Stackars fem små tår

Igår var det ett år sedan Amanda, Frida och jag var i Stockholm, gick vilse på drottninggatan och såg våra allra nördigaste bröder & Avril Lavinge live!! Shit, det känns som typ... jag vet inte, inte som nyss men inte heller som ett helt år sedan... ajja, fina minnen är det iallafall :).

Dagen till ära har mina tår på endast den högra foten fått lida... jag började dagen med att tappa en sten på min lilltå = Smärta! Sen körde jag över alla tår med en rullstol då tanten satt i... sen gjorde jag det igen 15 minuter senare och när jag skulle cykla hem råkade jag dessutom köra över min fot med min röda racercykel. Högst onödigt! Annars så har jag gjort min första smulpaj och har blivit less på solen så jag sätter mig och glor på en film medans resten av kvarteret är ute och leker. party. Helginlägget kommer sen... nån gång xD

I'll be back before you know it

Min gårdagsnatt blev inte så tidig som jag tänkt utan Jesper tha man slog en signal och våra samtal lyckas ju aldrig bli korta... och efter de 75 minuterna så hade  jag pratat mig pigg och kunde typ inte somna om. Så min dag hittils har varit extremt lång med många gäspningar men nog har jag haft trevligt allitd,  fick både gå promenader ute i solen och vara med om drama på hög nivå. Sjukt arga vissa gamingar kan bli alltså....och då äre läksigt på riktigt! Men nu är andra veckan över och om drygt en timme drar umeås egna syjunta iväg till Ö-vik för att spendera helgen i en liten stuga utan el. Jag taggar asmkt och ser fram emot att endast bara lata mig med kompisar utan föräldrar i närheten, lyssna på musik, spela sällskapsspel, prata, bada, steka och göra absolut ingenting! Näääjs. Nu ska jag packa, trevlig helg världen :)

"Det är fredag imorgon....fatta!"

Dagen är kommen, Anna gillar sitt sommarjobb på ålderdomshemmet! Coolt. Trots att jag som vanligt satt instängd med gamlingarna medans alla andra var utomhus och pressade jävel så gjorde det mig ingenting utan jag tog en timme i taget och gick promenader med tanterna, bakade en sockerkaka, käkade lunch med Hanna & Pontus och vi vandrade ner till älven och hängde där lite längre än tänkt, så jag har fått smaka på solen alldeles tillräckligt :). Annars så gjordes min dag redan innan klockan 9.00 i morse och det håller i sig än och bomull och nagellack inte vara i närheten av varandra, det blir bara bajs då. Nu ska jag sluta att lata mig, speeda upp, dammsuga, sluta tappa mobilen i golvet,  vika kläder och fara ut på en äcklig springtur i sommarvädret. "Det är fredag imorgon... fatta!" jag citerar en okänd granne, men det är sant. FATTA!

Sommaren är här och solen skiner

En sjukt varm dag och jag var instängd på ålderdomshemmet med gamlingarna. Nä men faktiskt så klagar jag inte så mkt idag, det var rätt okej och fick nog med sol från 15.30 då jag stekte på altanen med Amanda & Angelica. Stael stack och efter middagen vandrade jag runt barfota i 1,5h på mina hemkvarter tillsammans med Angelica. Jag har nog gjort mina fötter till riktga landsfötter + en massa typ stensår så satan var ont det gör att gå. Men jag härdar och försöker att inte göra en sån stor sak av det hela xD. Men nu är klockan mkt och jag måste hinna renbädda sängen innan jag jag skuttar i säng för en tidig kväll med många timmars sömn.

I guess its really over

Sommarlov enligt mig = Sommarlovsmorgon (vart har det tagit vägen? går det ens något i år?), grönt gräs, barfota, stekande hetta, svalkande hav, vågor, beachvolleyboll, badminton, glass, massor av lekar, klättra i träd, gå barfota till konsum, dansa på gatan, sjunga högt, springa vattenspridare osv osv. En FET känsla av frihet ska det iaf vara. Det är fint och jag saknar det. När jag har en ledig vecka ska jag minnsan vara sjukt ledig och ha kul! Så det så :)

Idag missade jag ännu en massa soltimmar men istället har jag städat en soffa, gått en liten promenad med en en tant och bläddrat igenom hela Den svenska sångboken som är på ca 500 sidor. Det var ett litet annorlunda tidsfördriv men fungerade rätt bra, glömde bort tiden då och då och sjöng vissa sånger i huvudet. Jag tror att jag under den senaste veckan blivit ett stort fan av Svenska sommarsånger, dom är ju bra och riktigt härliga att lyssna på! Anna the tönt, men whaaateverrr, jag skämms inte ;) Nu ska jag knallla vidare till huset ett kvarter bort och hänga med Plumsen resten av kvällen. Goodbajs


You'll always be my thunder


Så sant så. Sant så sant. Sant sant så. Så så sant. Jobbigt men sant. Jag minns den där fina dagen i bodbsyund förra sommaren med spöregn, hagel, åska och blixtrar...det var bara lovely och innehåller så mkt mer också för den delen. JAG VILL HA TILLBAKA!

Jag vill inte jobba 9dagar till, blääää. Satt inne 5 av 6 timmar idag....jag missade 5 heeela underbara soltimmar. Inte okej. Nu ska jag iväg...

What a feeling

Svar till anonym: (nu låter jag som en riktigt gangsterbloggare igen) Haha nej jag var inte ett dugg full när jag skrev det förra inlägget, bara trött, övertaggad och väldigt oseriös!! xD

Dagen idag behövdes... älskade bodbysund, dit borde vi fara mkt oftare. Emy och jag hade mest party som vanligt. Vi har fikat, tagit årets första dopp, solat järnet, kört bil (en trög folkvagnsbuss) för första gången i våra liv och hon ägde ut mig, gått carzy med en rullstol och typ haft allmänt skoj. Dagens bästa drogs av pappa då han skulle hälla bordvatten ur en plastflaska men tappade den och dränkte både smörpaketet och typ halva bordet, sjukt kul! Och som ett fint avslut på bydagen så åkte jag en 11 mil lång motorcykeltur hem med pappa och det var ju ba för härligt!!! Nu ska jag fetlata mig och göra ingenting alls och imorgon bäre av till jobbet igen......jag vill inteee!






