mucho gusto

Det är ju som bra att jag glömmer mitt block där alla mina spanska antecknigar står på skolan såhär 2 dagar innan provet, när jag egentligen skulle behöva plugga som mest eftersom jag knappt fick någonting alls gjort igår. Men men, jag får nöja mig med glosorna jag har på datorn..det är ju rätt många och lär behövas tid till att plugga in. Fast det är inte länge kavar tills jag ska till nanny och duscha...det suget fett mkt att inte äga någon egen! Tisdagen rullade på alldeles lagomt...Pikke var värsta jätteelak och läste mitt "aggressiva" gårdagsinlägg högt inne i klassrummet...sen  gjorde han sådär satt det lät ännu mer jävla töntigt än vad det redan är!=/ Idrotten bestod av en joggingrunda på 4km...man ska nog inte springa när man är förkyld. de va inte så smart...

ajja, tillbaka till spanskan.

Jag vill slåss, passa dej!

Jag är arg, sur, less och förbskat trött. Läxa suger och jag suger på läxa. sug sug, våran damsugare suger. Jag vill slåss och slå sönder saker. Jag övervägde pepparkakor men dom är för klena och dessutom är det höst.
Jag vill åka bort. Vi far till fjällen! Sen vill jag springa in i en fet stor svart kudde som skulle sitta mitt på en vägg ute på gatan.
KLOCKAN ÄR 20.30 OCH JAG HAR FANIMEJ INTE LYCKATS MED NÅGONTING ALLS!


"Nej. Det är våran kväll."

Arrå helgen tog sig alldeles lagomt bra. Fredagskvällen blev en teknisk sett väldigt tekniskt nördig, ha-ha, vad kul jag kan vara lördagskvällen däremot spenderades utomhus i flera timmar vilket tillslut blev väldigt kallt men kul hade vi. Den startade lite halvt hemma hos Jonas där folk laddade upp för att sedan dra ut på stan där vi gick omkring i flera timmar, vad vi gjorde vet jag inte riktigt men huvudsaken är ju att vi hade kul. Sen for jag och Amanda vidare till Alma och Jennelie som nästan lurades oss till att fara hem igen men icke, vi fick komma in och stannade 1½h och bah myste. Och dagens söndag tog sig den också, pappa fick sig en kalasfrukost vid 11.30 tiden och sen gick resten av dagen åt tilll plugg, One Tree Hill och tååårta. Det är så bra att jag käkar upp mig nu innan tisdag då vi ska ha kondotionstest, det kommer gå såå mkt bättre då! Och jag, nanny och emy är ju som vi är..efter tårtkalaset stack vi ända till Kvantum för att inhandla pluttelite gerjer för bara några pengar...sen for vi till lägenheten och såg nån svnsk film som faktiskt var lite bra...men svenska låter så otroligt nördigt näre är film..och särskilt nät man har engelsk undertext. Men vi hade trevligt.
Nu är klockan alldeles för mkt och jag är inte ett dugg klar. Så tagga en trött måndag.

Mina vänner.... Det är helg!

Hör ni det, det är fredagskväll....alltså helg! Fett Nice jao! Fast jag gjorde inte mkt av min kväll alltså, tänkte bara ta en lugn hemmakväll och försöka vila bort denna förkylning...och lugn blev den. Fast jag hann faktiskt göra lite matte och städa dammsuga/skura mitt golv helt rent från hundkiss, så nu slipper jag göra det på söndag, toppen. Dagen kändes extremt lång, Anna var tött och hungrig och allt var precis som vanligt. Men det är ju inte alls något fel på det, bara det att min förkylning gärna kunde försvinna, fast den tar sig..sakta och säkert. Må den vara borta tills på måndag!












Det här mina vänner, det är Amadeus.


