Äntligen

Före

Efter 
Tack Asse och Marcus för att ni fixa upp allt :) 

Längtar till Paris

Har jag skrivit att vi ska dit? Det ska vi hur som helst, den 29nde Maj för att vara exakt! Lite turistande, lite tennis på French Open, lite god mat och massa romantik intryckt på en liten weekend! 

Helgen

Sällskapsspel, sol och omplantering av växter som vi skjutit upp huur länge som helst!


Nu är det onsdag och jag vill bara att veckan ska ta slut!!!

Okey so this just happend

Jobbade 7.30-16 med vilda barn, var trött, cyklade till gymmet, sprang 7km(!!!) styrketränade ett tag och körde ett StepX-pass med Amanda! Var alltså där i 2 timmar, helt crazy för att vara jag, sen cyklade jag hem också. 

I helgen var vi i Bodbysund och hälsade på morfar med Emy och Adina, det var mysigt❤

Helt sinnessjukt varmt

Idag på rasten satte jag mig ensam i ett hörn och höll på att svettas ihjäl!! Våren är kommen!!!!! 🙌😁 

Påskhelgen var iaf super med Marcusmys, party, slalom, familj, godis och träning❤



Så mkt helg


Förra helgen käkade jag och Marcus Black Rock (ni vet då man steker maten själv på en 440 grader varm sten) på Droskan för att fira vår 2-årsdag i efterskott. Var inte superimponerad av maten då jag mest blev stressad av att sitta och fixa maten själv, men gott var det ju. Sen drog gick vi vidare till teg i snöstorm, festade och dansade på All Star som förövrigt blivit mkt sämre på senare tid. Lördagen spenderade vi med min familj och finaste Adina och i söndags drog vi på oss slalomskidorna för första ggn på 12 år (för min del) och sen hälsade vi på i Åkullsjön. Väldigt mysig helg må jag säga!

Och idag är det skärtorsdag vilket innebär att det har blivit långhelg, yay yay yay!! Arbetsdagen var rätt tuff i början med 3 barn som vägrade att sluta skrika,man blir rätt trött i huvudet då!! Men sen gick det fort och jag fick sluta tidigare. Då vandrade jag in till gymmet i stan, sprang 5km och sen vandrade jag hem! Asså wazzup med den energin? Det är en bra bit från Teg till Ersboba osså 5km på det, Im on fire! Ah sen har jag ju dåliga dagar också, typ igår då jag tänkt träna men erbjöds skjuts hem så det blev soffan istället, haha! Denna påskhelg är iallafall smockfull med planer, har liksom måsta planera in tid då jag bara ska ta det lugnt så man verkligen känner att man är ledig xD. Men jag är taggad, lets bring it Påsken 2015!

RSS 2.0