Vilken högväg går du?

Jag ser rosa moln långt borta, ungefär där hustaken möter himlen (staaatsbaarn) och hör dunka dunka musik från något kvarter härifrån, det låter som de har party. Det kanske är den där snygga killen som gillar att meka med motoriska fordon och som alltid ser mig efter jag varit ute och sprungit och är som absolut fräschast,.. ja man vet aldrig, det kan ju lika gärna vara pensionärer som festar loss, fast om man ska dömma efter musikvalet så skulle jag sattsa på snyggingen. Nu vet ni det.

Vi spelade guitar hero world tour.... Jossan Chris och Nanny ägde mig, Tomek och Paulina.. men på god väg var vi. Faktiskt. Sen satt godis och Sex and the City riktigt bra. Imorgon måste jag upp typ 8.00 och åka bil till mormor och morfar för att träffa massa gamlingar. Som om jag inte har fått nog av såna redan!?! nej okej, dom här är ju iaf friska och kan leva av sig själv... tur det. Och på mormor och morfar finns det absolut inget att klaga på, dom är söta, bäst och gulligast i världen. Gifta i 60 år har dom också varit och firar diamantbröllop, Grattis till dom! Tänk.... det kommer jag aldrig få uppleva eftersom jag ska dö innan jag når den åldern. Fast iofsg... om jag håller mig frisk tills dess så kanske... som sagt så vet man aldrig. ALDRIG VET MAN NÅGONTING! HÖGVÄG TILL FAN! FUCK LIVET!! :O

Aggressionsproblem? PMS? Skadad? Ja, frågan är ju... och den består. Vi kommer nog aldrig få veta. Det är bara sån jag är...Anna:  medelsvensson, lesbisk, 50% tjejig, har musik som dold talang, är 170-179cm lång, min kärlek börjar på R, mitt svärord är Fuck, min personlighet liknar Jonatan Lejonhjärtas, jag är en "complete blondie" och en sleepoholic och för att inte glömma så är hon en också nörd som nördar facebookquizes och skriver resultaten av dom i sin blogg. NÖRD. TÖNT. Det var just en 22årig kille som skrev att jag var himla söt. BLÄ, gå och ragga på nån annan i din egen ålder tack. Blockad och död för mig är han iaf.

Livet är allt bra komplicerat...  Life is a highway? Highway to hell?  Highway man? I am the highway? Högväg till fan?  Det finns många högvägar att ta, So I couldn't help but wonder, Is you're life depending on which highway you choose?

Hahahah, ojojoj, nya Carrie Bradshaw här eller vad!? Djupt, så djupt. Nä nu jag har skrivit allt för långt om typ allt och inget. Men som avslut så ska jag bara meddela er om att under tiden jag har skrivit detta så har de rosa molnen långt borta nu har blivit gråa och partymusiken från det okända huset har skruvats ner till en för mig icket hörbar nivå. So the party is officially over. Även för mig, godnatt.


Ännu en midsommarafton

De skippade Flurkmark för första gången på 18 år... Nannys kommentar till det löd liksom så "Då hade det ju varit 20års jubileum år". Haha, matten på topp. Men en dag hemma på den stora gården ett kvarter bort dög alldeles utmärkt och vi åt. drack, lekte, spelade partykubb och underhölls av de unga vuxna som körde lite hårdare än alla andra xD. När mr. Skottland mötte Mr. Polen så gick det vilt till och vadslagningarna duggade tätt, polen tog sedan hem segern och skottland ramlade baklänges i hängmattan av "förvåning". Haha det var underhållning på hög nivå och när natten och Emy sedan kom så drog vi ner på stan/teg där det var mer öde än någon annanstans så vi cyklade tbx och glodde på skräckfilm, eller jag tittade och de andra sov. Det var den midsommaraftonen och jag taggar redan nästa... Idag blire till att lata sig hela dagen och ikväll eller imorgon bär det av mot Bodbysund för att fira mormor och morfars 60år i bröllopsdag som det heter enligt mig.


   




Nanny's konstverk
   
Skottland vs. Polen

Ta mig till havet

Åh, det var iaf den första låten jag lyssnade på idag, den är fin och väldigt härlig. Den vill jag ha på huvudet idag och ska se till att alla andra i min närhet också får det =D. Haha, nu sitter jag iaf här i min nyaste kärlek, det vill säga, pappas mjukisbyxor som är väldigt stora men väldigt sköna. I dom ska jag om 10 minuter ut och plocka blommor till ännu en midsommarstång tilsammans med Nanny & co. Shit, 10 minuter var inte så mkt... borde skynda härifrån. Ska bara berätta för mig själv till senare år att jag inatt drömde väldigt fina drömmar om student, gamla "span" och vänskap. haha, GLAD MIDSOMMAR PÅ ER TOKSTOLLAR

I could breakaway

Sista jobbdagen för veckan är över och idag blev det party. Vi såkallade ungdomar fixade iordning stången där vid 10-tiden och 13.00 blev det midsommarfest ute på gården med åldringarna. Solen stekte, rulltårtan var god och de svenska sommarklassikerna som gubben med gitarren spelade var riktigt bra och det var typ stämning. Vi får hoppas på samma väder till imorgon. Nu har jag klippt gräsmattan hos farfar och tänkte ägna några timmar åt att fixa och dona och samtidigt försöka fly från en högst högst onödig huvudvärk. Lev och må burnos.

Veckan är kommen, Anna gillar Mr. Big (Steve är fortfarande nr1)  och han äger ut Aleksandr Patrovsky så hååååårt. BIG BIG BIG!!!

ingenting att göra

jag försöker att njuta, OKEJ. Fast det är faktiskt lite lättare att ha kul för sig själv när klockan närmar sig midnatt och de flesta ungdomar redan sitter vid sina datorer och nördar precis som jag och kan vara sociala. Inte för att någon är det men... jag mår bra ändå, för snart ska jag få soova och den tanken gör mig glad =D. Fast nyss smällde jag i mig ett paket Hot and spicy-nudlar och helvette så starkt... mina läppar har typ svällt upp, inte kul! Vem äter nudlar vi den här tiden just innan dom ska somna!? JO JAG. Idiot. Men mina chokladbollar blev iallafall goda och min joggingrunda kändes lite ovärd, men imorgon är sista dagen på jobbet för veckan och jag astaggar helg!