Ajja, hela kvällen har jag suttit här framför 3 tekniska manicker och med vilja strålat mig själv. Det har varit rätt tufft att kontrollera allting, stava rätt och skriva till rätt person samtidigt som jag skulle försöka hänga med i filmen på tv. Men jag lyckades faktiskt...iallafall rätt bra...tror jag. Men nu svider mina ögon som dårar, snart kanske rom ramlar ut och det vill inte jag...så nu ska jag sova, precis så sa jag för 1h timme sen och det gick inte så bra. Men denna gång tror jag faktiskt att jag kommer lyda mej själv riktigt bra....sen ska jag sova 12 hälriga timmar. =D

cause you had a bad day

Dålig dag? Jo så kan man nog säga.
varför?
Jo jag jag har blivit asbajsförskyld igen ((drog en till såndär nysning under en redovisning,  om ni ville veta!)),
Och ostreopaten typ räddade min framtid men förstörde min dag. Jag gick på några mystiska symptom hela dagen som gjorde att jag blev sjukt trött, yr i huvudet och allades jätteGroggy. På matten satt jag typ och stirrade på Niklas bok och fick väldigt mkt gjort. Resten av dagen sög den också, fast vi hade ju en fin liten höjdpunkt när "hela" klassen sjöng Greas 'summer lovin'" på engelskan, det var så fint så. Och min värdelösa dag skulle inte komma till att ta sut bara för att jag kom hem från skolan utan jag hade såkart en massa läxa att göra och sen tog jag dessutom på mej jobbet att vara hundvakt åt lille prutten Amadeus som kissar vart han vill när han vill. Jag hade honom instängs på mitt rum i 15 min för att rädda de andra och han hann kissa 2gg och sedan gå i det för att kunna vandra vidare och göra små kissavtryck på mitt golv. Äckkkkligt!

ajja, nu ska jag ta göra mej klar, räkna får och sedan sova.

"glöm inte bort att du är värdelös"

Jag villl inte ha röd text på mina rubriker. Det är ju skitfult! vad tänkte jag med?

Dagens orienteringsdag i den gigantiska E20 var faktiskt alldeles trevlig. Jag hade typ kul, t.om när jag sprang ner mej i nån stor gigantisk träskpöl trots att Krille stod och ropade "det är blött där, det är blött där"... men jag liksom kopplade in och i nästa sekund var på halvt på knä nere i pölen. kul kul. Efter 2h i skogen slutade vi och det bar hemåt (Julia visade mej vägen (a)) mot byggubbarna som både väsnas och skärpar ner, men det ingår ju som i deras jobb, så jag låter dom hålla på... sen bar det av till Lindehells place där jag fick låna duschen vilket var väldigt skönt men jag kommer sakna vårat badkar, eller jag saknar det redan! Resten av dagen flöt på och jag är förkyld igen...håååå...varför? Så fett onödigt...bara för att typ just fått till ett fint liten mönster i min träning, så kommer såklart en ny förkylning och stör. BLÄ!

aja, annars så är jag den mest värdelösa personen av alla på att plugga. Redovisningarna lär gå åt pipsvängen och om jag snart inte börjar plugga på spanskan så kommer den göra precis sammas sak. Så skärpning! Fast allt är egentligen bara denna dumma dators fel...fast sen har jag ju en hjärna också så den har ju som sin del i probmlemet också men aja, PLUGGA anna PLUGGA!

varför blir mina inlägg alltid så långa?...det är nog hjärnans fel nu också.
-Fan ta hjärnan!

party party!



Idag var en partyparty dag, iallfall för våran klass.
Vi började dagen med att få gofika av våran mentor, sen fortsatte vi med bajsengelska som inte gick lika bra och sen vandrade vi vidare med matte som funkade..men inget mer! Lunchen gick inte hella så bra, jag tappade min banan på golvet och råkade spotta ut en makaron så den flög. Nk-B rullade på och aldrig i mitt liv att jag tänker käka Anabola steorider! bara om ni ville veta...Efter det hade vi 20min idrottsteori och sen bah Klassfoto!! Och vi hade sattsat..faktiskt, vi hade party så det räckte och blev över med en massa partyhattar och serpentiner, ja ni ser ju. Så jag tror väl det blev rätt lyckat...såg inte så mkt på skärmen men vi håller tummarna och hoppas på det bästa.Nu måste jag ta och skärpa mej...imorgon måste jag stenhårdplugga eftersom de senaste 2 kvällarna har jag knappt gjort ett skit, jag ersätter läxan med Nannypromenader, dom är mkt trevligare...men att gå förbi en fotbollsplan fullt med skrikande fotbollspojkar var inge smart xP Ajja, nu har det blivit dags att göra kväll osså taggar vi orientering imorgon...

