigt kort inlägg om helgen men mina fingrar tänkte tydligen inte samma sak. Ajja, söndag - sol och värme. Vi vaknade tidigt, åkte iväg och gjorde hinderbanan, åt en sallad i solen, fikade mammas morsdagsfika, solade i några timmar, besökte Net on Net och sist så åkte iväg till Röbäck på för en morsdagsmiddag. Perfekt dag! Och idag, en meningslös måndag har jag gått och fått feber så kanske blir hemma imorgon, eller så blir jag frisk under natten.. den som somnar får se :).


Det är hennes riktiga hår

Åh vad jag smälte!


Idag föddes en stjärna

25 Maj = Lön, föräldrafika, 24 grader, bränbollsyran ooooch EN BEBIS!!!!! Imorse 06.20 blev världens bästa Paulina och Tomek föräldrar till världens söstaste bebispojke. AMAZING

Solen sken och vi sjöng

AHH soool och 20 grader!!! Synd att man har ett innejobb sånahär dagar men rasterna är sköna ute i gräset och en bebis i vår krets är påväg denna dag!!!! Är totalt övertaggad på det mesta, utbrister glädjeskrik och är väldigt knäpp.. stackars Peter men det är värmens fel. Och imorgon äre fredag vilket inte gör mitt humör sämre, att jag tagit på mig jobb 7-12 är en annan femma men jag vägrar låta det stoppa mig. Hejå

When we're in St-Tropez

Hola, långhelgen är snart över vilket är lite sorligt då jag knappt fått mig någon riktigt sovmorgon som jag längtade efter så mycket. Men massa annat har jag minsann hunnit med, ni såg ju listan på förra inlägget och jag kan säga att alltihop var skitkul och att jag ätit något så fruktansvärt mycket dessa dagar. Bebiskalas, trevligt med god lunch och gott fika, sen vidare till 50årskalas 3 timmar senare med ännu mera god mat och tårta samt drink efter drink och vid 00.00 blev det dansgolv i lokalen då både ungdomar och vuxna bjöd på sig själva och slutade inte förrän vid 02.30 då vi var 5st som drog på efterfest. Helkul!

Dagen efter vaknade vi hyffsat slitna men då bar det av in till stan för att fika med Amanda och Jennie och sen mötte jag upp Peter för att checka in på hotell över dagen/natten. Det var mysigt och lugnt med filmer och kinamat! Dagen efter ställde vi klockan för att inte missa hotellfrukosten och sen var det dags för Hinderbana med Marcus, Mattias och Viktor och vi körde på som bara den med nästintill ingen vila och idag har jag ont i hela kroppen! På kvällen bar det av till Haga för Nannys överaskningsgrillparty vilket var mkt trevligt med twister och såklart ölspel men vi gav upp rätt tidigt för att sova. Sen vill jag sända en tycka-synd-om-tanke till mig käre far som krossat lillfingret i en vedklyv och fått lov att ta bort toppen av det, stackarn!!!

Ja.. ni vet ju varför ni får dessa ingående långinlägg av mig ibalnd.. men en rolig helg är värd att minnas om några år. Hejå

God morgon ledig torsdag

När jag ääntligen har sovmorgon så ska såklart vakna vid 8 och inte kunna somna om! Men då hinner jag saker som att mobilblogga till er och tala om hur uppbokad jag känner mig denna helg jämfört med annars.
Idag: 13.00 Bebiskalas, 17.00 50årskalas!
Imorgon: 11.00 Träffa Jennie (!!!), 14.30 Check in för vår hotellnatt.
Lördag: Hotellfrukost, hinderbana med grabbsen, Grillparty!
Söndag: En än så länge helt fri dag!

Det lät väl kanske inte så mycket men att jag vet vad jag ska göra i princip hela helgen är inte så vanligt. Igår hade vi iaf en mysig kväll hos Alma med ljus och goda 2,25or.