Annars så ska Teo lära mig storspela fotboll och..... köra cross :O Det låter rätt intressant tkr jag, iallafall det där med fotbollen.... Nanny fick två bollar av mig idag, vi döpte dom och har bestämt att de ICKE ska bli någon Moto Moto, och det håller vi. Nattibajs på er... (hahah det va nåt nytt)..

Islands nationaldag

det är idag det, och idag har Torborg och Torvald namnsdag...Grattis till de stackars satarna som heter så :). Tredje dagen gillt på ålderdomshemmet och  de 6 timmarna gick faktiskt liite snabbare än vanligt. Jag har bakat en banankaka, bäddat sängar, tvättat en tvätt, plockat blommor till midsommarstången och sett på Planet Earth. Sjukt slappt men sjukt drygt, men det visste ni ju redan. Imorgon är sista dagen för den här veckan och hej vad jag taggar!!! Jag kan sova längre 3 dagar i rad och göra vad jag vill... Wonderful.

Vi plockade blommor lite längre än vad vi behövde ;) hej banankaka
 
Det är midsommar på fredag!?!?! Ingenting är typ planerat! Vad ska jag ha på mig? Lyckades jag med min lilla killkirrning? blir det flurkmark som vanligt?  vad får vi för middag? när ska jag vakna? vad ska jag ha för smink? hur väl ska jag raka benen? hur mkt deo ska jag ha? vad ska bli det första jag säger till någon? Ska vi plocka 7 sorters blommor? haha nej okej, inte riktigt så seriöst och töntigt planerat brukar jag ha det, men alltså jag brukar ändå veta lite om vad som ska hända denna dag, plumsen och jag ska iaf hänga....sen får vi väl bara se vart det leder. Hur som helst så taggar jag hur det än blir :). Nu ska jag baka chokladbollad eller nåt sånt..

tuuuut, biingo, tuuuut

Vi satt i en liten bil på en parkering och spelade bilbingo. Första gången för mig och om det blir sista har jag ingen aning om. 3 timmar, ingen vinst. Men allt är ju trevligare än en tråkig ensam kväll efter en tråkig ensam dag.

"Att inte göra någonting alls, är en underskattad aktivitet"
// Tomas Ledin och Jesper.
Helt sant, men jag gör helst ingeting alls med någon, att sitta själv är oftast väldigt trist, fast ibalnd kan det faktiskt vara riktigt skönt, men det är sällan. Så jag ber er att offra er, eller nej. Jag föreslår att ni ska offra er att ha lite kul med mig. Haha, jag lovar att jag inte är så pervisk som jag låter, gillar bara sällskap ;)

Vi såg en riktig Moto Moto igår, det var inte fint. Killar, bli inte så!
Snart äre dags för ännu en arbetsdag, bah.... jag vill inte. Men vi ska faktiskt få plocka bommor, jag taggar.
Godnatt burnos.

Out of the doubt that fills your mind

Ja har rätt mkt tid att tänka under dessa 7h och idag har jag kommit fram till att jag absolut inte vill bo på nåt såntdär äldreboende och bli omhändertagen och matad som någon annan liten bebis. Nej, jag ska dö innan jag nått den åldern, och innan dess ska jag minsann ha haft så kul som möjligt och ska inte nångra så mkt. Det är mitt mål i livet från och med nu. Annars så har jag haft roligare ändå trots att det är sjukt drygt och tiden går galet sakta. Jag höll på att döda en tant genom att hälla kaffet för snabbt vilket fick henne att sätta i halsen, sen har jag gått en massa, åkt hiss, bakat en kaka, och glott på tv. Nu är det över för dagen och jag behöver inte tänka på det förrns imorgon klockan 8.00.

Kan man vara så hungrig att man spyr? Känns iallafall som jag ska göra det nu...det är inge kul och jag borde äta något.
Nej nu ska jag tydligen på bilbingo med stael.... hjälp. Ännu mera gamlingar, neeeeeeej.

Sommarjobb

Ja... vad ska jag säga? Finns det något att säga? Jag har iaf just gått igenom den drygaste dagen i mitt liv, eller de där 5 timmarna på skoterkusren var faktiskt värre, men detta kommer inte långt efter. Det enda jag har gjort idag förutom att ha suttit ner och varit tyst är att dra en vagn, duka, bädda sängen, och typ...äta lunch. Nä okej, lite till har jag gjort.. men det är absolut inte mkt. Jag lyckades få en tant som inte pratar svenska att förfölja mig och en gubbe med minnesproblem att dra sin uppväxt ungefär 7ggr om. Sjukt drygt att lyssna på. Sjukt dryg dag, har bara 14 likadana kvar att tagga, yeey =(. Nä okej, får hoppas att alla kanske inte blir lika dryga som denna, annars dör jag ju. Men men, allt för pengarna :). Nu ska jag ut med mozart i det goa spöööööregnet och sen taggas myskväll med Plumsen.

"Jag är född 1930, och mina barn är födda.... 1932 och 1934"
Bra koll...

full up

Sjukt, Sjukt så sjukt hur mätt jag är just nu. Helt sjukt. Har aldrig varit så mätt och det är inte det minsta kul. Min magsäck måste ha tänjts till sin slutliga gräns... äter jag nåt pyttelitet nu så spricker den, jag lovar. Totalt full. Men gott var det iallafall. Kinamat in maj hart! Och Paulina och Tomek hade dukat fint runt deras lilla soffbord så vi hade en mysig liten matstund där med våra kartonger och Sex and the city som alltid är lika bra.