Död mig lite

Just nu vill jag inte vara vaken, men inte vill jag dö, bara lite... att sova skulla nog vara det allra bästa. Idag har jag absolut inte gjort någon nytta alls, dagen började utan vatten och hade istället ersatts av en massa byggubbar i huset som kom och ringde på klockan 07.00, stackars satar! Sen rullade skoladagen på precis som vanligt, Kristoffer gick in i en dörr, eller dörren gick in i honom vilket såg väldigt kul ut...och sista lektionen skulle jag ta och stava mitt efternamn på spanska...istället började jag rabbla upp slutet av alfabetet, sen kunde jag inte sluta skratta, Hejja! Det var då min trötthet startade och än har den absolut inte slutat, plus att den har gett mej en nedrans huvudvärk som inte tycks lägga ner. Så jag ska ta och läsa igenom mina 2 redovisningar sen ska jag tasjutton ta och sova i flera timmar!!

Thi is the rhythm of the night

Ni skulle hört basen i vårat hus förut idag...gick man en bit bort på vägen
lät det som att vi hade värsta partyt, men tyvärr så var det bara jag
som inte orkade fara ut och springa och istället körde en egen
liten workout här hemma. Det funkade ju riktigt bra, fast man måste få ut alla
ut huset innan man kan köra, så det går liksom inte att planera in. 
Efter denna workout så tog jag, kanske för sista gången, en dusch vi vårat badkar,
sen blev det One three hill och gomiddag. Och masken vi trodde spökade i LD1AD
finns nog inte, vi käkar nog bara för lite...thats it!
ajja, nu ska jag ta och skriva klart labbraporten, tala lite högt inför redovisningen och
sedan titta på Skicka viadre som jag aldrig aldrig har sett utan att börja böla.
Så jag förbereder mig på tårkalas, party party! :)

en äkta höstdag

    

Vi avslutade fredagen med en trevlig litenkväll hemma hos Stealen med Alma och Frida.
Lördagen började jag med att sova riktigt länge precis som jag bestämt mig för...
och det var sköönt. Sen när jag väl kommit upp så hade mamma och pappa
hunnit städa ut ungefär hela undervåningen upp till vinden eftersom byggubbarna
kommer på måndag så tar dom nog resten imorgon. När jag väl upptäckt vårat
utrymda hus så var det dags att upptäcka solen och den blåa himlen utanför fönstret.
En äkta Höstdag!! äntligen ju :) Så jag tog mig en sen liten lunch, sen....så satte jag mig vid datorn, hejja, fast efter det så tog jag mig faktiskt samman och gick en fin liten höstpromenad och krattade sen ihop massa äpplen. Och nu ska jag kila vidare nåt kvarter bort till Pysen, Nanny och Paulina. Bah myskväll! =)
 

Det svider ju..

..både i mina ögon och på mitt lilla sår på tån.
Jag är trött som BLÄ och vill sova...men jag vill ha mina låtar också.
Torsdagen rullade på och sista timmen var rätt plågsam men vi överlevde,
Anton var väl den som var närmast döden skulle jag tro...
Och jag har kommit fram till att Stepmania INTE är min grejj, alldeles för hetsigt.
Imorgon är det fredag, ääntligen säger jag bara...fast jag taggar mest lördagmorgon
då jag ska sova "som ett ollon"... haha nä, inte som ett ollon, det var en Peder... men
jag ska sova ikapp alla timmar jag missat denna vecka vilket lär bli rätt många =D

dagen efter tuppen

Att gå upp innan tuppen gick ju alldeles utmärkt och likaså spinningen,
ombytet och våran frukost i Kafeterian. Svenskan var rätt dryg och jag
taggar inte fortsättningen. Ne.se, det blev våran sida det...men det enda jag får upp
i huvudet när jag tänker på den sidan är Olle "riktiga män väger över 90kg" och Kemi.
På matten så började tröttheten efter de få timmar av sömn jag fått de senaste nätterna
komma ikapp mig så mitt humör tog sog en svängningen, jag har ingen riktig koll på vem
som fick ta del av det fast jag har ett litet minne om att jag fräste åt lärarn. (a)

