Skottar du, skottar jag, det är faktiskt skottdagen idag!


Oja. Har firat denna skottdag med att skotta snö för företaget från 7-16. Skottade tydligen även bort min feber för idag mår jag prima. Dagens hiss går defenitivt till alla snöskottare runtom i Sverige (även världen) som måste kämpa med denna tunga, vita och kompakta massa som finns i tontal och inte verkar ta slut. Vi gör det bra! Dagens diss går till jobbintervjuare som glömmer ringa en då dom sagt att dom skulle för andra gången. Dåligt minne? Skriv en lapp! Det är vad jag ska göra nu, packlista here we go!

Åtta bekännelser

Åtta var lite å ta i tycker jag,  men jag ska minsann följa denna lista!

* Jag har kommit på mig själv med att vara en väldigt tjatig flickvän
* Jag är inte lika spontan som jag oftast tror
* Jag har längtat tillbaka till gymnastiken sen jag slutade
* Snarkar gör jag tydligen
* En stor del till varför jag vill flytta är för att jag vill bort från mina gröna tapeter.
* Slutade bita på naglarna för ca 4 år sen. (gör undantag ibland om nageln är lite trasig)
* Jag är en rätt mesig när det gäller att åka bobb
Älskar att äta men gillar inte att laga mat. Sad but true

Jag står precis på gränsen

Tjena. Jag har börjat säga tjena. Använda det som ett ord. Varför? Bara för att det är så fult tror jag.

En inre stress börjar besöka mig ikväll, gillar det inte. Jag vill ha jobbet jag hoppats på, flytta från mitt gröna rum och ja, stadga mig för iaf en tid framöver. Jag vill bli av med min huvudvärk också så att jag är fullt frisk till morgondagens alla snöskottartimmar. Inte klaga på extra pengar men inte heller riskera att bli sjuk innan fjällen. På lördag sticker vi och jag är inte ens taggad på att packa, say whaaat!? Ska få ordning på min kväll nu..


En låt som betyder mycket

Hatar såna här frågor. Varför gör jag dom? Många låtar betyder mycket på en miljard olika sätt. Men jag valde en som gör mig nostalgisk varje gång jag hör den pg.a många saker, men bl.a, Anna 13-14 år och Grubberevyn. och för att jag alltid blir glad då jag hör den :),(känns som att jag skriver en skoluppgift..)  Här var det tänkt att jag jag skulle lägga upp ett youtubeklipp men det jävlades med mig så ni får låten i text och en fin youtubelänk istället. Time of my life var låten. Här är länken: http://youtu.be/WpmILPAcRQo 

Dagens outfit


Standard för mig det senaste halvåret.


Ännu en helg

Jag har varit totalt dagvild sen en vecka tillbaka men nu börjar jag få lite koll igen. Helgen var näjs som började i fredags med min första bilbesiktning någonsin, det var dock inte så spännande som jag trodde, Peter fixade sig en snowboard och på kvällen blev vi fulla på Olles med Nanny, Oskar och Jonte. I lördags bar det av till Bodbysund med pappa och Peter för att bära och hämta saker ur Idas hus och ja, det var ett jobb jag inte vill göra igen på ett tag. Sen skottade vi tak resten av dagen och även i förmiddags och det är minsann ett tungt arbete särskilt när det är världens finaste vinterväder solen ligger på. Men nu är man härligt trött efter en utedag och har också härligt ont i ryggen, men det va värt det. Taken bör känna sig väldigt "lättade" efter att ha blivit av  med många kubikmetrar snö och mormor och morfar behöver inte längre gå till sängs med oron om att taket rasar in xD


Du och någon av det motsatta könet


Flicka och 5 pojkar, 6 om man räknar nallen som var en hund.


En viktig person i ditt liv


En person my ass..


En bild på din kompis som vet mest om dig


The one and only


Din facebook profilbild med flest gillare


Undra hur det kommer gå denna gång att följa en lista..