Nu är jag hemma och kan knappt stå rakt, att göra iordning matlådan inför imorgon äcklade mig bara men det var ett måste så det var bara att blunda när jag skar i korven... haha mmmmm så gott det låter. NOT NOT NOT. Blä. Korv, jag hatar ordet korv. Det låter så... bruturskt (ett ord jag just hittade på men som beskrev ordet korv väldigt bra). Haha ajja, nog om korv... imorgon blir det till att kliva upp 8.00 och en timme senare startar jag mitt sommarjobb med gamlingarna, hoppas det finns snälla människor där... annars rymmer jag. Men nu ska jag sluta spela kille på msn trots att det är väldigt kul att svara så korta meningar, inte göra smajlisar och inte ställa frågor xD och istället dra på mig pyjamasen, hoppa lite i sängen, stå på huvudet upp och ner, gå baklänges ett varv runt rummet och sen sova.. Vi hörs igen efter 16.00 imorgon :)

Degar

En äkta söndag. Alla är slitna, skabbiga och jag är t.om mätt sen igår. Jag lovar, kände den där mättkänslan direkt jag vaknade imorse och ville absolut inte äta nåt men tvingade ändå i mig lite grann. Just nu sitter Emy och eggar sims, jag eggar internet, Mormor och morfar är här och hälsar på och snart kommer Nanny och ska egga sims tsm med emy. Äkta söndag alltså, och jag gillare. Just nu känner jag inget som helst sug efter mat men vi ska ändå slå på stort och köpa hem Kinamat till lägenheten och se Sex and the City precis som vi planerat. Hoppas på att bli lite hungrig tills dess och ska ge mig ut på en joggingrunda och hålla tummarna om att det hjälper. :)


En förtrollande kväll, eller hur!?

Jag saknar stjänorna och solen. Molnen skymmer det allra finaste som gud har skapat på himlen (djupt), Högst onödigt tycker jag. Tänk er en solig fin dag och sen efter en god grillmiddag så kan ni lägga er i gräset och titta på stjärnorna. Åh minns ni citatet ur den där boken förra året!?!? "Mörkret faller,sa han, men titta Robot, nu ser man stjänorna" ÅH FINT. Anna (L) förra sommaren!!!!

Ajja, dagen då... den påminde väldigt mkt om förra sommaren och det kändes verkligen som sommarlov trots att vi jobbade. Ja ni läste ju om hur vi lastade öl, lekte massa lekar, osv. Det kallas soft sommarjobb och är inte ett dugg trist. När kvällen kom och firmafesten tog sin början så drog stämningen igång direkt, det grillades, lektes, skrattades, skålades och sjöngs (säger man så?) typ hela kvällen. Vi fick igång de fulla vuxna att spela fotboll och brännboll och Annelie förtrollade alla små 19-åringar, och även oss, med sin oerhört underbara sångröst och fina skills på gitarren. Man önskar ju sjukt mkt att man kunde få äga den sortens kunskaper. Hon är och har alltid varit den allra största idolen och min andra mamma,  som alltid finns i min närhet. Så det sååå. Nu är jag trött, nu ska jag sova. Godnatt.

Hard work work

 

Hittils har vi sett Järnjätten, lastat massa öl, lekt Indiana Jones, tagit Emy till fånga, spelat fotboll och lastat ännu mer öl, spelat, ätit och nu väntar firmafest och feeetparty. Sommarjobb is the shiiit! =) Såna här dagar gillas starkt och får det verkligen att kännas som sommar. Pussbajs på dom, lycka till med att få en trevligare kväll än mig ;)

Jobba, jobba, joobba

Sjukt fult ord.

Nu är jag iaf trött men vaken och snart redo för att bege mig ett kvarter bort och jobba heeela dagen. Vi lär komma hem i natt någon gång men det låter endast bra i mina öron. Jag menar, en heldag med cykelgänget, Johannes, supermario smash bros, tjocka familjen Lindehell, hela firman, massa mat och vi får betalt för det. Jagmenar vad kan man inte tagga av det liksom? =D Nu blire kläder, frukost och sen tar jag Emy i handen och vandrar. Lycka till med att ha en bättre dag än mig ;) adjö

"Om du vill bli min fru, ska jag ta dig här och nu"


En liten kväll med med syjuntan satt fint och det blev fika på båten samt en liten bekännarkväll på rödäng. Och nyss blev jag typ värsta rik från helt ingenstans, eller som de säger, genom att "ha varit duktig". Asså va!?!?!? Vars kom det ifrån liksom? Inte direkt lite pengar.. men jag tackade och tog emot och lovade att fortsätta med vad jag har gjort, vad nu det var... xD  Nu ska jag ta mig till sängen för att sedan måsta vakna i tid och gå iväg och jobba(mer pengar, yeey) heeeela dagen. Men jag astaggar faktiskt! :) Natti natti natti...


I've got you're runaway smile

Mozart är söt och ligger just nu och halvsover i en solruta på golvet, det ser rätt skönt ut och jag skulle gärna dela rutan med honom om den inte vore så liten. Imorse tog jag en liten sovmorgon, såg på Sjunde Himlen för första gången på eviiigheter, sprang på rödberget, åt sommarlunch utomhus, solade, läste, blev jagad av en vild humla och skällde på Mozart som skällde på allt möjligt. Galna hund. Det var iallfall en skön dag och jag älskar att vara "Sommer og skolefri". Ikväll blire fredagsmiddag i huset ett kvarter bort där vi också ska jobba hela morgondagen och sen träffas Syjuntan för en kväll tillsammans.

Svart natt, katt natt, tusan till natt

Man ska verkligen inte klaga såhär tidigt efter bara en dags ledighet, så trots att jag egentligen skulle vilja så tänker jag därför låta bli. Jag trodde min kväll var slut där vid 22-tiden men så överraskar Angelica på sms och vips 30min senare så sitter både hon och Jennie på min säng och äter chips. Vi hade 3 trevliga timmar och de fick tvinga sig själva att fara hem innan vi alla hann falla in i sömn. Men det var fint och imorgon taggar jag lång sovmorgon och fredagsmiddag. :) Gååådnajjt bitjes


The beef, the beef, the beef is on fire"

Gårdagskvällen då. Vi började 18.00 då grillen var tänd och vi började grilla våra fina små köttbitar, vi ägde fett och kom på 2 stekarsånger "The beef, the beef, the beef is on fire" och "Stek with me, the beef is on fire"... mkt fint, dom sjöng vi tills vi grillat färdigt och riktigt gott blev det. Sen satt vi vid bordet och ba myste typ resten av kvällen, körde "Jag har aldrig", skrattade, körde ännu mer "jag har aldrig" och skrattade ännu mer, vi fick veta det goda resultatet i fotbollen och tjoade högt, drog en omgång kubb, gick till Kvantum, skvallrade, pumpade musik och folk sprang på toa heela tiden. King tolvslaget kom Samuel och Johannes förbi och spelade 3 omgångar kubb med några av oss medans resten låg däckade på soffan och typ sov. Kvällen var mysig ovh blev alldeles lagomt sen dock med lite för mtk myggbett, men det vare värt :) Nu ska vi fortsätta  leva sommarlovets första dag med Harry Potter xD.