Nu har jag kommit hem efter det roligaste föräldramöte jag då någonsin varit på,
inte för att jag har varit på så många eftersom det brukar vara föräldrarnas grej
men idag var jag på ett ,och mitt humör hade tagit en ny sväng. Troligast för att jag nu
är övertrött och därför skarattade åt det mesta, men resten av halvklassen A verkade
då vara på samma humör så vi hade väl inte en tyst sekund skulle jag tro, iallafall inte
i aulan. :P Bara kul. Så nu ska jag ta och stänga av denna laddande dator och ta mig
en tidig kväll och sova så länge som till 07.00. yeey


uppe före tuppen

Japp, det är jag det. SMUGG ju.
Jamenar FÖRE TUPPEN, det brukar typ hända en gång per....nej det brukar aldrig hända.
Bara typ nån gång förra året då jag praoade på bageriet, men då blev jag ju "tvingad".
Idag gör jag det av helt fri vilja, trots att jag kunde fått min sovmorgon till 10.00
så valde jag att istället hänga med min vän amanda och hennes mamma och
ta en fint liten morgonpass på en spinningscykel....hjälp!
Och efter det planerar vi att käka en gullig liten frukost i våran kära lilla kafeteria, så det blir nog assbra.
Men det sa bah tjoff osså försvann min sovmorgon, men nu kan man ju alltid skryta efteråt. xP

Igår hade vi ett litet fint tårtkalas för våran "vän" Nick Jonas,
vi mumsade i oss av Fridas goda tårta samtidigt som vi pratade
och sjöng högt...faktiskt så högt att det hörden ända till Lidingö,
det är bra gjort. =) Fast jag tror varken han hörde eller förstod
våran "ja må han leva" sång där på slutet, men han tackar nog ändå.
Vi hade iallafall kul =D


I will follow you into the dark

Måndagen smått sniglade sej fram samtidigt som den gick rätt fort.
Fast sista timmen med spanska var dryg på riktigt och tiden gick sjukt långsamt.
Men tillslut så tog den slut och jag fick köra hem för att byta ut cykeln mot en bil
och en pappa och sedan fara vidare på ärenden till våran kära bank där jag nu äntligen
har fått mitt ID, men snälla nån....aldrig att jag vill visa upp det där för människor, allt såg ju bara helt stört ut, och min underskrift ser ut att vara skriven av någon i tvåan, jag måste träna skrivstil! Sen for vi vidare till stan och nu har jag en miniräknare och gratis sms, Äntligen! satt det är bara att smsa, jag dissar ingen. xP

Just nu sitter jag här och är nästan allmänt otaggad. All min enegri försvann efter joggingrundan som denna gång inte fick några "extra kilometer". Jag orkade inte... håå, man ska inte sova länge på söndagsmorgnar, då kan man aldrig somna på kvällen vilket gör att måndagen blir oerhört jobbig och seg.
Jag vill också fara utomlands! Vi jobbar, sen rymmer vi!!
Jag är på! Vars ska vi?


och jag vill bara åka med

Gårdagskvällen med tjejerna var bara mysig med prat och skratt
och precis som vi brukar vara. Vi busade till det tog flummade framför datakameran.
:] Lördagen flöt på, Mozart hade som vanligt oändligt mkt energi och jag tvärt emot, men jag tog mig faktiskt samman och lekte med honom och efter det var det dags för min lilla joggingrunda och eftersom jag missade torsdagens pg.a av datorn så slog jag till och sprang några extra kilometer vilket jag fick värsta kicken av. Efter det var dagen typ slut och kvällem tog sin början...Jag och Nanny startade den på Konsum, Nudlar is the shit, sen drog vi vidare till Kvantum och köpte godis, det är ju lördag...då får man lyxa. xP Sen bestod våran kväll mest av sockerkickar, garv och gitarr.
Alldeles toppen, och dessa låtar, dessa texter....jag smäller jju av!! GE MIG!

