ett ljus

Undra hur många rubriker det finns idag som har med ljus eller advent att göra. Jag har då sett en hel del hittils.


Jejja
- han kan sparra mig
"kören" -vad sa du?
Amanda - Jag tror hon menade att han kan stränga om hennes racket..

Bästaste kvällen på länge hade jag igår med mina alldeles egna tjejor. Vi hade faktiskt en del seriösa stunder men för det mesta så var det bara galet flumm, konstiga missförstånd och höra-fel moments. Sjukt kul. Och samtalsämnena kom och gick hela tiden. Ett exempel är ju att vi en gång började i baksätet, tog oss till framsätet och avslutade i bakluckan ;P

Kom hem vid 2-tiden, då var det bara att gå och lägga sig direkt för att sedan kliva upp igen 07.30 då det bar av till huset ett kvarter bort. Där väntade världens mysigaste adventsfika, presenter, en brasa och goa människor är alltid lika med skratt. Nu är även min ULS läxa klar tack vare att lilla Johannes tog sig "tid" för att svara på mina frågor och visst fick jag mig några söta svar. Efter några timmar hemma med ingen som helst framgång på reportaget men desto större på sms-fronten så bar det av till Olofsfors för mitt allra första julbord, än en gång med familjen ett kvarter bort. Och om jag drar Jespers citat och säger såhär "Mat är underbart" så beskriver det ungefär allt vi upplevde där. Eller vi besökte övervåningen där jag hann bli rädd för 2 stora feta älghuvuden :P Vi sjöng massa fina filmlåtar efter maten och skrattade gott åt allt möjligt.


 


Nu är jag just hemkommen från Nanny och Paulina där jag lånade duschen och är därför extreeemt fräsch nu med nyrakade ben (yeey) xP. Så jag ska byta om till en ren pyjamas, släcka min adventsstake och sedan bara sova ända tills jag måste vakna. Så tack för mig och tack för en toppen första advent.


Edward är renen, jag sitter på och Gud drar,



Ja fick typ nyss cancer av den bärbara telefonen/mobilen efter et 1h långt samtal med Amanda blandat med sms och efter det ett samtal till Emy. Sen öppnade jag dörren med en smäll rakt på mamma som visst befann sig utanför och när hon skrek som en stucken gris skrek såklart jag lika högt och sprang tbx in i mitt rum. Galet läskigt!!

Nu börjar det nalkas jul här i lilla Umeå, stan med Frida var bara mysigt (men kallt) bland alla julstånd och julbelysning. Och nu står det t.om en fin röd adventsstake i mitt fönster och lyser upp mitt rum sådär mysigt så man får julkänsla. Ändå att man skulle ha en Edward här nu och få följa med upp i en trädtopp och bara få titta ner på hela juleUmeå!!

Ikväll blir det kalaspartajj för Alma och Jennelie och imorgon ska jag upp 07.00 för att fira första advent, sjukt tidigt men det blir nog värt det. Vi får se till att det blir ett  riktigt myspyskalas :)


baby, jag kan inte längre stå emot!!

En ledig torsdag var skönt och väl behövlig, Under dagen hann jag med 3 turer till Konsum och på kvällen blev det precis som jag önskat en kväll med Nanny, Emy, Paulina, kanelbullar, varm choklad, bästaste elefanten Horton (& Kattis) och saknade Guitarhero. Bara massa gött mos. Och mer av det blir det på söndag då vi drar till med julmarknad och julbord med Lindehellarna + tillägg. :)

Denna fredags bästa har hittils varit idrotten där det var Amanda, jag, Julia och Angelica mot Oskar, Anton och Patrik i basket. Vi blev ägda och jag skrattade så det blev riktigt jobbigt, men kul var det. När jag kom hem lyckades jag få 3 pepparkakor att krossas på vårat nysementerade golv, men som tur var så klarade sig allting utmärkt och mamma hann inte se någonting. :)

Jag är nu ägare av skolkatalogen 2008/2009 och jag måste säga att den är hård och komplicerad. jobbigt. Det är -9grader ute och mina öron fryser fortfarande efter våran nattliga lilla promenad till koporten och tiillbaka. Det blev en galet lugn men skön fredagskväll, jag tror den behövdes...sen så ska jag sova ut extremt länge imorgon och bara låta det få ta den tid det tar. Inge hets här inte.... nu, sängen!

