Another day is going by

Helg. 
 
Fredag, middag och förfest med Megha och 2 av hennes kompisar. Orkade som vanligt inte utgång så det blev hem till soffan och täcket istället.
 
Lördag. Vaknade klockan nio av morgonsolen som gjorde hela rummet jätteäckligt. Tack gud för att jag aldrig haft och inte kommer ha morgonsol i vår nya lägenhet! Väl vaken så var chansen att somna om inte så stor så istället ringde jag mamma och 40 min senare var vi påväg till klipporna vid havet! Det blev en härlig dag och sen for vi ut och åt på Bishops uteservering :). Kvällen blev ännu bättre då jag fick 2,5 timme med min saknade favvo på Skype, men samtalet fick ta slut då hans vänner sprang in i rummet och sprutade ner honom med Goofy string xD.
 
Söndag. Jobb 7-12 i regn och fukt.. blev svettig av att cykla ett kvarter typ! Tvättar, ska äta lunch och sen träffa delar av Syjuntan. 
 

And who needs California, when I'm home waiting patiently!?


Menar det... dom läser mina tankar dom där sångarna.
 
Igår jobbade jag  7.00-21.30 minus 2 timmar mellan 16-18. Först Hemtjänsten, sen Lindehells, middag och sen Hemtjänsten igen. Det var inte så farligt som jag trott då schemat inte var så fullspäckat av besök. Idag har varit en vanlig dag på firman och till middag köpte Nanny, Oskar och jag hem sushi och premiäråt i min och Peters lägenhet. Det var trevligt men maten kunde varit en aning bättre och lite mer värd pengarna. Imorgon är det fredag och lika med helg men helgen är lika med ett frågetecken än så länge! Nu ska jag lägga i soffan och se de sista avsnitten av New Girl... nästan lite sad ju :/Häjs

Skype, vilken bra uppfinning!

Fick 40 min med min pojke på Skype och det är så fint att kunna se att dom lever där borta i Amerikat. Dom har nu hunnit nästan halvvägs in i landet och bilar idag till San Antonio, om ni ville veta alltså. Mitt liv här i GammUmeå då!? Ja det är väl som vanligt antar jag.. jobbar, får tiden att gå, plockar i mina lägenheter, ser New Girl, går och lägger mig 21.00, funderar över den kalla och humörsväninga svenska sommaren, orkar knappt laga middag osv. Thats me. Nä men den här veckan har jag faktiskt hopp, den här veckan tror jag kommer gå snabbt för jag menar det är ju redan onsdag imorgon! Så nu ska jag försöka orka laga mat och bädda ner mig i soffan och imorgon väntar jobb på Hemtjänsten :).

You turned your back on tomorrow

 
En söndag är kommen och snart tar den slut, jag klagar inte.. dagarna får gärna springa förbi enligt mig! Helgen har varit väldigt chillig där jag bangade en utekväll på fredagen, flyttade hela lördagen och idag har jag jag spenderat hela dagen i min kommande hem. Mamma och pappa kom och hjälpte mig vilket var vääldigt tacksamt, hade inte kommit långt annars!  Det är fortfarande mycket kvar men det får jag ta allt eftersom, sen måste jag ju spara endel till Peter så han får jobba lite ;P. Ikväll kommer Alma och Frida hit och myser med middag och imorgon startar äntligen en arbetsvecka! :)

Så bra! Lite scary dock att det är en barnfilm..

 

Men tjäna moss

I tisdags var det 20årsfest med bara tjejer i klänningar. Det var en mycket fin sommarkväll med många trevliga flickor som drack, lekte lekar, skrattade och dansade. Sen drog alla ut utom jag vilket jag inte ångrade 06.00 dagen efter då klockan ringde! Igår var en väldigt varm dag och idag har jag varit väldigt knäpp, men Nanny och Johannes hängde på så jag stack inte ut så mycket. Kl 12.00 var det besiktning på lägenheten och nu är den vår, synd att jag måste vänta 3 veckor och 4 dagar innan jag kan dela glädjen med min då såkallade sambo. 
 
Dagarna blir så sjukt långa av denna väntan, jag har inte tråkigt längre och kan sluta tänka på det i flera timmar men ändå är det fortfarande samma dag då tankarna återigen flyger tillbaka till kalendern för att räkna ner och då känns tiden riktigt långsam. Men men, det är såna här gånger jag är glad att tiden aldrig står still eller går bakåt :)
 
Födelsedagsbarnen 

WE LIVE ON FRONT PORCHES AND SWING LIFE AWAY

 
 
Shit vad detta samtal gjorde mycket. Helt plötsligt blev jag jättepositiv och glad, hjärnan slutade räkna minuter och ser det hela från ett helt annat perspektiv... eller nästan. Mycket bättre än denna sumphelg. Lyssnar t.om på Melissa Horn och ler samtidigt som jag pysslar på med Peters present.. lite synd att jag suger på att pyssla men men, han blir nog glad. Nu ska jag nog ta mig till Mini Coop och köpa mjölk och chips, känner att magen behöver det. Hoppas bara jag hittar dit.. och tillbaka... cyklar vilse varenda gång jag ska hit/hem, askonstig stadsdel. Igår när jag var vilse på nåt jätterandomkvarter tänkte jag att jag aldrig ska flytta hit..sen kom jag på att jo det ska jag ju visst.. fan, undra hur det kommer gå med detta lokalsinne...