Söndagen vet jag ingenting om ännu, eller jo... kanske lite. Jag vet att det snart redan gått 3h på den och att jag måste plugga några tal matte och städa stenhårt men först ska jag minnsan sova läänge...synd att det är så sjukt kallt här inne, det förstör sovstämningen lite grann... ja, om ni inte redan visste det så existerar faktiskt någonting kallat sovstämning.
=D

Jag ville ju se mina små idoler Mates of Mine igår kvälls...men nej, jag missade dom igen! Nästa gång...då ska jag minnsan komma i tid och se dom, tills dess får jag nöja mig med dessa 5 låtar som jag sitter och lyssnar på kväll ut och dag in... :) Nu ska jag sova och se om det går att få till en lite bättre sovstämmning.... Natti Natti

en vanligt fredag

En fredag..inte alls lika otursfylld som gårdagen.
Jag överlevde spanskan alldeles själv utan Emma,
på Idrotten ägde jag inte direkt ut hela LD1AD på fotboll
som jag sa att jag skulle göra...men jag ägde iallafall Niklas
vilket var mitt mål...så jag är Nöjd. Och jag får väl lägga in ett
löjligt litet tack till Jesper som var så snäll och körde en privatlektion
för mig i fotboll alldeles gratis för nån vecka sen, det verkade ju fungera.. xP
Eftermiddagen tog sig framåt sakta och säkert...jag föll in i dvala vissa minuter men
väcktes efter ett tag och jag tycker så sjukt mkt extremt synd om alla små barn som måste arbeta som prosituerade...tänk dig en liten 6åring som...håå...sorgligt! Och från ochmed ikväll ska jag börja läsa ett svenska lexikon innan jag går och lägger mig för jag måste verkligen plugga vad alla dessa svenska ord egentligen betyder...tror nog jag körde rätt hårt på ordförståelsen :P Och jag blev totalt blixtförälskad i nån liten unge på en bild...den gick tyvärr inte att ladda upp, men håå..jag vill haaa! =)

ajja, nu äre kväll...dags att göra något av den.


En fet Otursdag

11 September, en salgs otursdag och idag så håller jag faktiskt med. För denna dag har varit allt annat än min dag.
Jag har liksom inte lyckats med någonting bra...eller jo några få grejer, men de va inte många. Angelica och jag hade gått runt och och tiggt enkronor eftersom vi var panka och sockersugna sen fick vi en och blev löjligt glada men sen skulle jag ju såklart till att tappa den i diskvattnet inne i köket och vi såg den flytatande förvinna iväg.
Sen har jag lyckats med en hel del andra grejer också men det ska vi inte ens gå in på.
Denna dag på sitt sätt varit väldigt trevlig, hela klassen satt vi skåpen och fetdatanördade...det var fint men jag håller redan på att gå i taket på denna dator...fast jag får väl lära mig. Angelica satt har skrattat sig igenom hela min dag av misslyckanden och erkände t.om att det syntes hur dåligt allting gick för mig.Men tur att nån hade kul iallafall ;P
När jag kom hem gjode jag en fet fikatallrik till min hungriga mage och just när jag skulle sätta mej så tippade jag den åt vänster och tjoffs så låg allt på golvet. Bra jobbat! Sen såg jag faktiskt OTH helt utan problem och jag lyckades att middagen utan att klanta mej. Sen hade jag planerat kvällen rätt bra men allt sket sig tack vare denna elektriska manick.
Så min joggingrunda får jag ta imorgon och spanskaglosona får jag typ ta och plugga in nu....tur att det bara var 6st,
annars hade jag varit rätt körd. Men det var en bra dag på sitt sätt, jag hade ju aldrig en tråkig minut. =)