Lick me lika a lollipop

Idag har varken min kropp eller min hjärna varit mina vänner. Hjärnan var mos och kroppen ville inte lyda mig så 2½timmes dansen gick åt pipsvängen. På lunchen såg vi massa stora fina snöflingor dala ner på backen så några LD1ADare valde att ta på sig vantarna och starta snöbollskrig ute på gården vilket var härligt men kallt. En snöängel ska jag ta och göra innan jag cyklar iväg till Lägenheten för en efterlängtad varm dusch :)

Jag är taggad på en gansterkväll med Horton och Guitarhero, får fråga nanny om hon känner samma tagg, isåfall kanske vi kan styra upp det redan imorgon på min LEDIGA DAG från skolan. Den dagen kommer verkligen passande, skulle typ inte palla en helt vanlig torsdag i skolan, så den tackar och bockar jag för.

Nu ska jag dra mig vidare till lägenheten, tala om mitt förslag, ta en varm lång dusch och sedan få mitt svar. toppen. Adiós amigos

"var är hund?"

- Oj vad min röv sladdra
- Ja, jag såg det.


Gårdagskvällen blev en halv kväll hos Nanny med guacamole, nachos och mumien. Sedan hestade jag hem på typ en minut för att hinna med bilen som gick med Sofia mot Nickes place där vi lyssnade på gó 50-talsmusik och såg på Huset fullt. Det blev en bra avslutning på en lagomt lugn helg där biofilmen lätt var höjdpunkten. Jag vill se den igen, igen och igen.

Dagen idag har bestått av
NK -  jag ska aldrig i hela mitt liv bestiga Mount Everest! punkt slut.
Svenska -  inga komentarer
Lunch - äcklig mat men trevligt sällskap
ULS - Bara en hemsk timme...nästan.
Spanska - "En dialog mellan Häst och Katt.... vänta, var är Hund?"

Resten av dagen allmänt sög. Men nu har jag iallafall sett alla Sex and the City avsnitt som finns, måste bara vänta på att Emy hinner ikapp sen är vi så gott som redo för filmen. Men nu ska jag gå och lägga mig astidigt och sova bort en dålig eftermiddag.


In the arms of the angel

Filmen Twilight,..... shit pomfritt säger jag bara. Det går som inte att  beskriva, men den måste nog vara den bästa kärleksfilmen som gjorts sen Titanic fast på ett heelt annat sätt. Så sjukt fin och så hemsk på samma gång...folk storbölade högt i publiken. Underbar! Jag fick nån sorts frihetskänsla efter filmen och känner mig därför  väldigt instängd här i mitt nystädade rum... Jag vill vara ute och gå en lång promenad i snön men det vågar jag inte tack vare hagamannen och mördaren. Men helst av allt så vill jag bara vara tillbaka i biosalongen men med bara några få personer i publiken och se filmen en gång till! :)

Idag spenderade jag 5h på stan med familjen, vi virrade runt på Staduim, skoaffärer och fyndade faktiskt en hel del. Efter 3h stack häften och jag blev kvar med mamma. Vi virrade runt ett litet tag själva innan vi avslutade med fika på Starz. Det är sjukt skönt att inte ha några läxor eller prov att måsta plugga till, men det känns inte som att det är tillåtet att bara slappa hela dagen, utan att det egentligen finns något som jag borde göra men inte gör.

Jesper fick ett "mm" av mig på msn...det är illa, man får ju hoppas att grabben skärper sig lite. Men nu orkar inte mina ögon hålla sig uppe länge till så jag ska ta mig till sängen och drömma om att jag också får flyga bak på en killes rygg högt uppe bland trädtopparna!


when the stars go blue

Amandas komentar: Anna okej, vi kan prata om sommar. Men sommarBILDER, det sved! Nu blev längtan ännu större :O
Haha, ska du säga som skickar en massa Tylösandklipp där alla står i bikini och sjunger hört och solen steker mer än normalt?? :O va, va??