DAG 1: Din facebook profilbild med flest gillare.
DAG 2: En bild på din kompis som vet mest om dig.
DAG 3: En viktig person i ditt liv.
DAG 4: Du och någon av det motsatta könet.
DAG 5: Dagens outfit.
DAG 6: En låt som betyder mycket.
DAG 7: 8 bekännelser.
DAG 8: En bild på en tid du saknar.
DAG 9: En gammal & en ny bild på dig själv.
DAG 10: En bild från i somras.
DAG 11: Bakgrundsbilden på mobilen.
DAG 12: En puss/krambild med dig och någon annan.
DAG 13: Några favorit citat
DAG 14: En bild du tycker om.
DAG 15: En bild som får dig att le.
DAG 16: En bild på dig och någon vuxen.
DAG 17: En bild på dig och någon i din familj.
DAG 18: Din mobiltelefon.
DAG 19: Bilder på ditt/dina favorit klädesplagg.
DAG 20: Din nuvarande profilbild på facebook

DINA LAKAN ÄR KONFETTI, NU SKA HIMLEN BLI VIT




Sol, sol fina sol. Blir hög på vädret och de 2 plusgraderna som överraskade vår insnöade stad idag. Alla ler lite mer, glajjor syns, strandpromenaden är full och sommarbilder på alla bloggar. Men jag längtar mest upp till fjälls och ut i snowboardbacken, måste få uppleva det innan jag kan inta vårkänslorna. Men snart så :). Ikväll blir det kvällsträning igen. Adjöss


Du kan aldrig få det som jag har


"TAPPA ANDAN, HÅLL DIG FAST OCH SKRIK HÖGT SOM FAN, FÖR NU KASTAR VI OSS UT IGEN"

 Lyssnar på min alldeles egna skiva som jag fick av Nanny i studentpresent. Ett orginal, bara till mig med 5 fina och  nästan självskrivna låtar och en där texten handlar om mig. Bland det finaste man kan få ändå. :D 


Kan sammanfatta dagen med träning, promenerade i 1h med Mozart , tränade kondition en timme till på gymmet och 22.15 sticker jag dit igen för att kvällsgymma med Peter, njöörn.


Det är så lätt att fantisera

Här sitter jag i världens mysigaste tröja som luktar Peter och lyssnar på gamle Lasse Winnerbäck. Det var längesen sist och han tar mig tillbaka till sommarkvällar, höstiga skoldagar, Nanny och jag på Umeås gator, då vi längtade efter mer men borde nöjt oss med det vi hade. Fina tider.

Även helgen var fina tider. I fredags firade vi Jonathan 20år men när hela högen drog ut gick vi hem och latade oss. Och igår samlades hela syjuntan i Fridas lägenhet och hade tjejmiddag, tjejspel, tjejhumor och tjejskratt. Det var riktigt roligt och var alldeles för längesen sist.




 


Snöa på, snöa på, snöa på.



Hellu, snöoväder idag. Mozart höll på att blåsa bort då jag var ute med honom och att vädra sängkläderna en dag som denna var kanske inte det smartaste, tur att det inte var just innan sängdags bara. Igår, efter ett tidigt besök hos frisören hade jag och Peter en göra-bort-ärenden-dag så vi lånade bil och körde runt i halva stan. Inte förrän 18.00 var vi hemma igen efter en timmes träning också.

Det har gått 12 dagar sedan min tandoperation och äntligen kan jag nästan borsta tänderna normalt, nysa normalt, le normalt, tugga normalt och snart snart även börja träna kondition igen. Wehoo. Kan också berätta att mitt nya tidsfördriv (förutom sjunde himlen) är att läsa Harry Potter. Fick ett återfall efter jag såg 4e filmen förra veckan och än lever boken fortfarande upp till samma standard som då jag var extrem nörd vid ca 14års ålder. Haha, tragiskt men sant, fast lite kul måste jag ju erkänna att det är också xD.



Det finns saker jag saknar

Jag måste verkligen skaffa mig ett jobb eller nåt, ställde in lunchen i huset ett kvarter bort, (som jag själv bjöd in mig på igår) för att jag var för trött kl 10.30... skärpning!!! Men ikväll blir det iallafall middag med Nanny och Oskar och kanske lite fjälleplanering. För snart äre dags igen, snart sitter vi där, i bilen, i soffan framför tvn, vid matbordet fullt av fantistisk mat, i snowboardbacken, på skotern, i solgropen osv. Cykelgänget ska till fjälls med sina pojkar och det kommer bli aweesomee.

14 Februari - Kärleksdag

Emys nya tatuering på världens bästa farfar. Som pappa sa; "Farfar skulle fått se den, han hade nog blivit glad men önskat att det var ogjort!". Annars är det en superfin solig Alla Hjärtans Dag om man tänker vädermässigt, tänker man relationsmässigt är det också en fin dag och jag ska le mot alla jag möter har jag bestämt. ... eller nästan. Men Glad Alla Hjärtans dag mina vänner, ut i solen med er!