domedagen



Idag var dagen vi skulle dö...men vi vaknade, och precis som Cajsa sa så levde vi.
Hallelujah!
Så vi började dagen med en skön sovmogon som för min del var iskall.
Vi har ingen värme i huset pg.a av nåt tjaffs som misslyckades och bla bla..
istället har vi 2 vita element som bara slås på när de tycker att de bli för kallt
och sedan slås de av när de uppnåt värmen det är inställt på vilket verkar vara typ..
minusgrader??...och jag har då inte hjärna till att ändra den där inställningen till nåt annat.
Dagen svenska bestod av diktamen och det var helt klart den mest sämsta diktamen jag någonsin haft. Inte för att jag haft så många...men hallå..orden vi skulle stava finns ju typ inte. Så vi satt där och alla småskrattade för sig själv åt hur vi skulle stava allt sjukare ord. Matten dög, jag satt och smådiggade till cajsas partymusik och fattade faktiskt ungefär lite mer än hälften av vad jag gjorde. Toppen ju! Och efter middagen följde jag med Frida och tittade på Otto och hans hiphop och han är fortfarande lika söt ju! :]
Och jag är allmänt sugen på mat...jobbigt...jag längtar till helgen..då ska jag minsann lyxa.
Det bestämmer jag iallafall nu. :)
Så tagga heeelgen

dålig fantasi

okej, nu ska jag försöka skriva detta inlägg på 3min, ni får räkna med många stavfel.

Så nu har vecka 37 börjat, snart är det Jul! :D
Måndagen klarade vi av rätt bra, nollningen dög väl och var faktiskt inte så hemsk, fast att klättra i det där trädet var sjukt läskigt! Kvällen däremot sög satan...jag var allmänt sur hade ont i huvudet och sen tvingades jag plugga matte som jag inte förstod ett skvatt av, så jag gjorde såklart  av mig min aggresivitet (stavningen?) på Pappa och Emy som var snälla och försökte hjälpa mig.Sen gick jag och la mig, jag vaknade och trodde natten var slut så jag hann bli sur...fast sen när jag såg att klockan bara var 02.20 så tackade jag natten fast slutade ändå inte vara sur.
Sen vaknade jag....glad faktiskt och kom alldeles i tid till skolan fast med alldeles för lite kunskap om ULS, så provet som vi gjorde sist av allt gick lite sämst i välrden, men det är bara och skylla mig själv :) .
Annars har ungefär halva LD1AD varit allmänt trötta,hängiga,sura och nere idag, men det tog sig och vi småpeppade väl varandra, käkade socker och körde samarbetsövningar.

3 min haha, ofta jag ens trodde på det själv? ajja...jag klarade det på 7...det är iallafall inte 10.
så det duger. tack och hej, nu ska jag ut och vandra. toppen :)

Vaar är boxen? Däär är boxen!

Igår efter en lagomt lång och dryg fredag så styrde LD1AD ihop till klassfest.
Och precis som väntat så blev den mkt lyckad och jag taggar dessa 3 år.
Vi skrattade, dansade, hoppade och eftersom det droppade in lite annat folk efter någon timme så hann vi t.om skaffa oss några nya vänner. Inte för att jag tror att jag kommer träffa många av dom igen men... Kvällen blev rätt tidig men det gjorde absolut ingetnting, tiden gick på något konstigt sätt rätt sakta även fast vi hade kul varenda minut satt det var bara skönt att få fara hem och sova i tid... inte för att jag sov så mkt utan det har varit en helt värdelös natt för mig, men jag fick iallafall drömma att jag höll i en bebis...det var fint. Oj, nu lät jag lite pervisk..eller pervers eller vare nu heter, men jag lovar, jag är inte det!!
:)

  

Nu äre lördag och dagen har jag spenderat med Nanny på stan som var helt överbefolkad. Galet så mkt människor, och nu ska jag egentligen redan vara i lägenheten men jag är lite efter så det kanske tar ytterligare 15 min, vi får se.


Det var ...

...en hel vecka sen vi var på Nydala....tiden går snabbt!
Sidag har vi haft en helt vanlig torsdag som är lika med värsta dagen på hela veckan.
Det känns bara som att dagen är oändligt lång men på nåt sätt så lyckades den ta slut
och vi fick gå hem. Under denna långa dag hände det inte så mkt.
Niklas har gjort Parfen till en del av dragonskolan vilket jag tycker är högst onödigt xP
Idag fick vi nog iallafall Godkänt på mattelektionen och rektorn drog till med en lite speciell fråga...
" -Så vad gör du på fritiden?
- Jag rider.
-Jaha, på vilket sätt rider du?"

haha arrå, det va sista timmen och alla var helt jättetrötta så visst blev det en hel del skratt. Och jag bedövade mina öron när jag på engelskan fick låna williams ipod och hittade ett nytt band som jag vill ha en massa låtar från, nu har jag ingen aning om vad dom hette men det ska jag ta reda på och sen när det blir sommar så ska jag minsann ta och springa runt på våra smågator och njuta av livet !!!
sån musik var det....