Vaknade med yr i huvudet (ja, man kan säga så...typ.), och såg ett avsnitt Sex and the city medans jag väldigt väldigt sakta gjorde mig klar för att cykla iväg som en nörd till en skola spm idag bjöd på ett Spanskaprov och finbesök av gamla goa grubbebarn. Jag gick in i AK och gjorde giganstiska ögon vilken hans kompis såklart såg och började skratta för sig själv, men det bju jag på :P Några kom och hälsade på oss på ULS:en och de såg både rädda pch förvirrade ut, men vi tog hjärtligt emot dom genom att prata och skratta i mun på varandra vilket precis som deras ledare noterade är 'så äkta Ledarskapsprogrammet.' Men det är bara gött, så trots mitt huvud höll på att sprängas och att fredagseftermiddagar är rena pain in the asset så överlever man och kan vara glad ändå tack vare massa goa LD1AD:are runt sig :)

Nu är det äntligen helg, och det är första första gången på länge en helg UTAN läxor! Så jag ska bara fetslappa, sova länge, gå på bio, ta vara på dagarna, bli frisk och älska livet. Vi startar hos Alma om en kvart =)

mamma,osten rymmer!

Igår kvälls var jag vettskrämd för en mördare som just utfört ett mord 150m från mej och härjade alltså lös på våra gator!!! Fet läskigt! Efter att jag låst våra dörrar 3ggr vardera så kunde jag faktiskt somna utan problem, men det dök upp nån skummis i en av alla små drömmar jag hann med.

Ser ni en nörd med ryggsäck och pannband på en röd förvuxen mammacykel så bli inte rädda. Det är bara jag som tar mig till skolan på enklaste sätt.

Dagen var evighetslång, Stina blåste upp lungorna på en gris och skar i dess hjärta. Matten var typ roligast...eller jag hade då kul, satt och sjöng och pratade med mig själv. =) ArL:en vars värst, mitt huvud sprängde mig innefrån, likaså ryggen och käken. Högst störande, men jag botade allt utom huvudet när jag kom hem med en fåtölj och 1h tv. 
Nu, efter några timmars spanskaplugg så är det bara huvudet som fortfarande spökar och det  ska jag ta och bota med ett avsnitt Sex and the city och sen sängen osså prov direkt imorgon. Toppen =)

Jag fick sommarryck och en massa flashbacks. Inge kul =(.

    

We've got tonight

Jag drar också till med en Ronan Keating rubrik, precis som Stael. Hans låtar ska jag somna till om 10 min.

Spanskaplugg äger Naturkunskap så fett mycket. ÄGD STINA!!!! Fast nu är jag bara så äckligt trött som det bara går, ögonen ploppar nog ut snart. Tror nog att jag måste bära på nå jäkla virus igen...för just nu är jag inte normal. Sorgligt. Men dansa ska jag göra ändå...bara för att min dusch hos Nanny imorgon ska kännes extra förtjänad. Ligger jag i sängen 21.30 kan jag sova i 11½ h....det ska jag lätt göra. underbaraste sovmorgon! Alexandra drog dagens bästa i gymmet idag men min hjärna är så mosig att den inte minns vad det var....värt. Jag åt nyss glass för att försöka piggna till, men tyvärr...det hände ingenting. Så nu ska jag ta och sova mina 11,5 timmar!!!!

poet, jag vet

Här har jag suttit i flera timmar, nu är jag så trött att jag tror att jag svimmar. Naturkunskap suger och jag likaså, säg mig; vad beror det på? Såsom jag såg ut medan jag fick en ny frisyr(t) går nog inte att beskriva, memn ni skulle få betala dyrt.
Fredan'  var toppen med sms och barnfilmen Horton, och lördagen likaså om man borträknar "Enkån". Frida bjöd på middag som vi så det räckte, vi skrattade mkt och ballonger vi spräckte. En propp byttes stolt och vi gick en snöig promenad och en dusch mitt i allt, några åt choklad. Syjuntan är livet, så är det ju bara, och ja..jag hade saknat Sara!
På söndagens kväll slog vi, med en smäll, igenom hos Nicke  med Jeopardy och Poker. Alma sattsade järnet, Sofia tog det lugnt, Nicke sa "åsna?" och Peder prata strunt (nej det gjorde han inte, men det rimmade), jag själv kom tvåa i jeopardy men förlorade i poker, vart tog vägen vägen, vi åker på en åker!? Nu håller min dåliga fantasi på att ta slut,
huvudet dunkar och käken knäcker, nu ger jag upp, jag tror att det räcker. Natti natti

 

Whats wrong with saying it the easy way?