1990 nånting, det var back in the days

Tjäna alla människor där ute i världen. Här sitter jag i nytvättat hår efter en härlig springtur fram och tillbaka till stan med min pöjk. Jag har sen början av Maj fått någon slags tillbaka till barndomen-grej och har bland annat börjat läsa alla mina gamla w.i.t.c.h-tidningar, sjöng ikapp till Jimmy Janssons skiva igår, sett Barnen i bullerbyn, Ronja & Pippi Långstrump, just nu håller jag på att installera Sims 2 och sen ska vi se Eva & Adam. Allt detta har inträffat lite eftersom utan att jag tänkt på det, men är kul och jag tackar faktiskt mig själv för att ha sparat så mkt som jag har gjort sen vår fina barndomstid. Men nu har jag inte tid att sitta här längre för Sims väntar på mig!!!! Adjöss


Ännu en helg efter världens segaste vecka!

Fredag: Satt hemma och såg Sex and the city 2 med mamma.

Lördag: Jobb 7-12. Sen träffades äntligen hela Syjuntan och smällde i sig gofika och hade supermegatrevligt i några timmar innan det var dags för familjemiddag + pojkvänner. Efter det åkte jag och Peter vidare till Haga för att fira Marcus som numera är en fulländad rörmockare med champagne, massa människor och parteey. Det var Askalas tills alla tänkte dra till Rex där jag såklart inte kom in.. Inte OK. Jag som va supermegataggad på att dansa... men men, fick ihop massa timmars sömn istället.

Söndag: Hängt med föräldrarna på Coop och införskaffat några träningsböcker, en strykbräda samt kakor.

Lördagsbilder som icket har den bästa kvallan:








Marcus bjöd så snällt på 3 olika champagner!!



Vi tatuerade varandra och denna blev min på ett väldigt töntigt ställe som av någon anledning verkade coolare igår..

Om du var en dyna skulle jag vara lat

Den här veckan går lååångsaamt!! Har typ legat två dagar före hela tiden och jag är trött! Dock var jag dum nog att ta på mig jobb 7-12 på lördag så min efterlängtade sovmorgon kommer inte förrän om 3 dagar :(. Min hjärna behöver fler sovmornar än 1 i veckan nu när den går på heltid allt jämt. Har iallfall tränat 3 dagar i rad nu så jag hoppas hjärnan tvingar kroppen till att fortsätta. Nu ska jag panta, Hare


Tja

Idag har jag skurit fingret på en diskbänk och blivit kallad Farbror blå. Har även cyklat i regnet och skrivit en övergripande uppsatts åt min syster. Herrå

Bad hair day?


Större hår än kropp?


Fredag: Fredagsmiddag med 13 pers, sen Olles med Nanny, Oskar, Emy, Erik och Peter.
Lördag: Chillabilla, häng med Megha, vara jättetrött, inte kunna sova på hela natten!
Söndag: Upp å jobba 07.00, sluta 12, lata järnet, ha ont i huvet, vädersvängningar nanting osv..


Lördagskväll. Anna ensam. Väldigt trött. Den här är urgullig! Det var väl allt. Hejdå!



Plus, minus, noll

+ Mycket snö har smält
+ Nanny är tillbaka från Thailand och därmed också tillbaka på jobbet!
+ Dubbdäcken på cykeln är bytta och plötsligt glider man bara fram
+ Endast 3 dagars jobb denna vecka
+ Det vankas fredagsmiddag imorgon!

- Det ska snöa på lördag..
- Jag har haft ont i huvudet hela dagen
- Det går dåligt i vårt lägenhetssökande!
- Träningen står väldigt stilla
- Jag kan inte åka utomlands när jag vill/vart jag vill!

0 Jag har äntligen insett av vår automatstyrda bil går alldeles utmärkt att köra

Välkomnar första Maj

Så var ännu en valborg i Kassjö över. Det blev en kalaskväll med grillning, sång, dans, kubb, en viss mängd alkohol, biljard och bearpong med 22 andra glada själar. Då det bara var jag, Sara och 5 grabbar kvar i huset så blev det mys med ljus och filtar på altanen innan vi där vid 05.00-tiden äntligen släckte ögonen. Imorse var det riktigt slitna krigare som tog sig upp vid 10-tiden, stekte några hamburgare och sedan la sig i soffan framför tvn fram till 17 då bilarna åter rullade hemåt. Det var årets valborg det :)



Vissa valde golvet under biljardbordet som sovplats istället fö soffan bredvid.


RSS 2.0