Stekarna i regnet jao, "The beef, the beef, the beef is on fire"


SKÅL




Godmorgon

Först sommarlovsdagen då och vädert bjuder på moln/regn. Party. Jag har just tagit mig upp ur sängen och det känns ungefär som en såndär äcklig söndag fast av det snälla slaget. Men idag är det bara torsdag och vi kan göra whatever we waaaant. Jag gillar att upprepa det, det låter så fina. "Vi får göra vad vi vill när vi vill för det är sommarlov" Party party. Jag ska dra med ner till stan med Nanny och sen får vi se vart dagen tar oss =). Igårkväll hade vi jättetrevligt på Amandas altan och myste?, mös? hela kvällen med filtar, chips, popcorn, musik, kubb osv, drar den historien lite bättre när jag kommer tbx och har lite tid.... Nu ska jag minsann borsta tänderna i 5 min!! JAG ÄR HES, yeeeey =D

You're voice was the soundtrack of my summer


Okejdå, vädret tog sig och har blivit bättre, man kan faktiskt gå barbent utan att frysa :). Jaha ja, så var den första skolavslutningen på draggen avklarad, bara 2 kvar varav ena är studenten. Det var mysigt och fint med uppträdanden i idrottsalarna men det var ändå studenterna som gjorde avslutningen till något extra med deras skrikande, tjoande, tutande och sjungande. Det gjorde inte alls ont att höra dem skrika "2 år kvar, 2 år kvar" eller "Alla som inte dansar är ettor och tvår" utan tvärt om, jag fick rysningar av hur härligt det verkade och är nu galet taggad  på att få gå de här 2 resterande åren och sedan få stå där i en studentmössa med hela LD3AD och skrika ut min lycka så högt att rösten försvinner. Jag vill, jag vill, jag längtaaar!!! Och GRATTIS MEGHA, bra gjort!!! =D Efter avslutningen bar det av till stan där vi picknickade i SFparken och tittade på studenflaken som körde förbi. Snart blir det studentfika hos megha och ikväll taggar vi till med avslutningspartajj hos tå'n :). Jah sörjer typ inget detta år vilket jag annars alltid gör, men nej, den här gången ser jag bara fram emot framtiden och allt som komma skall. Nu: SOMMARLOV!!

   

I år igen

 

Fan ta vädret. Vem som än bestämmer att det alltid ska vara molnigt när de kommunala skolorna får skolavslutning kan gå vilse i skogen, Högst högst onödigt. Tur att jag har en svart klänning, då passar det in lite grann iallafall. Kyrkpartyt igårkvälls var iaf kul och mitt hår luktar nu rök av olika slag och jag har fått en massa mybett (även på ställen där ingen ska få myggbett), men det smälter väl också in en grå dag som denna. Ajja, nu  hade jag tänkt att fara på skolavslutning och få sommrlov, Ha en bra morgon :)


plattångar och pastasallad




Fin dag, jag älskar att vara ledig från läxa och kunna göra vad man vill när man vill, det är ungefär som att gå i pension fast man är ung och kan välja att hoppa omkring hur länge som helst utan att musklerna och skelettet klappar ihop och man hamnar på sjukhus. DRICK MJÖLK UNGDOMAR! Fast mjölk är så äckligt på sommaren, äckligare än vanligt alltså, och då äre rätt illa, men jag dricker det som medicin osså poff, så kan jag hoppa från stenar utan att dö.

Nu är mitt hår platt igen, vi åt pastasallad även till middag, Nanny är hemma och allt är ungefär som vanligt,. Bara det att vi får sommarlov imorgon vilket känns rätt missanpassat men logiskt sätt så ska det nog vara såhär, så det är väl bara att acceptera och gå vidare. Mooving foorward, tar sommaren som den kommer och tjänar pengar. Bra plan. Och nu ska jag cykla ner till kyrkudden och parta med waldrofbarnen,yeeey... precis allt är som vanligt xP


Och flera tusen mil kan jag gå idag

För prick ett år sedan regnade det och bowling med 9D stod på schemat och idag, ett år senare är det en finfin solig dag och det var brännboll med LD1AD som gällde. Halva klassen var duktiga nog att pallra sig till allra sista dagen för att slå några slag, springa, skrika, kasta, käka pastasallad och steka. Det var trevligt och en fin liten klassavslutning innan den riktiga imorgon klockan 8.20 i idrottssalarna. Nu är jag hemma och väntar på Plumsis som ska komma hit och steka med mig och Mozart ute på gården. askalas. Nu äre svennebanan på Mtw... roooocka lööööös. eller?

Kvällsmys


Om en halvtimme bär det av mot konstgräsplanen jag och Amanda ska spela kvällsfotboll i 2 timmar tills den lilla flickan äntligen blir 17 stora år. Jag blir den första som grattar. Yeeey. Tänk om ett år kan vi gå ut och fira henne på krogen och dansa lös hela kvällen. Asparty. Det lär bli sjukt kallt så långkallsonger och massa lager tröjor åker på, vi får se hur bra vi kommer röra oss xD.

Hit them right between the eyes

När man är så uttråkad att det inte finns och verkligen inte har något alls att se fram emot så så det så underart att komma på att man snart ska få mat. Jag lovar, man blir typ asglad och det gör ens dag, Ungefär. Om ni aldrig känt den känslan så borde ni börja söka efter den. Mat in my heart.

Terminens sista "vanliga" dag är avklarad och var väldigt givande som vanligt. Jag väntade 50min för att  ljuga för spanskaläraren, få mitt betyg och sen cykla jag hem, Sen satte jag mig med Mozart, datorn och gitarren ute på altanen och njöt av solen tills det blev askallt, då gick vi in och dansade lös till våran låt "All summer long" precis som vi gjorde förra sommaren. Det är det som hunden och jag gör bäst ;) Och ikväll ska jag och Amanda testa något nytt och spela fotboll till 00.00, Det lär nog blir party så det räcker och blir över, xD Adjö mina vänner, ha en bra dag och ät inte för mkt kex!