Jadu, det undrar Westlife. Johan, som idag drog dagens bästa i korridoren kan man ju nästan fråga samma sak. Fast det var iofsg jag som gjorde det hela lite svårt...men kopplar man sent så gör man (a)...det kan ju bli kul sen...när det kommer visslingar, applåder och allt. hah :P. Idag var egentligen en toppendag, förutom att det inte kändes som Fredag och att jag var sjukt trött. Och träningsvärken i låren jag har från dansen i onsdgas var idag dubbelt så smärtfull och såklart så skulle vi då på idrotten måsta ha nån himla stånggrej med tyngder och göra massa utfall. Jag tyckte väldigt synd om mina lår. På ArL:en läste jag högt för mig själv, på ULS:en smyg "fuskade" vi lite på halvprovet vi hade. Bra pluggat! Och på svenskan fick jag höra 4 goa bokredovisningar. Jag har kommit fram till att jag kommit ur min "bokslukarålder" det är lite synd...borde få mig själv back on track igen, fast plugg och läxor tar över. "/ 

För att gå från en sak till en annan så kom nyss hem från Nanny efter en lugn kväll framför barnfilmen Horton, den var helbra och sjukt rolig!! Helt klart någonting att rekomendera, särskilt om du är ett stort fan av barnfilmer som jag råkar vara, =) Morgondagen kommer bestå av 80% NK-plugg, en liten dusch, lite tv, dator och middag med tjejorna, det enda jag taggar är duschen och middagen, resten kan skita på sig.Nu ska jag sova gott i flera timmar.

no air

Idag lyssnade jag på julmusik på riktigt för första gången iår. Ovanligt sent för att var jag..men det var fint. Jag tror jag håller på att kvävas ihjäl. Det finns inge syre i mitt rum och det är varmt som en bastu..tror jag.

Idag var en dag jag ville sova över. Bara skippa hela dagen, jag gjorde nästan det. Var inte så kontaktbar. Amanda och jag var nog dom tystaste vid vårat matbord idag. Jag lämnat in den sista läsloggen och pluggat in all spanskaläxa så nu kan jag lämna det bakom mig och gå vidare till ULS, fast först ska jag fara förbi stackars Nanny som har vattkoppor och ta en dusch.

För att inte somna och falla in i dvala så lyssnar på just nu på hög dunka musik som inte går att slappna av till, hjärnan lider och huvudet dunkar men har man läxa så har man. "/ Rocka loss med dammsugaren är också ett sätt att hålla sig vaken på, det gjorde jag nyss. Mina inlägg hänger verkligen aldrig ihop och blir alltid väldigt långa...men ni får försöka så gott ni kan. Nu ska jag lida vidare.

GRATTIS MIN BÄSTA PUMPA FRIDA!! =D

Vi skulle få leva här

Jag är trött, vill bara sova och aldrig vakna men inte dö. Går det?


Idag saknade jag gamla goa grubbe... korridorerna, lärarna, oss, klassrummen,folket stolarna, klassen osv. För 3 år sedan var det den 11 november och Jag, Frida, Jennelie, Amanda och halva dåvarande 7d, rockade loss till Proud Mary inne i musiksalen på fredagens sista timme. Senare på kvällen skulle vi dra hos hem till Frida som fyllde 14...eller var det 13? Små var vi i alla fall, och kul hade vi...jämt. :) Idag ville jag för första gången tröstäta, varför vet jag inte riktigt, men jag löd min mage, eller är det kanske hjärnan som styr? hursomheslt så åt jag just upp 3 små chokladbitar...men jag vill ha mer!! Läsloggen går just nu i sådär en-mening-per-kvart-tempo. Emy sitter här och lånar min tv samtidigt som hon filar en metallhammare och slötittar på Sex and the city, JAG VILL OCKSÅ! Läxor suger bara, tar min dyrbara tid som jag egentligen inte skulle göra något alls med, vilket skulle kännas skönt i början men så småning om skulle jag lessna och bli deprimerad...men det behöver vi inte ta upp. Ta bara bort läxorna så blir jag glad...eller nej, glad blir jag inte...men det skulle lätta en hel del. Idrotten idag var bara rolig om man bortser från Jessica och Williams lilla olycka...jag saknar gympan, våran grupp, bilskjutsningen "Adidas, Adidas, Nike, Fjällräven" ...nu har dom tagt bort märkena och affärerna har gått vidare. Men inte jag. Jag står still.