Nu ska jag ta och sova, vakna, överleva en spanska alldeles själv utan Emma, sen
ska jag be andra hjälpa mig att överleva dagen och när det är gjort så är det bara
till att tagga kvällen! =)

3dje september!



Idag äre 3dje September!! Årsdag ju! Fast det vet ni inget om..
men Munkviken osv. För 4 år sedan just nu hade vi ett väldigt gulligt Disco
och Elisa skrämde upp alla killar med blodgodisen. =)

okej okej, dagen igen då. en onsdag. Alldeles sådär lagomt chill.
Dagen börhade med en sovmorgon utan vatten... toan = ut funktion och jag fick
dricka mjölk, men det var ju inte hela världen. Hade man betygsatt dagens lektion
hade Amanda och jag haft ett stort fett IG, men vi hade ju kul...
det är ju huvudsaken...eller inte... men ändå. :] 
Amanda: "Ja, men titta här... 1x2=3"  .. det där var bara ett exempel. ;D
ajja, bättre lycka nästa gång!

Dansen idag var rena träningpasset och jag hade redan träningsvärk från igår och
den har under kvällen blivit värre...tänkt då imorgon!!! Jag kommer bli alldeles jättehandikappad. "/

holy shit, there’s no one out there

Åhh, datorn laggar och allting segar sönder!! Ovärt!
Jag skulle ju sätta mej och göra massa små gulliga spanskaglosor
på glosboken.se...men nej, det fungerade i 2min sen dog det. Fast den sidan fick
mig bara att tänka på Franskan, Kycklingen Kerstin och alla fina språklektioner med Frida!!! Jag saknar juuu!
Mates of Mine kom inte och sjöng för mig igår kvälls men jag somnade rätt snabbt ändå och sov ett bra tag trodde
jag så jag var typ en sekund från att kliva upp när jag saknade men jag kände att något var fel och det visade sig att klockan bara var 03.00, så jag tackade natten och somnade om med en gång. Nu vet ni lite om min natt.

Vi-timmen - vi pratade på och dissade fikaidén.
Engelska - minnesförlust
Matte - William försökte förklara för mej och amanda, men hade inte någon större framgång. "dom har roligt på kvällarna"
Lunch - Vi är ju en klass nu, då får man äta från andras tallrikar.
Naturkunskap - Nu vet jag att vara fet ska vara bra för skelettet.
Idrott - Jag saknar att ha idrott med taggade 9D men det tar sig väl.. sakta och säkert.
ULS - vi fördrev timmen rätt bra och fick sedan sluta efter en lång härlig tisdag.

Jag är klar med ARLen, yeeey. Hejja mig! DET SÖG!
nu ska jag se film, kvällsmysa och sen hade jag tänkt tigga om lite massage. =)

det verkar så lätt

Nu är jag igång igen...varenda dag, får se hur länge det håller. Fast grejen med mina inlägg är att dom alltid blir så långa.Så tilslut äre ingen som orkar läsa..
Skolan är också igång, på riktigt! Och jag har inte förändrats ett dugg!
Satte mig ner efter några lugna timmar för att ge ARL-uppgiften en chans men icke..
en fråga klarade jag, sen blev det för svårt och jag gav upp med en gång. Istället satt jag och uppdaterade alla mina olika dagböcker som jag startat men aldrig fortsatt skriva i. Jag var verkligen nörd när var liten...och inte skrev jag fint heller, stavningen ska vi inte ens komentera och jag var ljugarn'nn så det smällde om det!  Men jag var ju liten. (A) 

Och jag vill ha en massa saker igen, sånt som jag inte få.
Jag vill ha en massa platser, jag vill fara någonstans. Jag vill ha nåt extremt roligt att tagga till. Jag vill ha tillbaka den 11-12/7 2008 !! Och min sista önskan är att Mates Of Mine kommer och sjunger för mig nu när jag ska sova...

RSS 2.0