And I'm just mad at Sunday, here we go Monday

Haha påhittad text där från fyran ungefär. Men låten var bra minns jag.

Dagarna går rätt segt när man inte har något att hinna med, ändå lyckas jag på något sätt tralla bort tiden så att jag varken hinner måla naglarna, dammsuga eller städa skrivbordet som jag ändå hade planerat in att göra lite snabbt sådär. Fast egentligen så spelar det ingen roll eftersom jag har ca 10 veckor på mig. Tänk så ljuvligt. 10 långa veckor och inte en endaste liten läxa. Det är därför man går i skolan... för loven. Sista "riktiga" skoldagen imorgon då!! Men det är ändå något som känns fel.... men det ska vi inte gå in på. NANNY ÄR TBX!! yeeey. Känns som det gott en månad, är nog lite beroende av flickan (a). Nu ska jag natta mig själv.

"Svenskarna måste lära sig att få upp den"

Ungefär så löd vårat snack under den kassa Sverigematchen som vi inte ska prata om. Men vi hade trevligt och roligt trots förlusten  och snackade på ungefär hela tiden i flera timmar. Myspys. Och jag tror att jag har insett att vi är helt fria från skolarbete utan att ha den där känslan "Jag kan inte göra det här, känns som att jag har massa läxa som jag borde göra". Istället kan jag till 100% njuta av friheten och ta väl vara på tiden. Okej visst klockan är tolv och jag sitter i morgonrock, men jag förtjänade faktiskt en sovmorgon, att vandra och klättra i skogen tar ju riktigt hårt på en. Men snart åker träningskläderna på och sen bär det av ut i naturen och efter det lär jag dra några "ta-hand-om-mig-själv" timmar. Mina vänner, känn friheten!

Skogsmullar är vi allihopa

 
Haha vi hade det asparty mitt ute i ingenstans bland massa massa träd, höga stenar och djupa stup. Hade jag varit där själv hade jag  gått vilse på en sekund, men som tur var så gick både mamma,pappa, Emy, moster,morbror och kusin vid min sida och visade vägen. Emy och jag hade nog mest kul och tog en massa nördiga skogsmullebilder, ni får bara se några eftersom endel är lite privata och kan ge folk mardrömmar.

                     

  

TAGGGGA SVERIGEEMATCH IKVÄLL!
"JA, JAG VILL LEVA JAG VILL DÖ I NORDEN"
HEJJA HEJJA HEJJA!

Grattis Sverige

Idag grattar vi vårtat fina avlånga land. Nationaldagen 2009 är här! Och vet ni hur jag ska fira den? Jo genom att gå i skogen med min familj och halva släkten som en sen födelsedagspresent till min morbror. Haha kul, ska verkligen bli helparty...naat. Nä men vädret är iaf lite bättre och varmare än igår men jag tror ändå att långkallsongerna och halsduk åker på efterom vi lär vara ute några timmar, ska också ta med mig musik ifall det blir tråkigt så jag kan pigga upp stämningen lite.

Nattliga proemnader borde man gå oftare. Riktigt skönt ju. Och när jag kom hem där vid 02.00 så möttes jag av 4 fulla vuxna vilket kan vara det töntigaste som finns. Fast männen är såklart värst, i det här fallet Pappa och Miles. "Ulla, jag ska väsksa klockan noolsex tretti". haha, men det är iaf underhållning på rätt hög nivå.

Ikväll firar vi sverige ännu ett snäpp då vi ska hejja fram vårat kära landslag till vinst mot Danmark. Men nu mina kära vänner ska jag dra på mig kläder och om 30min bär det av mot skogen, taaaaaagggga!!!

Sweet

 
  

Blev det fest? Nej. Inte ens nära. Vi for hem till mig, körde iväg de vuxna och laddade upp med popcorn, trocadero och sällskapsspel. Asparty. Haha nä men det dög gott och väl och skrattat har vi minsann gjort så det räcker. Snart laddar vi upp för en riktigt parykväll med mkt folk och go musik... hoppas jag.  Nu är jag ensam hemma och ska fira det genom att gå en nattlig promenad med Rikard the maaan. Godnatt :)

Hej tönt

Vilket område behöver förnyas hos dig?

Väduren: Ditt boende och din karriärriktning.
Oxen: Kommunikationen med din omvärld.
Tvillingarna: Ekonomin och självkänslan.
Kräftan: Din personlighet.
Lejonet: En dålig vana.
Jungfrun: Samarbetet med kollegor.
Vågen: Något i karriären.
Skorpionen: Studier och vidareutbildning.
Skytten: Resurser du delar med andra.
Stenbocken: En nära relation. (PARTEYY!!!)
Vattumannen: Dina arbetsuppgifter.
Fiskarna: En kärleksrelation.

 (snodde från nån blogg som snodde den fån Glamour där jag aldrig hänger.)

"Hej jag heter Anna och jag behöver förnya en nära relation." Det låter inte alltför dumt tycker jag. Men den här däremot.. "Hej jag heter Anna och jag får e-postmeddelanden från Blip.se där det står att jag ska fira nationaldagen med dom." .. låter bara helt KOKO och får mig framstå som den nörd jag en gång var. Eller för mig vare Hogwarts & Kamrat som gällde... Blip var endast 2 månader förra året.. FAKTISKT. Nu är jag ingen tönt... säger vi som.

Hur som helst så är vi FRIA nu. ULS arbetet är inskickat och klart, så no more läxor på 11 veckor, det kallas party!!! Och ikväll blire fest... eller blire? Kanske. Vi får se vars det leder. Angelica och jag går iaf hand i hand genom denna fredagskväll, resten bangade. Kommer ni ihåg den där hemska middagen jag upplevde ensam med mamma,pappa och deras 2 gäster, då dom stirrade ut mig totalt i 10 min så jag trodde jag skulle dö? Inom 2 timmar så väntar en sådan middag igen eftersom Emy prickade in tiden och rymde hemifrån precis i tid men jag som är kär i mitt hatade rum är ensam kvar och får sitta där som ensamt barn,... igen. Hoppas på att inte bli utstirrad!! Annars så är jag och min vän Amanda Stael bäst & sjukast i världen...sånt är kul. Pussbajs :)

Det är ju helt...