Min läslogg är typ klar men är så dålig att man kan spy, mina ögon svider sönder och jag är så trött att jag skulle kunna sova. konstigt jag vet.... vi har sovmorgon. Tack Rektorn! Gud har absolut inget med saken att göra så honom lämnar vi utanför. Han står säkert och fryser nu...kanske blir kär i en ugn, vem vet? Fast nu lät det som jag bjöd in Rektorn till mitt hus!?.... jag börjar nog bli allför trött. SÄNGEN


 


och så kom söndagen

Visst det är sorgligt, men vi har ialllfall ingen ARL i veckan som man måste jobba med varenda kväll hela veckan. Tack och lov. Min helg var bara mysig och väl behövd. Fredagskvällen började och slutade hos Alma och tillsammans med Frida och Sofia blev en helt vanlig pratmysarkväll som dög gott och väl. :) På lördagen fick jag ingen sovmorgon utan vi + farfar packade iväg oss till Bodbysund för att hälsa på Mormor (lille einstein) och morfar. Det blev en bra dag borsett från min extrema träningsvärk som jag lyckats få i benen och baken efter att vi på idrottens cirkelträning fokuserat på rygg och mage. Hur lyckas man? Jag hade stora problem hela dagen med att röra mig men på nått sätt klarade jag av det och idag är det betydligt mindre. :)

Jag fick dessutom den stora äran att spela Fia med knuff tillsammans med  de gamla vilket slutade med Morfar som vinnare och farfar som en god förlorare. Lite läxa blev gjord och 2 avsnitt Sex and the city, så nu kan vi börja med nästa säsong. Vi gjorde en liten lyxmiddag och åt lyxtårta, sedan bilade vi oss tillbaka hem och kom tbx i alldeles lagom tid. Så resten av min kväll blev spenderad i fåtöljen, framför datorn och msn där Jesper drog en dagens bästa "När jag var liten brukade jag alltid drömma att  jag red på gäddor över bryggorna"  hahah, jadu, drömmar kan slå in xP. Söndagen gick just över till måndag och om tolv timmar taggar vi ULS... Igårkvälls förstörde jag hela min vecka genom att vara vaken till 02.30 och imorse sova till 12.30...nu kommer min sömn vara fucked up en hel vecka till... men egentligen var det nog värt det...tror jag. Nu ska jag iallfall försöka med att blunda och hoppas på att det funkar. Sweet dreams

jag kläcker!

Jag får sjukt ont i ryggen och nacken av hänga framför dagaen kväll ut och kväll in. Massage skulle sitta typ.. hur bra som helst, Jonas är skyldig mig en!!...eller kanske inte, vi gjorde aldrig en deal, damn...det skulle jag ju antagligen gjort!!?

Idag har jag vart övertrött och astaggad. Eller taggen kanske kom när jag kom hem, men Emy var på rätt humör och likaså farfar´, Kjell och pappa så jag har kört hårt. Sen fick amanda en släng av det också. Och Lotta på bråkmakargatan är söt "NEDRANS MONSTER". Nyss körde jag huvudet stenhårt i skrivbordet vilket nog orskade en hjärnskada, känns som det iallafall. "/ Annars var spanskan hur dryg som helst, längre timmar finns nog inte, eller jo, Franskatimmarna i nian slår allt, men då hade jag Frida. Naturkunskapen kändes bara ovärd, fast vi gjorde vår labrapport på rätt sätt denna gång. Hela skolan var iglo hela dagen, sjukt jävla bajskallt, det borde inte vara tillåtet. Resten av dagen blev det cirekldiagram, engelskaprov och hets ARL. Rapporten ska vara inlämnad i morgon och här sitter jag och skriver blogg??
Får nog ta och skippa min lilla sex and the city-halvtimme som jag hade tänkt klämma in....tragiskt. Nu ska jag och min skadade hjärna fortsätta med denna rapport som jag tror inte kommer ge något höjdar betyg. Adios...

