All Fucking YOLO

Vi bara kör den här sommaren. Tisdag var det fest med Robbanfolket och vi körde hårt och däckade 4st i samma säng, nån på golvet och nån i soffan runt 05-tiden. Vid 10 var alla uppe igen och sedan väntade en dag på stranden innan vi startade festkväll nr.2 som slutade på samma sätt. Älskar att man hinner bli som en stor familj då man umgås så tätt inpå även fast det bara var under 2 dygn! Nu har jag jobb i några dagar men imorn åker vi till Robertsfors för ännu mera fest och trevligheter. Låter inte jobbet stoppa mig inte, All Fucking Yolo som Fredrik skulle ha sagt!!


Sommarens bästa

Det var längesen jag hade så roligt som i fredags. Lite lagomt spontant sådär så drog jag och Marcus till Robertsfors efter hans jobb och förförfestade där innan vi drog vidare till Ånäset för en vanlig förfest innan vi intog det årliga Öltältet. Där bjöds det på öl, dans och mycket människor, jag kände knappt nån men hade astrevligt ändå. Sen åkte alla tillbaka till Robertsfors i en minibuss som dunkade partymusik och sedan väntade en efterfest som pågick till 06.30. Dagen efter vankades det brännbollsturnering och alla skulle därför upp 9.00 så efter 2h sömn var vi på fötterna igen. Resten av gänget skulle festa hela lördagen blev igen och jag ville verkligen också men jobbet kallade så vi fick lov att åka hem. Men satan vilket roligt dygn vi hade, spontant är verkligen bäst och jag behöver nya människor i mitt liv så fler fester i boushen blir det absolut! Och jag hade så roligt att jag glömde ta bilder men några snaps hade jag visst sparat ner ändå som tur var. Det är ju såna här kvällar man vill minnas!!

Måste även slå ett slag för mitt motto denna sommar: YOLO! För det har faktiskt fungerat väldigt bra hittils och jag tänker Yolo i mina handlingar och ibland även i mina val av kläder och annat smått och gott Haha!


Who run the world? Girls!!

Träffade nästan alla flickor i mitt liv under förra veckan och det var så fint. Tjejer är bäst!

Även Emy, Megha och Nanny har jag fått träffa och mysa med! Igår fyllde Marcus år så han fick en datastol och sedan gick vi ut och åt innan Amanda och Asse kom på en kvällsvisit! Nu ligger jag på ballen och pressar och sedan väntar jobb kl.15-00...


RSS 2.0