Det svenska ordet Mysigt

..ungefär som att bada badkar ;)

Det är mysigt att vakna till sommarregn.
Det är mysigt att ta på sig mysiga kläder.
Det är mysigt att genom teckenspråk över gatan kunna bestämma träff med grannen.
Det är mysigt att gå över dit i flipflopps och käka nudlar.
Det är mysigt att tsm sitta nerbäddade i soffan och glo OTH hela dagen.
Det är mysigt att veta att man ska träffa sina andra vänner om bara några timmar.
Det är mysigt att veta att morgondagen kommer bli en bra & spännande dag.
Det är mysigt att mysa..
adjö Juli


Gamla goa tider



Beverly Hills Nostalgi!!! Dylan är snygg och jag minns hur det var att vara liten och inte ha såna där problem som dom har! Fina minnen. Ikväll ska jag ta vara på sommaren..


hard work work


Har tjänat ihop några hundringar under veckan genom att måla balkong och skorsten, släpa ris, rott båt, slagit vass, lasta ved och skura fönster! helt klart värt det, jag har även för första gången detta år badat i svenskt vatten! :D Bodbysund i mitt hjärta! Men nu är klockan 23.00 och jag har inte käkat middag än :( ... men den får vänta lite till för just nu sitter jag och kirrar norrman till umeå! tjingeling

Vi var på Trästockfestivalen


finaste bilden ever!!


före                  efter









Det står "Ät mig" på min högra arm och mina ben täcks av en svart fisk samt en sol och en anka! Våra 2 dygn i tält har varit lite crazy men jag gillade det mesta om man bortser från de endast 5 fucking graderna som smög sig in på natten och frös ihjäl alla ungdomar på festivalen. Men att sola, dricka, mysa i tält, äta, promenera, bada, busa, dunka musik och sjunga högt med vänner man gillar är ingenting jag tackar nej till :).


"TITTA EN LAMA.."

"..nej oj, det var en häst!"
Emy's bästa

Timmarna går sakta här Bodbysund då man inte målar eller gör ngt effektivt, men imorgon bär det av till Trästock och då äre minsann PARTY ON!!! Sitter just nu här och sörjer att jag missade Melissa Horn, men fick iaf vara med med lite grann över telefon. Imorgon ska det även snackas Sten i fyllan.. om jag inte fegar ur vill säga. Får se vad ödet bestämmer.. Hejdå kompisar :)

Off you go

Har spenderat mina 2 senaste nätter framför msn och blivit lite lycklig i hjärtat! Tänk vad teknik är internationellt och bra. Igår vid 00.30-tiden kilade jag även över till grannen Megha i mina flipflopps där vi käkade nattmat och ba mös(?) i 2h. Så ska sommarnätter vara, spontana och mysiga!

Annars så sticker jag om 2h iväg med buss till Mormor och Morfar och på torsdag bär det vidare till Trästockfestivalen med mkt folk, tält, fylla och tokigheter...det blir intressant. Men uansett jeg må begynne og pakke nå.. (jag övar.. ska ju bli norsk när jag blir stor). Vill ni tolka meningen så använd inte googel översätt, dom kan fan norska sämre än mig!! Men kompisar, vi snakkes vel når jeg kommer hejm igjen ;) pussbajs


I could really use a wish right now


*En alldeles egen Norrman!
*Att få börja träna igen.

Det är mina 2 högsta önskningar i hela världen just nu!

Alanya 2010


Vi flög flygplan så huvet föll av
 
dansande Norrmän till Waka Waka




"Det är inte musen som gör susen, det är såsen i påsen"




Jag skrek "LE", detta blev resultatet


"Schkål"                        finisar                "Hup, Holland, Hup"

Skulle bara funnits en bild på nattdoppet, när Jennie blev vålddansad av en turkgubbe, en på Svenneturkarna och en på oss hängande över balkongräcket och en film innefrån partyt på The Doors. Ta mig tbx!