I CAN GO THE DISTANCE

Jag uttrycker bara mina känslor. Jag kanske kan göra det lite mer detaljerat. hm, okej...låt se...mina känslor från idag.

På morgonen gick det knappt att gå upp trots 2h längre sömn än vanligt, trött som ett as var jag. Jag käkade ingen frukost för första gången i mitt liv så mina känslorna under svenskan var jag inte så medveten om efter som hungern bedövade mig. Resten av dagen gick det bara upp och ner, mest ner. Breaking var inte det rätta för min hjärnas tillstånd, jag knöt knutar på mina egna ben. Fast Ted drog dagens nästbästa då han gjorde precis tvärt om och snurrade åt fel håll. Det var Emy som tog hem dagens bästa när hon hade kul i vardagsrummet....det låter lite fel men jag finner inga ord för hur jag ska besrkvia det. Just nu är jag på botten av mina känslor och vill bara sova. Men nu ska jag ge mig av för att äntligen få duscha så kanske höjs dom ett snäpp, man kan ju alltid hoppas. Och jag taggar inte helg länge...
GRATTIS KEVIN!!!!

biceps broccoli

Ännu en tisdag går mot sitt slut, snart är det faktiskt jul på¨riktigt. Vi började dagen med kakor soch muffins, gottie goott. Fortsatte sedan med engelska, matte och lunch. På naturkunskapen slog jag mitt rekord i tetris med 4 rader, yeey! Fast Karlsson har rekordet på 100 och det har jag inte ens tänkt att försöka mig på. På Idrotten blev det teori med Jens the man som pratade i 1h och visade sin mystiska vad lite för många gånger. Alexandra drog dagens sötaste som hon sedan blev mobbad för av Karlsson och Oskar som förändrade det några bokstäver och dagens ord blev Biceps broccoli. =) Jag trodde att mina ögon blödde under ULSen men jag var bara extremt trött...eller jag är det fortfarande. Men lite nytta har jag iaf gjort och skrivit en kärleksdikt till syrran som visst var sämre än mig på poesi, haha. Det blev faktiskt inte något om ett berg och ett hjärtas märg som vi istället alltid kommer att förknippa till Klimpfjäll =P Annars så är Mozart väldigt söt men när hans favvorit familjemedlemmar lämnar huset och han är ensam kvar med mig så är han inte lika tyst och glad, men fortfarande söt. Själv så vill jag väldigt gärna att familjemedlemmarna ska lämna huset så jag får äga det lite själv, kanske t.om göra om lite av 11-12 Juli som jag fortfarande väldigt gärna vill ha tillbaka. Men nu är allihopen hemma så istället önskar jag att få sova i en hel vecka....gu så skönt. Nu återstår 1h av min pluggtid innan grannen pallar sig hit och vi ska prata igen lite tid, efter det blire lite mer av vårat allra käraste Sex och staden osså sist men absolut inte minst, sängen och sova!!

"ta inte på hunden!"

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, man ska INTE sova länge på söndagar!! Då blir allting fel och veckan får en dålig start. Jag sov typ 3h timmar idag så att kliva upp i morse var absolut inte kul. Men jag klarade det och lyckades t.om komma i tid till våran sovmorgon som vi spenderade med att skriva labbrapport och klaga på framtiden. Resten av dagen tog sig ganska bra faktiskt...äcklig lunch bara, men vi klarade timmarna som var kvar ändå. Mina planer för hemkomsten var att lägga mig i soffan och falla in i dvala men väl hemma så hade jag ju glömt bort Mozart...han var vild som en tok så jag tog med honom på en promenad som lyckades bli 45min lång...han gick sakta och skulle nosa på allt men jag fick mig iallafall något uppfriskande och lite sådär lagom träning för lilla anna som såklart blvit förkyld igen och kan därför inte träna på riktigt "/. Men nu går min pluggtid alldeles väldigt fort, har bara 10min på mej innan syrran och jag bestämt möte uppe på mitt rum för ännu 2 avsnitt av sex and the city....nördar som vi är. =)

Och nu har jag massa goa låtar på min dator som mina söta vänners små killar Foppa och Krille var så snälla att sända mig. Så nu är jag nöjd....och mätt....godis på en måndag, ondöigt. tagga finnar...  =O Gonatt

vill man vara fin, får man ta sig tid

Poetiskt rim, jag vet.

