Rubrikstorka

Men jag tänkte iaf kika in och säga hej. I fredags blev vi överraskade av Anita och Kent med bastu, middag och en natt på hotell. Helt sjukt vad dom skämmer bort oss!! Men varje stund jag får rå om Marcus så njut ja te max vettni ;). Vi fick även bo på högsta våningen så såhär ser lilla Umeå ut ovanifrån.


På lördagen åkte jag till Emelie och fick träffa världens sötaste lilla Olle
Och sen var helgen slut, pluggade måndag och tisdag och jobbar resten av dagarna :) Bra upplägg tycker jag, dessutom väntar både halloween och en parkväll i Ö-vik i helgen😀

Här sitter jag på gymmet..

..och försöker få tiden att gå. Har precis skrivit klart mitt första prov i barnskötarutbildningen och det kändes precis som gymnasiet. A4 efter A4 fylldes av min handstil som bara blir allt fulare ju längre jag skriver och ju mer skrivkramp jag får. Men jag blev klar och nu ska jag fira med lite lunchträning, spinning och core står på schemat. Annars hatar jag alla som har smygstartat på julen, back off säger jag bara. Oktober är en höstmånad då man ska längta till julen, inte påbörja den!!!!! Inte okej!! Det var det jag ville säga idag, hejdå.

London town


Vi drog till London söndag-onsdag med Amanda och Asmir. He va kul, vi körde på budgetresa och betalade inte in oss på så mkt mer än Imax och Jamie Olivers restaurang. Det blev alldeles bra det också men var inte så imponerad av staden som jag trodde. Såg liksom Föräldrafällan några dagar senare och kom på mig själv med att tänka "åh jag vill åka till London" haha. Lite konstigt men får väl åka dit igen nån gång och inte turista lite mkt utan bara vara :). Ångar inte resan nånstans men blev förvånad över att jag tyckte mer om Paris då jag haft en liten smygcrush på London sen långt tillbaka. Men där ser man, kul att resa är det iallafall :). 

Du har fina örspännen

 
Ikväll drar vi till Åkullsjön och imorgon vidare till London!! Amanda och Asse har även  beslutat att följa med oss så det blir en liten gruppresa, kulikul! Jag är så taggad på fina byggnader, drömmen hade dock varit att få åka vidare ut på engelska landsbygden men det får bli en annan gång :) Härrrå

RSS 2.0