Hutt hutt, banka på, sen kör vi!

"Äkta Indiskt hår till fynd priser.
Vi ligger steget före alla andra!"


Hahah humor... nu kan tydligen även de med indiskt hår få proffsiga hårförlängningar, och kanske många svenskar som fuskfärgat håret svart kan snylta från det "oerhört vackra och starka" indiska håret och bli ännu snyggare än vad de redan är. Jojo, vilket kliv!!  ... Ja, själv så har man ju 100% indiskt svart hår så om ni vill äre bara att bjuda till med en summa och jag klipper av en bit av mitt hår med glädje ;) Det låter som en bra deal tycker jag xD!

Annars så blev det som förutspått en lång dag till en början, Men efter lunchen blev jag sådär överspeedad och galet taggad och tiden bah for iväg. Hela ULS:en blev dagens bästa lektion då vi körde heta stolen med temat könsroller. Vi kom fram till att killar mer "Hutt hutt, pang på" och  Patriks teori om "att tjejer utan parasiter har lättare att hantera bananer", eller nåt liknande. Haha, ja det var iaf en galen lektion med mkt skratt och man kan ju inget annat än att älska våran klass!

 
Naturkunskap                                                                                            Ibland undrar man ju xP

...KILLAR....det finns ju inget bättre. Jag älskar killar! Bara allmänt sådär!! Iaf just idag. burkar jag hata dom ibland, men inte just nu. Idag är de bara underbara och jag älskar dom på alla möjilga sätt. Tänk att få vara en kille och ha en egen kompis som också är kille, det verkar så härligt... tänk att ba få brottas sådär på skoj. Åh Gulligt. Anna (L) Killar idag! 

Men nu har jag gett upp novellanalysen, käkat upp chokladbollen  och skickat in min sommarjobbsansökan så nu ska jag unna mig lite av Sex and the City-filmen innan det bär av under täcket :O... haha gonatt mina vänner.

 

 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Krille och Kryckan!



Jag lovar Anna, jag kan brottas med dig imorgon...

2009-03-10 @ 21:27:07
URL: http://amandastael.blogg.se/
Postat av: Alma

Haha sött! Anna (L) killar :]

2009-03-11 @ 18:07:09
URL: http://grinkgo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0