Bolivia Bug

En liten galen torsdag där Engelskan faktiskt tog priset som dagens bästa lektion, kanske mest för att vi gjorde sånt vi inte skulle göra. Alexandra började bra och skulle leta reda på Skottska djur på youtube...sen ballade det ur och vi träffade på Bolivia bug, ett pitepalt monster och en remix av "Charlie bit me" vilker orskade galet mkt skratt/skrik/gråt. haha, sjukt! =) Redovisningarna på ArLen gick ba bra, Rie drog dagens svengelska "The high time of....ens liv".

Efter att ha gjorts världens tabbe så höll jag på att skratta ihjäl mig åt Anna the klanskalle. Sen satte jag mig på golvet, släckte taklampan så det bara var ljusstaken som lyste upp rummet och tog tag i spanskaläxan. Pappa såg mig inte när han kom in och blev sedan rädd när han hittade mig på golvet.

Idag sjöng jag Dr. Bombay med Jennie, sen skulle jag gå ut och råkade då sjunga 2 gubbar rakt i ansiktet, dom började skratta åt mig så jag flydde ner för trapporna. hemskt!

Jag lyssnade nyss på Electric banan band men de var inte alls så bra som jag kom igom dem så jag övergick just till S Club7, som än så länge lever upp till vad jag minns. =) Aja, nu ska repotaget få sig en vädning, sen ska jag sova för att vakna upp till en freeeeedag!!!

Kommentarer
Postat av: Frida

S-club 7 for life XD !

2008-12-04 @ 21:02:18
URL: http://frida7.blogg.se/
Postat av: Frida

svar;JA OCH JAG SAKNAR ER :(:) tkr verkligen du borde gå anna! otto är ju där under hela helgen ;) han dansar när han får chansen, säger dåliga skämt och kryper under bord XD AHHAHA du skulle sett honom XD

2008-12-06 @ 16:51:08
URL: http://frida7.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0