12 Februari - årsdag

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Anna och Peters ett-årsdag, hurra hurra hurra! Att 1 år fullt av kärlek med min bästa redan har gått känns väldigt sjukt faktiskt men det är bara till att försöka hänga med. Igår blev det brädspel hela kvällen hos Marcus och idag har vi firat vår dag med sänghäng, träning och snart;.... KINAMAAAT!! Adiós amigos

Kom igen, va lite crazy


Hängde med min vän Nanny fram midnatt igår, mkt trevligt. Idag är det fredag som bjuder på staden, träning och någon slags utgång. Men först, julafton i Sjunde Himlen... mitt tidsfördrivprogram, hahah.

8 februari 2012

-10 grader. Sol. Smärta från en utdragen tand som var den värsta tandoperationen jag gjort. I 40min stod de och slet konstant vilket är högst obehagligt och sedan lite för lite bedövning på det gör inte saken bättre. Men tillslut var det över och Peter tog hand om mig så fint resten av dagen till det var dags för trevligt födelsedagsfika på Röbäck. Idag är en dag med härligt väder som sagt, lite gå på stan och lite hålla tummarna för att jag snart har ett jobb. Herrrå

It's vintage

Så börjar ännu en arbetslös vecka med en arbetslös måndag, träning och lite far och fläng med fader och syster. Ett besök på Myrorna och jag är 3 dvdfilmer rikare, ex. Sex and the city 2 för 35kr, helt okej värt. Imorgon kl. 8.00 ligger jag i tandläkarstolen redo för att ta bort min allra sista visdomstand, sen lär jag förbli ung och ovis för resten av mitt liv. Låter bra. Adjöken :)

A moment like this



Det finns stunder som alltid gör mig glad: 


1. Att exakt tajma bussen är alltid en underbar känsla

2. Det räcker med att bara få drömma sig bort till ett soligt fjällen med -5 grader och jag blir lycklig!

3. Att få stå på ett lagomt smockat dansgolv med bara favoriter runt sig och dansa lös ger mig en king of the worldkänsla.

4. Tanken på god mat kan göra mig knäpp, bokstavligt! Peter kan nog vittna.

5. Att få entra världen av Sex and the city är så befriande och roande, spelar ingen roll om det handlar om ett avsnitt eller en hel säsong, blir alltid lika glad!

6. Känslan av att få ge bort något man vet att den andre kommer uppskatta

7. Då jag vet att mitt lokalsinne hittar till en "ny" plats utan hjälp. Mirakel!!

8. Att överblicka ett välstädat rum och ett välstädat kök ger mig på något vis mer motivation till att göra det som jag skulle göra. T.ex. att slänga sig på den bäddade sängen eller att laga mat vid den rena spisen och den blänkande diskbänken. Det har visst gett mer att jobba som "lokalvårdare" än jag trott xD.

9. Sist men inte minst, känslan då man genomfört ett hårt träningspass och inte berömmer sig själv med godis.

God kväll

Här ligger lilla jag och mobilbloggar med en sovande Peter bredvid mig. Kan meddela att det inte varit en särskild händelserik dag då det enda jag gjort är att sova, träna, äta och se film, wehooo! Det mest spännande som har hänt de senaste dagarna är att jag har köpt ett par blÅ jeans med hög midja och vet fortfarande inte om det är ett stort misstag eller ett stort framsteg i mitt liv.. hoppas på det sistnämnda men tror på det förstnämnda. Känner att jag kan skriva på hur länge som helst trots felstavningar och annat mobilstrul bara för att ha något att göra denna onsdagskväll men jag tänker skona er från den läsningen och säger härmed Godnatt! :)

Tjena latmask

Klockan närmar sig 14.30 på en onsdag och jag har inte ens klivit upp ur sängen. Fullt ös arbetslös!!! Blev dock lite snopen på mig själv då jag drog upp rullgardinen och såg att det var en superfin solig vinterdag som första februari bjöd på, men sen kollade jag även på datorns termometer och såg -13 grader och då kändes sängen inte så farlig trots allt. Har även träningsvärk i typ hela kroppen efter gårdagens rätt korta men tydligen intensiva träningspass, men det är bara skönt, he ska ju kännas att man tränat! Men nu borde jag pallra mig upp och käka lunch innan det är dags för en tur på stan. Hej .......  då


RSS 2.0