Sex & Hälsa - Läs & Lär

Oxytocin (som utsöndras vid närhet) lindrar smärta, skyndar på läkningen av sår och skador, sänker blodtrycket och halterna av stresshormon. Vi blir mer lugna, sociala och nyfikna på vår omgivning. Verkningarna är inte bara tillfälliga, utan dröjer sig kvar en tid. De ger dessutom mersmak - beröring är beroendeframkallande!

Sex förbättrar hälsan.. Man tror att sex faktiskt aktiverar kroppen på ett sätt så att vi skyddas från sjukdomar. Vissa forskare säger att sex och onani hjälper folk som har problem med lederna, de botar depressioner och förlänger livet.

Fysiska fördelar med sex bortsett från njutningen är även förbättrning av pulsen och hudens kappilärer, vilket leder till en skimrande hud. Du tränar även upp dina muskler vilket ökar lungkapaciteten.

Ja hörni.. detta ska Amanda och jag lära små barn i åk.8 om några veckor. Men jag tänkte lära er som inte redan visste detta först. Dock kan man ju ta det med en nypa salt.. vadå "skimrande hud" och "bota depressioner" haha, men ändå.. Sexa på mina vänner!! Men se upp för å bli beroende...

Kommentarer
Postat av: Almis

Haha skön!

2011-01-18 @ 23:48:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0