Lär uppdatera rätt ofta den kommande månaden

 
Men det får ni ta.. det är ju faktiskt ett bra tidsfördriv. Denna söndag har varit den tråkigaste i mitt liv tror jag, det har varit tråkigare än när man är sjuk. Blev väckt 04.50 av ett meddelande från Peter och sen var det ju ändå bara en timme tills jag skulle upp så orkade inte somna om. 07.00-12 blev det jobb på Hemtjänsten och efter det började tråkigheten. Tvättade några tvättar i Marcus tvättstuga, glodde New Girl, läste lite bok och somnade till lite däremellan. Det låter som jag haft saker att göra men jag har verkligen tvingat mig själv till att göra detta så kul var det inte. Tillslut gav jag upp, cyklade hem för gratis middag och nu får man ändå snart gå och lägga sig xD. Dock gjordes denna dag av ett 35 minuter långt Skypesamtal med Peter och lite inslag av hans vänner på deras hotellrum i LA. Det va så fint och gav mig lite mer energi.  Jag har även försökt planera in dejter med mina kompisar under veckorna så på nåt sätt ska detta gå ändå. Bara att kämpa på :)
 
Ja.. ett tidsfördriv som sagt och när man väl börjat mata ut text är det lite svårt att sluta :P.

Allt stämmer utom det där om 5 dagar kvar. Skitpipa...

 

Time goes by so slowly

Alltså tiden har aldrig gått så sakta nånsin. Även när jag har kul går den sakta och när jag försöker sova bort den så somnar jag sent eller vaknar 06.00 redo för att kliva upp och hjärnan aktiveras direkt! Sen är dom ju inte dåliga att uppdatera från USA heller så lite dåligt mår man då dom redan har the time of their life medan jag ligger här i en soffa under ett täcke och hade min för typ 2 år sen. Ja.. för prick 2 år sedan idag lämnade vi Alanya, vilka tider. Nä men asså jag tror att  jag måste skaffa något att se fram emot själv under dessa kommande veckor och inte bara ha i tanke att "försök hålla mig sysselsatt" för det funkar inte riktigt. Dock kommer lägenheten förhoppnongsvis igång mer snart med nyckel,besiktning och inflyttning men jag vet inte hur mycket det kommer hjälpa heller. Nej, jag behöver någon slags resa, ta vägen nånstans med några vänner. Suger satan att alla jobbar så olika, annars hade jag nog redan planerat allt och dragit med dom :). Gilla läget går verkligen upp och ner men just nu ska jag laga lunch här efter fösta natten i Marcus tomma lägenhet som jag vaktar och sen bege mig till stan för att träffa Amanda. Hoppas tiden går fortare för er :)

Kramar nalle och får tiden att gå


Är lämnad kvar

Nu har min pojke lämnat Umeå för 33 dagar i USA och med sig tog han sitt grabbgäng. Jag vill inte ens veta hur kul dom kommer ha, hur lite dom kommer längta hem och hur värdelöst dom kommer tycka att Sverige är då dom den 14nde augusti äntligen återvänder. Men det är då, nu är nu och jag har än så länge endast överlevt 90 min och har ett visst antal timmar kvar. Men jag är ändå glad att man kan börja räkna dagarna till hemkomsten nu istället för dagarna tills domskulle åka, det var mycket tråkigare. Fick iallafall käka kinamat som en fin avskedsmiddag och igår bjöd Marianne på indisk restaurang.. gottt! Men nu ska jag lägga mig i min plötsligt rätt stora säng och försöka att se positivt på saken :) Hejs

True story


Goder afton

Både herre och fru, nu är det sommar men snart är det jul!
 
Nä men faktiskt så har det varit ett par riktigt sköna sommardagar som bjudit på 25+ i skuggan. Det är Näjs! Fredagen var väldigt lugn och igår, lördag, blev det lite häckklippning med pappa (ja, det låter fel) och sen bar det av mot stranden i Kassjö med grabbarna grus för volleyboll och busbadning. På kvällen styrdes det grillning och spritmeloner som tillslut blev melondrinkar och sen skar sig någon på en kniv, några gick ut och andra gick hem. Vi gick hem, sov gott, vaknade och har flyttat grejer hela dagen. Nu väntar kudden på mig.. godnatt
 
 

En arbetsdag på stranden


Små konstiga känslor

Tjena! Läget? Jag slåss mot astman som tydligen sitter kvar från min dunderförkylning men som endast visar sig genom någon slags småfeber och konstiga känslor. Men jobbar gör jag ändå och trivs super, alla borde få arbeta hos sin andra familj för det är så awesome! Men trött blir man, klockan är knappt 19 men jag hade inte tackat nej till att få gå och lägga mig. Träna vill jag också, kroppen skriker efter att få ta ut sig och attfå lata sig endast när den känner för det. Känns som för två år sen då den gjorde något liknande sjukinfall och jag gick på två penicillinkurer under en månad. Men nu är det nu och nu ska jag göra något jag inte vet än. Hejs

Förlorad i lägenhetsplaner

Denna helg har det gått mycket pengar men faktiskt till väldigt nödvändiga grejer. Vi valde nämligen att inhandla hushållsprodukter för denna månadslön istället för att måsta lägga ut allt i augusti vilket jag tyckte var mycket klokt. Det är mycket man verkligen inte tänkter på att man behöver förrän man behöver det men efter shopping på ÖB och Expo så har nu förhoppningsvis det nödvändigaste. Sen har vi väldigt snälla människor kring oss som erbjuder en jädra massa möbler men då lägenheten inte är sådär jättestor så får vi tyvärr inte in allt.
 
Men det är kul det här med planering, det är min grej medan ekonomi och rita upp möblerna i skalor är Peters så det går ihop sig bra. Jag har varit så inne i detta att jag nästan glömt att det bara är 10 små dagar kvar innan jag blir ensam i en hel månad utan min pojk. Men som tur kommer jag ha en jävla massa packning att göra samt jobb så förhoppningsvis flyger den månaden förbi... Nu ska jag återgå till att ligga under täcket! :)

RSS 2.0