Jennie sörjer över regnet.

Hej. Vi sitter i aulahallen och pluggar. Det är fredag. Det regnar. Vi ska ha idrott utomhus. Taggat? Nej. Kanske bio idag. Eller nåt annat. Återstår att se. Spanskafilmen är slut. den är konstig. Angelica fick bra på spanskan. Hon äger. Jag dög. Vi går i olika spanskaklasser.... har inget medsaken att göra. Nej nu går jag över konstighetsgränsen. Inte bra. Nu ska vi ut. Hejdå.

Barnvisor


Jag satt och lyssnade på olika barnvisor medan jag skrev ULS tidigare ikväll och jaa, det finns många partymeningar i de söta små 1 minuterslåtarna. Här är 2 exempel.

"Jag fyller dina brallor med råttor & möss"

"Man föds till männska, fisk eller banan"
(den är bäst tkr jag)

Haha ja, söta visor det där...och man får ju flashbacks från "Hemliga leken" och massa sånt. Fint fint.
Idag ställde jag mig upp, sen ba tappa jag balansen och fick ta 2 steg bakåt för att inte ramla. Är det ett tecken tro? Kommer jag få en stroke och dö... eller innebär det att min sommar kommer suga bajs!? ... det återstår att se. Vet ni försten hur galet mkt kex jag har ätit idag!?!? NEJ det vet ni inte...och det vill ni inte heller. Jag måste tagga ner lite grann innan sommaren... eller ganska mkt. illa Anna. illa.

"När man är liten och trött
Behöver man nå'n
Som stoppar om en och kramas lite grann
För ibland är man rädd
Det känns ensamt och då
Är det skönt att få hålla nå'n i hand"

LÄS VERSEN! Den är söt och sann... och jag ska bara nämna att jag är liten och trött.. säger det er något!? Nu ska lilla trötta Anna snart gå och sova och då vill hon drömma om en mening ur Lilo och Stich som lyder sååhäär: "I surf to the sunset" För det låter sådär jätteduperduperhärligt och det är min dröm. Faktiskt. Nä nu nös jag...ett tecken på att jag borde gå härifrån.... typ :P Adiós Amigos, imorgon kanske jag har min sista språklektion everrrr, men bara kanske, om läraren än snäll.

Oj,jag blåste bort

Haha värsta myspysar-party-blåsvädret det är ute ju!! Man borde sätta upp ett tält i trädgården och ligga där inne med en sovsäck, en film och massa chips, dock inte själv, en mysig människa skulle såklart vara med =).



Högst ovärd skoldag... vi såg 2 olika filmer de 2 första timmarna, sen gjorde vi en utvärdering på 1sek och sen slutade vi. Väldigt givande timmar måste jag erkänna... Ajja vi stack iaf på stan sen och hängde på Ica gourmet i 2h samtidigt som vi käkade kex, snackade tjejsnack och spanade på killar. Trevligt trevligt. Och efter en cykeltur i busvädret så sitter jag nu här platsad framför datorn och ska skriva ULS så fingrarna svider... eller iaf tills Sex and the City börjar, då blire paus. Passa på att rensa era själar idag och gör sånt ni inte brukar... det ska iallfall jag, och vem vill inte vara som mig!!??

Ska vi leka Lost?


Lost verkar bli en verklighet. Ett plan, en krash mitt i vattnet långt bortom radarn där ingen ser en,världen är förskräckt och kan inte fatta att det är sant. Men i verkligeheten så sitter de där jävlarna nu på en ö nångonstans långt bortom den där  Bermudatriangeln., eller varför inte mitt i den där det säkert finns en ö som hoppar i tiden och innehåller massa människor som har bott där hela livet och de tvingas leva på frukter och vildsvin tills de tillslut hittar en underjordisk lucka där det bor en man som har ett förråd där det finns tonvis med mat och.... haha nä okej, den serien har spårat totalt, men ändå att det är precis samma sak som händer nu med planet från brasilien. Scary. På riktigt. Det här är serious shit dude, inget jävla Lost med hoppande öar i tiden och massa "the others", nä...this is the real deal. Och jag blir rädd för den där bermudatriangeln.... ska aldrig åka över där. Punkt slut.

Jag fick mig en trevlig timme med farfar idag då jag intervjuade honom för ULS:en och jaa... han är väldigt söt och väldigt klok den gubben. Vi snackade en halvtimme om hus och om den här kraschen + triangeln och om tillsattsämnen i drickor osv, mkt trevligt. Sötfarfar min.

En grå dag

En grå dag med moln och regn, och att gråa dagar aldrig skyndar på är vi ju redan medvetna om. Och denna onsdag var drygare och längre än vanligt tack vare massa hål då vi inte hade nåt att göra utom att ligga på varandra på bänkar i korridoren och typ sjunga... eller Marica sjöng och vi lyssnade =). Men efter många långa timmar så tog dagen äntligen slut, jag fick nytt tangentbord och det flyter på alldeles jättetoppen. Så nu ska jag sätta mig framför Madagaskar 2 som jag endast hann börja på igår, lyssna på regnet utanför och njuta av att vara ensam hemma. partyy. Shit vad Tyra ger bort saker till publiken, vi borde fara dit och typ få ett nytt liv :P

Och du letar efter gråa dagars själ att skynda på.

Stycket i mitt hjärta

Okej, Nanny har från och med nu övertagit titetln som mitt lilla svampdjur eftersom amanda inte ville ha det. Men det suger att hon fortfarande är bortom landets gränser och kammar ryssar, hon ska ju vara bara ett kvarter bort och göra spontana saker med mig och Emy....som också är borta för den delen.... dock bara på andra sidan stan, men ändå. Här sitter jag alldeles ensam och äter en fairtrade banan till frukost och ska snart till skolan. Kul? Nej! Jag har inte ens kletat ansiktet och det är 10min kvar till avgång. Damn. Ajja, jag drömde iaf att jag skulle till turkiet med Nannys familj + Emy... det var askul och sjukt snygga hotell, synd att det bara var en dröm. Men vi 3 taggar iaf Skottland nästa sommar om vi kan gulla lite mer med Chris och spara pengar vilket inte borde vara så svårt..då är vi ju 18 också...så det så. Taggabagga!!! Hupp hupp.. nu ska jag ge mig av och idag ser jag ut som angelica...om det säger er något. Vi är tvillingar.

