Vi har rangordnat våra resor

I Kroatien gick vi omkring och pratade om våra resor som vi gjort och vad våra kommande resmål är. Tänkte skriva ihop en liten lista.

Resor som vi gjort:
1. Kroatien/Paris 
Dessa måste dela förstaplats för det är två olika resor som inte går att jämföra och båda var helt underbara. 

2. Thailand

3. Turkiet 2014

4. Turkiet 2013

5. Polen
Det var hur häftigt som helst att få vara en del av Paulina och Tomeks bröllop i Polen men det kändes inte riktigt som att vi var ute reste på samma sätt som de andra länderna och står därför sist. Men det var ingenting alls dåligt med vistelsen i Glowno!!

På 2,5 år har vi ändå hunnit resa endel men fler ska det bli. Detta är vad som står på våran önskelista topp5.

1. London 
2. New York
3. Italien
4. England
5. Barcelona

Mkt storstäder alltså. Det är för att det är mest realistiskt med vår ekonomi och om vi ska kunna åka iväg så ofta som möjligt. Annars hade vi gärna åkt till Karibien, Maldiverna, Alaska, Australien, Nya Zeeland, Afrika osv men vi vill hellre åka ofta än att spara jättelänge till en resa och när den är över måste man börja om från början! 

Men alltså England är typ vad jag taggar mest. Hyra bil och åka omkring på Engelska landsbygden är en dröm jag haft sen jag började se En Plats På Landet. Verkar så himla mysigt överallt!! Ah nu vet ni det och förhoppningsvis kan vi bocka av Londonresan redan i November :).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0