Renare och fräschare har jag nog aldrig vare och allt tack vare gårdagskvällens spakväll i lyxbadrummet nr1 som äntligen blev genomförd, och det till tusen.  Vi startade upp med hemmagjord pizza-middag, honky-tonkydans, foxtrot och prat och skratt. Sedan förflyttade vi oss en våning ner och lyxade till det ordentingt med en massa bastande, peelande, skrubbande ansiktsmasker, krämer, bubbelbad, hårinpackningar, gurkor, osv. Alma och jag tog oss tillochmed en våglig tripp ut genom dörren till den iskalla kylan för att torka våra anstiktsmasker extra mkt. Det tar verkligen sin tid att göra sig fin men vi hade ju hela kvällen på oss så ordet stressa existerade inte ens. Exakt hur många timmar det tog vet jag inte men efteråt gjorde vi iallafall ordning ett litet fruktkalas och satt och bara myspratade in på natten tills vi sedan cyklade hem i välrdens iskallaste natt. En helt toppenkväll, tack tjejor =)

Idag har min dag mest bestått av bakning...jag suger verkligen och det tog en jädrans massa tid, men enligt mig så blev dom iallfall goda och det var allt som behövdes. Så jag hoppas på att LD1A godkänner dom på tisdag =)Nu ska jag skärma vidare med gossip girl och sex and the city...läxorna orkar jag inte ta tag i. Jag hetsar hellre under veckan,...typ...eller så säger jag nu, sen kommer jag lätt hata mig själv men det kanske är värt det. =P

Före                                                                                       Efter


"Charlotte kommer, spring och göm dig"

  

Alltså fjällen... det finns ju inget bättre eller finare ställe. Och vi är bäst på att göra stället precis som man ska.
I lördags på vägen dit fick vi nog åka med på Åseles mest trasiga buss och vi vandrade fint genom Villhelmina. Så under dessa 6 dagar har vi hunnit endel. Vi hann träffa på en levande mus i lillstugan!!!!, bestiga ett berg, Lövberget för att vara exakt vilket var en väldigt brant färd både upp och ner, men vi hade kul ändå och hittade skelett med kött på och ett par gnekande träd. Vi hann med en hel säsong Sex and the city, Bolibompa och 2 filmer varav ena var skräck så den läskige Charlotte blev veckans omtalande objekt och hon .tom hembesökte Nanny varje kväll när vi skulle sova...haha stackarn. "Charlotte kommer, göm alla barnen"  Vi hann gå de 7 kilometerna från Klimpfjäll efter att ha varit med resten av familjen och handlat. Vi hade 2 plumpkvällar varav jag faktiskt vann en av dem vilket är ett väldans framsteg för sistaplatsen brukar ofta vara min :P Och på våra båda Monopolkvällar kom jag stolt tvåa och ägde därför Emy och Nanny.

Vi har spelat memory, byggt löss och lekt kurragömma med lilla Johannes som också drog veckans bästa "Ellen pellen, Ellen sellen, har tappat bort....adressen"  Käkat har jag gjort så det räcker och blir över...men det är ju lov..då får man äta. Buss resan hem i torsdags startade 13.25 med en taxi som gjorde oss illamående resten av resan och efter den 25 min väntan utomhus i Stalon trodde jag att min stortå var förfrusen men det tog en timme och sen blev den normal igen tack och lov. Från Villhelmina fick vi våran långfärdsbuss som jag överlevde tack vare goa människor på telefon och en sjungande plumps brevid mig. :) Det var lätt bästa veckan på länge och nu råålängtar jag ännu mer till vinter, snö, snowboard och fjällen igen. Fast snö har Umeå redan fixat och kyla också för den delen....frågan är ju hur man överlever vintern om det typ är -5 garder nu. Ikväll väntar middag och spakväll med tjejerna, det blir en fin liten avslutning på lovet :)

 
 



RSS 2.0