Balkonghäng och Norrmän

Mitt örhänge ligger borttappat någonstans inne bland svetten och dunket på "The Doors" och mina skor vilar någonstans på stranden i Alanya efter ett kolsvart nattdopp bestående av mig och 5 nakna Norrmän, men vem bryr sig, det var så sjukt värt det!

Så var vi tillbaka i Sverige efter en lite galen och jättehärlig vecka i Alanya. Vi har solat, vi har badat, vi har varit med om galna bjässevågor som drog av oss badkläderna. Vi har ätit ute, träffat turkar, fått beundrare, blivit kallade för saker som "chocolate", "princess", "cheep", "turk", "rumpan och boobisarna" osv. Vi har festat med världens bästa norrmän, svettats lös inne på The doors, varit VIP inne på Robin Hood tsm med Svenneturkar, vi har balkonghängt varje dag, vi har buggat med badmadrasser, vi har sett äckliga katter, blivit skrämda av en screemmask och en kackerlacka på rummet. Vi har i princip gjort allt och ingenting dessa 7 dagar och jag vill göra om de igen igen och igen, men nu får vi nöja oss med minnen, bilder och facebook.. he dug :)


Upp och iväg

Måste bara dokumentera att jag och Rikard tog vår årliga nattpromenad igår och gungade i en lekpark :). MEN... Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för ikväll sticker vi till Turkieet, Hurra Hurra Hurra!!! Jag ska få flyga flygplan, sola, bada, äta, dricka, äventyra och parta järnet med mina älsklingar i 7 hela dagar!!! AHHHHH, Alanya 2010 nu kommmmmer viii! Puss Sverige


En saga som inte hänger ihop

Hej. På många sätt vill jag inte, men kan och måste. Igår lämnade jag en annan liten stackare där borta där träden växer ihop. Han skrek och sådär, men jag var lycklig och vandrade vidare. Idag ångrar jag mig starkt, insåg att mina känslor var äkta och att jag kanske en dag dör fortfarande med honom i mitt hjärta. Hoppas jag får till det innan dess, lär vara väldigt kåt annars, synd bara att dessa ligg då inte kommer att betyda ett öre. Jag kommer fortfarande att ligga och tänka på honom som jag lämnade där borta där träden växer ihop. En dag ska jag åka tillbaka för att se om det ser likadant ut och om det vi ristade in fortfarande finns kvar. Tror jag åker dit imorgon, det har ju trots allt går 10 år nu. Titta, där är det… ingen har klippt gräset här på flera år, kanske borde ta hit min gräsklippare, får se hur det blir med den saken. Där stod vi, oj så fint det var. Kan fortfarande känna lukten av härliga sommarkänslor som svävande i luften under den väldigt blåa himlen som förblev vårt tak den natten. Och där, under den lägsta grenen med de två bladen står våra namn inristade och de glänser för mig nu lika mycket som de gjorde då. Man kan ju hoppas att han står bredvid mig och säger hej han också. Ensam är inte stark, så jag behöver hans hjälp för att välta trädet, pussa på det och tillsammans kasta ner det i älven.. (kallar ni mig rastlös ska ni se min tvilling)


Varenda scen ifrån vår film



Jag älskar då sommarnätter bjuder på spontana händelser som ger en ett lite längre liv. Igår var en sådan natt och att säga hejdå till pojkar kl 04.00 i morgonsolen mitt på gatan börjar starkt bli en av mina favoritsaker i livet. Bra för själen vettni.. Nu blire utgång och sen sommarkväll :) Pussbajs!


Brum brum


Johan kör bil, made by me!
En av mina många långa tråkiga sjuka kvällar. När jag har blivit frisk så ska jag tamefan ut och göra kvarteret flera timmar efter jobbet, för sommarkvällar ska man inte slösa bort på ngt sätt alls! Annars har jag laddat upp med piller, salvor och sånt inför resan och nu vill jag börja packa, men lite begränsningar får man ju ha med 6 dagar kvar xD.


RSS 2.0