Är du ett svampdjur?

Det avgör du själv, men Amanda är iaf mitt lilla svampdjur (gulligt naamn!!) och ja... det är positivt :* .

Jag såg en tönt när jag cyklade hem idag, eller han blev tönt i mina ögon eftersom jag dömer efter att ha sett en enda sak och just den saken var töntig. Tönten gick med en hand på barnvagnen och lät den andra svinga fritt på andra sidan! Varför? vad är värdet med det liksom? Vem i hela världen gör så? haha jo, tönten såklart. Snackar man i mobil eller håller nåt i ena handen är det fullt normalt, men går man bara där med glasögon och lite öppen mun och låter vänsterarmen leka sitt eget liv på sidan av så ja... då kallas man tönt av mig. Haha, jag har inget liv och inget att göra så därför klagar jag på andra...

Jag har ont i vristen... har nog varit för aktiv, kanske borde tröstäta lite, nån som har smörgåstårta? Blev sjukt sugen. Haha nä okej, överaktiv har jag absolut inte varit, kanske bara lite för....vild!? (A)

Jag gillar iaf mitt nya besöksrekord som ni slog idag, det var fint... hoppas det håller sig... vi låtsas som att apberget inte alls har med saken att göra utan att alla hittade hit av sig själva, det känns bättre då. :)

Ajja nu har jag varit och lånat Madagaskar 2 av Johannes och låter den sjukt roliga filmen rädda min sjukt tråkiga kväll. Pussbajjs.

Årsdag

Idag är det prick 1 år sedan hela 9D drog sig iväg med bilkaravan mot Bettnässand där vi bodde på stranden i sammanlagt 2 dagar, sov underbar himmel, käkade godis för 4000kr, spelade volleyboll, badade i havet, stekte och bara allmänt myste. Det var då livet lekte rätt och slätt, tror inte att jag hade ett enda problem.Så för ett år sedan vid den här tiden hade vi satt upp tältet som vi aldrig använde och lagade just nu Pytt i panna uppe i lägerhuset. Underbara tider.

   

Och ett helt år senare så sitter jag nu här i min säng med rosa påslakan efter en lång dag som inte är slut än. I skolan sockerbombade vi oss själva med gofika, låg på bänkar, såg en halv film, spelade brännboll och var knäpptysta i 60minuter. Och trots att ögonen sved efter sista lektionen så tog jag mig ut på en joggingrunda för att sedan belöna mig med ballerina choko och Sex and the city. Dagen dög helt klart men som den "minneslevare" (lever på minnen) jag är så skulle ändå ge rätt mkt för att få återuppleva 2-4 juni 2008 en gång till.

Livsmål och bla bla bla

Nä, nu är jag fett less på att sitta här och försöka göra ULS eftersom det knappt går någonvart och för att jag sitter och trycker upp massa sommarbilder och får världens minnestrippar från förra året. Men idag är det faktiskt sommar. 1 juni = riktig sommar. Igår var det vår, idag sommar. Från och med idag ska vi leva livet..... är det tänkt. Men jag vetefan hur bra det kommer gå eftersom jag ligger på minus nu. Jag såg iaf allra första avsnittet av The Hills idag på mtw och kom på att jag har saknat serien, förra sommaren blev jag nörd och sen dess har jag sett alla avsnitt som gått på tv typ 10000ggr, men nu var det ett tag sen faktiskt. Fast jag ska inte bli nörd igen, det lovar jag, men lite förblir jag nog alltid (A).

Och så har jag kommit på att jag gillar att vara en "medelsvensson" Det duger alldeles jättelagomt utmärkt, även fast mitt liv gärna kunde vara mkt mer spänande så har jag inget att klaga på (fast vi skulle kunna byta golv&tapeter i köket) utan bara vara glad för att jag inte är nån jävla spoild brat eller nån fattiglapp som måste gräva i soptunnorna. Så det såååå. "Medelsvensson är vi allihopa, allihopaa, allihopaa du meee och jag meee..."

Jag vill ha sommarlov... men jag vill ha nåt att se fram emot, eller iaf nån random att snacka med. Ungefär som en nattpratarkompis. Det var fint. Borde hända igen. Samma eller ny spelar ingen roll, bara den är social. Osså vill jag spela fotboll på en konstgräsplan med massa människor. Det ska jag drömma om inatt. OJ, långt inlägg...skulle kunna fortsätta i typ evigheter men jag ska skona er... tar resten imorgon ;), gonatt burnos

För stora och små

Människor som är i vägen är bara i vägen. Dom borde ha lite vett och gå på sidan eller typ svänga när dom ser att man kommer mot dom... "Hallååå Kungen på den röda racer cykeln is coming trough,,...moooove!" Ungefär så borde det vara, enligt mig. Haha nä men på riktigt... dom borde använda hjärnan lite mer.

Skoldagen kändes lång, fast den var kort, jag var sjukt trött efter en kass natt med ett kokande rum och därför inte så pratglad. Men eftersom solen letade sig fram mot eftermiddagen och graderna steg till 19 så tog jag på mej den gula bikinin och la mig på gräset. Och fan ta alla flygfän som sätter sig på en en heela tiden, sjukt irriterande. Jag hade även en fin liten workout där ute för mig själv med hopprepp, utfall runt huset och styltor. Haha, det blev iaf dagens träning eftersom det är sol och jag vägrar fara ut och springa... men jag tycker det duger alldeles utmärkt. Nu ska jag titta på Sex and the city....adjöö.

Nytt tangentbord införskaffas

Jajjemen,jag var nyss hos de trötta datateknikerna och han lyfte upp hela grejen och tog mitt nummer... jag kammmmar (utan tårar). Kommer få ett nytt tangentbord inom några dagar.... jag längtar. Och nu är vi inne på vår allra sista hela vecka innan sommarlovet... förstår ni att om prick 2 veckor har jag just jobbat mina första 45 minuter på hemgården och vet om jag gillar det eller inte. Coolt. Jag är sugen på firmafest hos Lindehells... haha eller konfirmationsfest hemma på våran gård...inget av det lär gå i uppfyllelse :P

RSS 2.0